Goede service.

Het totaal plaatje klopt.

Alles strak geregeld

Fijne verkoopadviseur, duidelijk en geduldig.

Super goede service

Super goed geholpen door Saar ! Hele goede en snelle service. En ze is super aardig en meedekend. Nog steeds super blij mee en voor de volgende komen we zeker terug bij Saar !

Goed geholpen!

We zijn goed geholpen en alles ging super snel

Goede service vriendelijk personeel

Vriendelijk ontvangen door Emanelle Samson ze heeft ons zeer goed geholpen Zeer goede service Een zeer mooie zaak

Auto opgehaald en prettig geholpen!

Prettig contact

Uitstekend en plezierig!

Van het eerste contact tot de overdracht voelde het goed!

Vriendelijke ontvangst, ruim aanbod

Een fijne aankoop maar de communicatie kon soms net iets vlotter.

Vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en snelle service maakten mijn ervaring bij de autodealer zeer prettig.

Ontzettend goed geholpen door saar hink, harstikke vriendelijk

Goed!

Ik ben goed en duidelijk geholpen door Henk Jan. Hij is altijd super vriendelijk, behulpzaam en flexibel.

Vriendelijk en professioneel

Heel goed geholpen!

Ik ben erg tevreden met de service en heel erg blij met de auto!

Positief en vlot geregeld.

Na 1 bezoek en testrit, het papier werkt geregeld. 2 weken erna staat de auto rij klaar. Fantastische service

Perfect geholpen!

Perfect geholpen door Henk Jan! Ik ben ontzettend blij met de aankoop van de golf

Fijn contact met Marnik Franke

Mooie ID5 gekocht. Jammer van de verzekering, waar mijn ex-lease ervaring zeer negatief doorwerkt op de premie. Een premie die van € 110 naar € 171 gaat is erg vervelend. Had ik liever eerder geweten. Vijf schadevrije jaren in een ID3 (behoudens een lekke band) telt niet mee. Echter, Marnik is een actieve prettige medewerker.

Goede service en snelle afhandeling

We hebben een VW Taigo private lease via Pon Barneveld. De service was vriendelijk en vlot. De auto is heel fijn, dus tevreden klant.

Correcte behandeling/afhandeling

Prettig contact

Top dienst!

vriendelijk, goede service, goede koffie

Prima bedrijf

Aankoop Audi occasion, alles goed geregeld en netjes afgeleverd.

Snel en goed

Harold heeft ons ontzettend goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Superblij mee! Behulpzaam en alles snel geregeld. Een absolute aanrader!

Fijne communicatie

Zeer professioneel

Top geregeld.

Auto ziet er uit zoals op de foto's. Auto kunnen inruilen en nieuwe auto meteen meegenomen. Goede service. En lekkere koffie!

Keurig geholpen bij aanschaf andere auto.

Zeer goed geholpen en duidelijke uitleg.

Industrieweg 11

3812 RX Amersfoort

Over Pon Center

Pon Center is dealer voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens en biedt leasing en schadeherstel voor alle automerken. Pon Center is dé dealer van Midden Nederland. Met ruim 15 vestigingen kunnen we aan al jouw mobiliteitswensen voldoen. Samen met onze universele leasemaatschappij Pon Center Lease en universeel schadeherstelbedrijf Pon Center Autoschade bieden wij een totaalconcept aan mobiliteitsdiensten. De circa 750 medewerkers die werkzaam zijn binnen onze vestigingen zetten zich dagelijks in om jou optimaal mobiel te houden, met plezier en trots voor onze merken.

Over PonCenter