Prima begeleiding bij aankoop

Goede informatie en begeleiding bij alle instellingen voor diverse functies en app op telefoon.

Vriendelijk en professionele aflevering .

De auto stond klaar en binnen korte tijd alles geregeld, incl uitleg en koppelen Audi app etc. Zeer vriendelijke en behulpzame verkoopster.

Alles top geregeld goede service

Fantastische service

Uitstekend geholpen

Dank aan Lara die mij van goed advies en een passende occasion heeft voorzien. Ook fijne service met montage van trekhaak voor levering en uitgebreid proefrijden. Lara was kundig in voor en nadelen en liet mij overal in proefzitten om het verschil te ervaren. Blij met onze nieuwe auto!

Super geholpen door Lara

Goed begeleid bij het vinden van een nieuwe auto door Lara. Lara is enthousiast en kundig en denkt goed mee.

Enthousiast en kundig en zeer vriendelijk

Prettige ervaring

Netjes geholpen

Wij hebben een fijne ervaring gehad bij Pon Barneveld toen we op zoek waren naar een auto. De medewerkers hielpen ons goed. Bij het afhandelen van de aankoop was alles duidelijk en goed geregeld.

Super goed geholpen Wij komen hier zeker weer terug

Lara Borges heeft ons in één woord uitstekend geholpen. Lieve benadering, goede uitleg. Kortom uitstekend!

Fijne verkoop

Fijne verkoop

Goed geholpen, prima geïnformeerd!

Top gelopen allemaal !!

Fantastische service!

We hebben vandaag onze Cupra Formentor opgehaald bij Pon in Barneveld. Harold, de verkoper, heeft ons echt keurig en vriendelijk geholpen. Ik was verrast hoe ze alles keurig zijn na gelopen en op de kleinste details hebben gelet. Echt een aanrader! Harold, bedankt voor de goede service. Dirk en Paula

Vriendelijk contact

Vriendelijk contact met ruimte voor onderhandeling. Reëel aanbod.

Tevreden

Ik ben blij

Pon Center heeft een open klantgerichte sfeer.

Er is aandacht en een fijne vriendelijke houding naar de klant. Ik voelde me gerespecteerd. Mijn vragen worden adequaat behandeld. De aankoop van mijn Up voelde als een feestje. Ik ben vol lof en zal Pon Center zeker aanraden.

We zijn uistekend geholpen door Marnik Franke.

We zijn goed geholpen en hebben een fijne ervaring met Pon Barneveld. We hebben een goede uitleg gehad van de audi .

Op het juiste moment de juiste auto in de showroom

Goede ontvangst en auto was aangenaam geprijsd.

Dat lukt niet

Super goed geholpen door Lara. Ik zou zo nog 10 auto's bij haar kopen, maar dat lukt niet. Heel blij met de service.

Ben zeer goed geholpen Lara, topper.

De hulp en werkzaamheden van verkopers waren top!

De hulp en werkzaamheden van verkopers waren top!

Uitstekend geholpen!

Uitstekend geholpen bij inruil en aanschaf van nieuwe auto!

Fantastisch

Goede service.

Professioneel

Vriendelijk en duidelijk. Men denkt mee en werkt alles netjes en professioneel af

Industrieweg 11

3812 RX Amersfoort

Over Pon Center

Pon Center is dealer voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens en biedt leasing en schadeherstel voor alle automerken. Pon Center is dé dealer van Midden Nederland. Met ruim 15 vestigingen kunnen we aan al jouw mobiliteitswensen voldoen. Samen met onze universele leasemaatschappij Pon Center Lease en universeel schadeherstelbedrijf Pon Center Autoschade bieden wij een totaalconcept aan mobiliteitsdiensten. De circa 750 medewerkers die werkzaam zijn binnen onze vestigingen zetten zich dagelijks in om jou optimaal mobiel te houden, met plezier en trots voor onze merken.

Over PonCenter