Geweldige service, meer dan tevreden.

Prettig, meedenkt en welwillend.

Vriendelijk en volgens mij een eerlijk verhaal.

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen door Saar en zeer blij met de auto.

Saar Hink is vriendelijk, behulpzaam en heeft verstand van zaken.

Eerlijke en goede verkoop

Auto gekocht bij PON zeist. Zeer vriendelijke medewerkers. Persoonsgericht, goede service.

Persoonlijk en Klantgerichte service

Voor de eerste keer bij PON Zeist een auto gekocht. Zeer vriendelijk geholpen door Robert-Jan. Persoonlijk contact en fijne communicatie.

uitstekend

Klantvriendelijk en professionele begeleiding

Prettige service!!

Werd super fijn geholpen door Luuk. De aankoop van een andere auto werd daardoor een leuke ervaring!

Prettige ervaring met goede communicatie

De proefrit plannen was snel en makkelijk. De communicatie met Saar tijdens het gehele proces was erg prettig, ze reageerde snel op vragen en was erg vriendelijk. Ik zou het zeker aanraden!

Fijn geholpen en met een mooie auto naar huis

Oude cabrio ingeruild voor een nieuwe. Kunnen we weer lang genieten van het rijden in de zon.

Prima ervaring met de verkoper Henk Jan Eerenberg

Prima ervaring opgedaan met de aankoop van deze auto! Bij m,n volgende aankoop vraag ik zonder enige twijfel naar Henk-Jan!

Goed aanbod maar service matig

In het algemeen niet klantvriendelijk en niet service gericht. Lang wachten voordat telefoon wordt opgenomen. Geen adequate actie bij fout e-mail adres. Niet terugbellen na terugbelverzoek. Communicatie kortom moeizaam.

topauto voor topprijs!

Ik had een mooie volkswagen polo gezien op de site en wilde deze gelijk bestellen.Het hele bestellingsproces was heel duidelijk en vlot en binnen een week werd de auto voor de deur geleverd!auto was voor levering binnen en buiten gereinigd en zag er werkelijk als nieuw uit.volgende auto gaat hier ook vandaan komen!

Zeer positief

Spontaan binnen gelopen en was meteen een klik met de verkoper Lara. Deze heeft mij zeer goed geholpen en uiteindelijk met een nieuwe auto vertrokken

Prima ervaring

Goede verkoper, prima service.

Zeer vriendelijk, duidelijke afspraken

Maken er een mooie ervaring van. Betrouwbaar

Hier een prachtige witte T-Cross gekocht

Ik wil meegeven voor de mensen die een kijkje willen nemen bij Pon Center Zeist. Je wordt uitstekend geholpen en de werknemers zijn heel vriendelijk. Uitstekende service!

Ik ben met klasse en geduld behandeld

Mijn wrvaring met Boris (en PON) was heel fijn. Ze stonden me altijd snel te woord en konden op korte termijn een auto voor mij klaarmaken. Ik raad het zeker aan om hier opzoek te gaan naar een lease (en occasion) auto.

Helemaal top!

Alles ging goed

Helemaal goed

Vakkundig en goed. Groot aanbod. Vriendelijk personeel.

Goede en competente uitleg, goed aanbod

We zijn zeer tevreden over het advies van Jeffrey Bogaard. Vakkundig, vriendelijk. Goed inruilaanbod, makkelijke zakelijke afhandeling en overdracht.

Effectief maar wat minder afgestemd

Vriendelijke verkoper met toch wel overwegend zijn eigen verhaal. Niet al te betrokken of alert op onze vragen. Goede aanbiedingen van het hele wagenpark voorzover ik kon waarnemen. De radio op de achtergrond hoeft voor mij niet.

Positief

Wij zijn geholpen door Harold. Een hele fijne en aardige man. Het was een positieve ervaring.

Prettig contact en goede service

Erg goed contact met Marnik Franke, een zeer deskundig advies en goed meegedacht in onze wensen en mogelijkheden.

Industrieweg 11

3812 RX Amersfoort

Over Pon Center

Pon Center is dealer voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens en biedt leasing en schadeherstel voor alle automerken. Pon Center is dé dealer van Midden Nederland. Met ruim 15 vestigingen kunnen we aan al jouw mobiliteitswensen voldoen. Samen met onze universele leasemaatschappij Pon Center Lease en universeel schadeherstelbedrijf Pon Center Autoschade bieden wij een totaalconcept aan mobiliteitsdiensten. De circa 750 medewerkers die werkzaam zijn binnen onze vestigingen zetten zich dagelijks in om jou optimaal mobiel te houden, met plezier en trots voor onze merken.

Over PonCenter