Aardige mensen

Betrouwbare garage, aardige mensen, en een lekker wijntje…

Soepel

Boris heeft mij erg geholpen en zeer duidelijk gecommuniceerd wat ik belangrijk vind.

Prima ervaring

Aardig, attent en zorgzaam

Heel prettig

Het contact met Robert Jan was vanaf het begin heel fijn en transparant. Ik had een aantal wensen bij het aanschaffen van de auto, die heeft hij meteen gecheckt en direct geregeld.

Hele goede ervaring, op alle gebied

Hele goede ervaring, op alle gebied

Prima service en netjes geholpen door Luuk bij het kopen van een prachtige occasion

Uitstekend, zeer vakbekwame en behulpzame verkoper!

Zeer vakbekwame en behulpzame verkoper! Uitstekend geholpen!

Goede service, duidelijke communicatie, goed en tijdig geregeld.

Zeer goed en vriendelijk ontvangen

Verkoper heeft ons goed ontvangen en op een professionele wijze geholpen. Goede service en auto netjes afgeleverd.

Geweldig geholpen

Robert-Jan nam alle tijd voor mij, waardoor ik tot een voor mij perfecte keuze ben gekomen. Zeer persoonlijke aanpak, heel erg vriendelijk, betrokken, professioneel in iets wat voor mij een grote stap is: het kopen van een auto. Door de fantastische hulp van Robert Jan ben ik extra blij.

Fijn contact, duidelijk en eerlijk!

Na een zoektocht naar een nieuwe auto zijn we bij Pon Dealer in Zeist uitgekomen. Robert Jan heeft fijn met ons meegedacht. Hij is eerlijk en open in zijn communicatie. We zijn erg blij met onze nieuwe auto!

Prettige ontvangst en vriendelijke verkoper met eerlijk verhaal

Je wordt goed ontvangen en geholpen. Ook snel geregeld dat ik de gekochte auto na drie dagen al kon ophalen.

Klantvriendelijk

Goed en uitgebreid geholpen. Proefrit was verrassend genoeg meteen mogelijk. Auto is netjes en in uitstekende staat afgeleverd.

Professioneel en vriendelijk

We zijn heel professioneel en met veel vriendelijkheid geholpen. Alle onze vragen zijn beantwoord en er werd met ons meegedacht. We zijn erg tevreden.

Goede verzorging bij de aankoop van onze nieuwe auto

Bij Pon Center Barneveld is de keuze enorm! Het is bijna onmogelijk om hier niet te vinden wat je zoekt. Hier wordt de tijd genomen om je te begeleiden. Met de service die hier geboden wordt, onderscheiden zij zich tov handelaren en dergelijke!

Prettige ervaring,

Er staan veel auto’s dus ruime keuze. Robert heeft ons super geholpen, heel eerlijk en prettig advies gegeven. Naar een kort proefritje hebben we gelijk een keuze gemaakt. 2 weken later konden we de auto ophalen.

Goed geholpen

Goed geholpen bij de aanschaf van mijn occasion. Ruim voldoende aandacht tijd om alles goed uit te leggen en vragen te beantwoorden.

Goede, vriendelijke en deskundige dealer

Prettig geholpen, kundig en vriendelijk.

Fantastisch!

Heel vriendelijk en duidelijke uitleg. Een zeer aangename onthulling bij het ophalen van de auto.

Erg vriendelijke verkoper. Netjes geholpen en alles duidelijk uitgelegd. Prima service

Goeie service.

Wij zijn geholpen door Roland Panther en die heeft op de dag dat we alleen wilde komen kijken, gelijk een proefrit geregeld. Super ervaring gehad met de proefrit. Nu met ophalen weer een super service en een heerlijke fles wijn gekregen.

Uitmuntende service

Heel goed geholpen, met een uitmuntende voorlichting.

I am very satisfied with all service Harold offered.

We were super happy with the help offered by Harold. He is patient to all my silly questions, gave us reply at the 1st minute. I would recommend him to all the future customers.

Top! Goede service

Zeer positief

Lara is een topper!

Fijne communicatie, heldere afspraken. Vriendelijk en goed gevoel voor humor.

Industrieweg 11

3812 RX Amersfoort

Over Pon Center

Pon Center is dealer voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens en biedt leasing en schadeherstel voor alle automerken. Pon Center is dé dealer van Midden Nederland. Met ruim 15 vestigingen kunnen we aan al jouw mobiliteitswensen voldoen. Samen met onze universele leasemaatschappij Pon Center Lease en universeel schadeherstelbedrijf Pon Center Autoschade bieden wij een totaalconcept aan mobiliteitsdiensten. De circa 750 medewerkers die werkzaam zijn binnen onze vestigingen zetten zich dagelijks in om jou optimaal mobiel te houden, met plezier en trots voor onze merken.

Over PonCenter