Goed ontvangen en super service

Duidelijk goed en snel

Ik ben goed geholpen door Saar ze was duidelijk en kon goed alles uitleggen. Communicatie was snel en ben blij dat ik bij haar deze auto heb kunnen kopen

Top.perfect kan niet beter

Perfect leuke aflevering

Super goed!

Super goed!

Fantastisch !!

Een geweldige fijne adviseuse Lara borges , zo’n goede uitleg kregen wij met de aankoop van onze Skoda Zij maakte veel tijd vrij voor onze vragen ook tijdens de telefoongesprekken Top !!

Zelden zo’n vlotte, leuke en plezierige verkoopervaring gehad. Lara Borges had daar een een stevige bijdrage aan. Helemaal prima dus!! Grote aanrader!!

Prima service.

Goede service, deskundige verkoper en excellente koffie.

Vriendelijk, behulpzaam en ik werd goed geadviseerd.

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid. Ik werd goed geadviseerd en Harold deed alle mogelijke moeite om mij verschillende mogelijkheden en opties te laten zien. Ik ben heel blij met mijn aankoop!

Top service en ervaring

Heel vlotte, vriendelijke service. Heel uitgebreide info. Wij zijn tevreden!

Open en eerlijk! Duidelijkheid. Spontane en leuke verkoopster

Zeer tevreden over de werkwijze van Harold van Asselt

Harold heeft mij zeer enthousiast geholpen met de aankoop van mijn nieuwe 2e hands auto. Goede uitleg gegeven. Kleine ruimte gegeven voor onderhandeling. Nu hopen dat dadelijk bij het wegrijden de beloftes uitkomen

Erg fijn geholpen

Nemen de tijd voor je, je wordt vriendelijk geholpen, uitgebreide uitleg over de auto. Inruil mogelijk en goede prijs. Zou zeker aanbevelen.

Top! Goed geregeld

Vriendelijk personeel, goed geholpen door Henk Jan

Super fijne ervaring!

Heel fijn geholpen met de aankoop van mijn nieuwe auto!

Goed en amicaal contact

Ik bezocht PON center om 2 auto’s te bekijken. Maar liep na 2 uurtjes met een nieuwe auto weg. Hele goede ervaring!

Leuk en goed geholpen

We we kwamen voor een andere auto maar deze was helaas al verkocht. Zijn verder gaan kijken en goed geslaagd.

Super service

Goede service, we kwamen langs voor onze droom auto en hebben deze gevonden. Goede service

Klantvriendelijk, snelle service.

Vriendelijke mensen, wordt met je meegedacht. Afspraken worden nagekomen.

Een goed advies gekregen bij de aanschaf van onze nieuwe auto.

Een goed en passend advies gekregen bij de aanschaf van onze nieuwe auto.

Geweldige service en samenwerking

De samenwerking met Saar was vanaf moment één heel erg fijn verlopen. Ze is open over de mogelijkheden binnen jouw kaders.

Professioneel bedrijf die zijn afspraken nakomt

Tijdens ons bezoek zijn we professioneel geholpen. Leuk spontane verkoper Boris die ons goed heeft geholpen. Ook nadat we nog diverse vragen en aanpassingen hadden.

Uitstekende service en persoonlijke aandacht van Marnik!

Ik ben super tevreden over de service bij Pon Center Barneveld, en in het bijzonder over Marnik. Hij is vriendelijk, denkt mee, geeft goed en eerlijk advies en neemt echt de tijd voor je – totaal niet gehaast. Alles werd netjes en duidelijk uitgelegd over de auto, zowel bij de aankoop als daarna. Na de koop werd precies uitgelegd wat er nog in de werkplaats zou gebeuren. Zelfs toen ik later nog wat vragen per mail stelde, kreeg ik echt abnormaal snel een reactie terug. En nogmaals : bedankt voor de sleutelhanger! Ik ga jullie zeker aanraden.

Erg goed geholpen

Vw dealer waardig.!

Uitstekende professionele begeleiding!

Professionele begeleiding. Alle vragen worden goed beantwoord en extra opties worden via de werkplaats netjes afgehandeld!

Prima hulp en blij met een nieuwe auto

Luuk Jansen bedankt …

Industrieweg 11

3812 RX Amersfoort

Over Pon Center

Pon Center is dealer voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens en biedt leasing en schadeherstel voor alle automerken. Pon Center is dé dealer van Midden Nederland. Met ruim 15 vestigingen kunnen we aan al jouw mobiliteitswensen voldoen. Samen met onze universele leasemaatschappij Pon Center Lease en universeel schadeherstelbedrijf Pon Center Autoschade bieden wij een totaalconcept aan mobiliteitsdiensten. De circa 750 medewerkers die werkzaam zijn binnen onze vestigingen zetten zich dagelijks in om jou optimaal mobiel te houden, met plezier en trots voor onze merken.

Over PonCenter