We zijn heel blij

Goede en snelle service

Robert jan heeft ons vakkundig geholpen. We hebben onze auto online gekocht, wat in het begin wat spannend was maar achteraf erg makkelijk en betrouwbaar was.

Positie

Klantvriendelijk

Wij zijn heel goed geholpen waardoor er een snelle deal gemaakt kon worden precies naar onze wensen

Heel belangrijk van Boris was dat hij heel snel onze wensen kon vertalen naar de juiste auto. Dank Henk Sijbring

Vriendelijk en professioneel

Erg gastvrij, vriendelijk en bekwaam personeel

Kort samengevat: Prima

Nette garage. Keurige ontvangst en vlotte terugkoppeling.

Super geholpen

Ik ben super fijn geholpen door Boris. Goede en duidelijke afspraken.

Keurig en goed geholpen door verkopers. Goede service!!

Goed geholpen, ondanks de drukte de tijd voor ons genomen. Mooie deal gemaakt. Blij met onze aankoop!

Good help

We saw a couple of cars and Saar was very helpful and knowledgeable. She also helped get all the details right and guided us through our purchase, while keeping us in the loop at all times. It was really nice that she helped us set up the users in the car before we left. All in all, a very good experience!

Heel fijn geholpen door Saar

Alles was snel en goed geregeld

Afspraak is afspraak

Positief. Afspraken zijn keurig nagekomen en het proces verliep snel en zorgeloos.

Vriendelijke service

Heel vriendelijke ontvangst en hulp, laagdrempelig contact, komen hier graag weer terug!

Prima, vriendelijk geholpen.

Duidelijke uitleg.

Vriendelijk behulpzaam

Goede verkoper neemt de aandacht voor de klant.

Zie boven

Fantastisch geholpen door Jeffrey.

Zoals gezegd fantastisch geholpen door Jeffrey B. Voelde me op mijn gemak. Met de te kopen auto gereden. Daarna een goede prijs gekregen voor mijn in te ruilen auto. Bij het afhalen vd auto wordt je gekochte auto onthuld. Leuk gebaar.

Prima advies, vriendelijk

Prima, geduldige, vriendelijke adviseur. Kon vragen goed uitleggen en extra toelichting geven waar nodig. Ook oog voor onze kids die mee waren.

prettige service!

fijn contact gehad met jeffrey over onze nieuwe auto! super tevreden over de prijs kwaliteit verhouding en de aandacht voor onze vragen!

Goede begeleiding tijdens aankoopproces!

We zijn heel tevreden over Pon Center Zeist. Vooral de communicatie en begeleiding gedurende het proces waren goed.

Klant vriendelijk, duidelijk en behulpzaam!

Pon center in barneveld heeft mij uitstekend geholpen tijdens de test rit en heeft mij uitstekend geholpen met alles te regelen voor mijn eerste auto.

Ik ben erg goed geholpen door Robert Jan! Erg tevreden over alles en raad Pon Zeist zeker aan. Blij met mijn auto bedankt!

Had iets klantvriendelijker kunnen zijn.

Had me opgegeven voor een proefrit, maar moest er enkele keren achteraan bellen ( zelfs via mijn eigen dealer) om de proefrit te kunnen maken. Bij het contact moest ik snel komen, want 's middags was er al een ander ingepland. Bij dit bezoek werd er niet eens een kopje koffie aangeboden. Bij de overdracht hebben we niet meer in de oude auto gekeken, waardoor ik daar spullen in heb laten liggen.

Topauto gekocht

Nieuwe auto gekocht. Rij nu met een glimlach zo groot dat m’n achteruitkijkspiegel jaloers is. Topservice, topbak, topdag!

Aardige mensen

Betrouwbare garage, aardige mensen, en een lekker wijntje…

Industrieweg 11

3812 RX Amersfoort

Over Pon Center

Pon Center is dealer voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens en biedt leasing en schadeherstel voor alle automerken. Pon Center is dé dealer van Midden Nederland. Met ruim 15 vestigingen kunnen we aan al jouw mobiliteitswensen voldoen. Samen met onze universele leasemaatschappij Pon Center Lease en universeel schadeherstelbedrijf Pon Center Autoschade bieden wij een totaalconcept aan mobiliteitsdiensten. De circa 750 medewerkers die werkzaam zijn binnen onze vestigingen zetten zich dagelijks in om jou optimaal mobiel te houden, met plezier en trots voor onze merken.

Over PonCenter