Vriendelijke ontvangst en afhandeling

Ik ben goed gehoord en geholpen. Snelle mailwisseling en contact.

Erg prettig geholpen, ruime keus

Prettig geholpen en een ruim aanbod.

Harold heeft ons heel goed geholpen!

Een fijne ervaring gehad met Harold. We zijn tevreden met zijn service.

Fijne communicatie.

Vriendelijk personeel, goed geholpen. Wij zullen jullie zeker overwegen voor een auto in de toekomst

Ik ben met veel begrip , geduld en klantvriendelijkheid geholpen. De auto adviseur vd dealer vind ik een prettig persoon en empathisch. Mijn ervaring is dus erg plezierig.

Netjes geholpen door Harold van Asselt

Heb mijn nu voor de derde keer een auto gekocht bij Pon Barneveld. perfecte service, ben zeer tevreden.

Geweldige services

Harold van Asselt heeft ons goed en kundige geholpen. Geweldige geholpen.

Fantastisch geregeld.

Helemaal mooi geregeld, goed geholpen.

Fijne ervaring!

Prettig ontvangen en geholpen door Henk-Jan. Na een eerdere (minder goede) ervaring met een andere vestiging was dit juist weer helemaal in orde zo. Precies zoals het hoort.

Prima ontvangen, helder verhaal, goede deal

Eerste kennismaking met Pon is ons goed bevallen, kregen een heldere toelichting op de de auto die wij op internet gezien hadden. Na de geslaagde proefrit kwamen we snel tot een deal. Kortom op dit moment zijn wij zeer tevreden.

Verkoopadviseur Harold is een topper!

Totaalpakket is uitstekend: duidelijke afspraken, goede inruilprijs voor oude auto. Kundig advies van de verkoopadviseur mbt een verzekering via Skoda Finance.

Goed geholpen bij de pon door Luuk. Fijne plek, fijn contact, snel mail contact zeker een aanrader

Klantvriendelijk en meedenkend

Goede service, duidelijke communicatie, meedenkend en snel rijklaar zijn van de nieuwe auto.

Koop van de auto is prima gegaan!

Alles naar tevredenheid verlopen

Super geholpen en goed advies gehad

Saar heeft ons super goed geholpen en goed advies gegeven. Wij zijn erg blij met onze auto.

Fantastische service

Ben echt heel erg tevreden. Zo fijn en professioneel geholpen met fantastische service. Heel blij met mijn auto. Ziet er als nieuw uit! Dit is een hele mooie auto waar ik veel plezier van ga krijgen . Hij nam alle tijd voor uitleg en zijn deskundigheid is zeer te prijzen. En het is dat deze auto best een tijd meekan, want kom met plezier terug

Goede service. Blij met de aankoop

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen

Zakelijk goed geholpen

Na veel speurwerk op het internet de auto gevonden. Enkel nog de koop regelen. Dat werd een gastvrije ontvangst omgeven door mooie auto’s. Kopje koffie erbij, tekenen en klaar. En de nieuwe auto rijdt super!

Geweldig geholpen

Goede service! Harold van Asselt heeft ons goed geholpen!

Snelle service

Saar heeft ons goed geholpen. Duidelijke uitleg en we kregen snel reactie op vragen.

Roland Penther heeft ons super geholpen. Top vent. En super blij met onze nieuwe auto!

Super service en duidelijke communicatie!

Super service en goede communicatie!

Goed, snel en vakkundig geholpen door Saar

Heel blij mee

Harold van Asselt heeft alles perfect geregeld

Alles prima voor elkaar!

Industrieweg 11

3812 RX Amersfoort

Over Pon Center

Pon Center is dealer voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens en biedt leasing en schadeherstel voor alle automerken. Pon Center is dé dealer van Midden Nederland. Met ruim 15 vestigingen kunnen we aan al jouw mobiliteitswensen voldoen. Samen met onze universele leasemaatschappij Pon Center Lease en universeel schadeherstelbedrijf Pon Center Autoschade bieden wij een totaalconcept aan mobiliteitsdiensten. De circa 750 medewerkers die werkzaam zijn binnen onze vestigingen zetten zich dagelijks in om jou optimaal mobiel te houden, met plezier en trots voor onze merken.

Over PonCenter