deskundig en vriendelijk geholpen!

N

Goede, duidelijke service

Proefrit aangevraagd wat zeer snel al mogelijk was. Duidelijke begeleiding in de koop van een auto en de mogelijkheden hierin. Bedankt Harold van Asselt voor de goede en fijne service!

Goed geholpen

Fijne ervaring. Alles snel geregeld. Was ten alle tijd beschikbaar

Professioneel geholpen

We hebben nu hier onze 3de auto gekocht Dat zegt genoeg denk ik Henk Jan heeft het perfect gedaan. Mvgr. Henk en Els hopman

Fijn contact

We hebben het contact met Harold als fijn ervaren. Verschillende opties werden goed besproken en er werd rustig de tijd voor ons genomen.

Waanzinnig aanbod/ snelle adequaat handelen

Veel keuze in verschillende modellen. Toen wij een auto wilde bekijken die net nieuw binnen was, werd er zeer adequaat gehandeld en werd de auto direct klaar gezet voor een proefrit. Bij het ophalen was heel attent opgemerkt dat één van de speakers net werkte en werd vanuit PON direct opgelost. Dank Harold voor een fijne aankoopervaring.

Vriendelijk en deskundig.

We zijn zeer goed door Marnik geholpen. Vriendelijk en vrij in de omgang. Luistert naar je wensen en geeft deskundig advies.

Uitstekende sevice

Ik heb onlangs een auto gekocht bij deze garage en ben enorm tevreden over de hele ervaring. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en eerlijk geholpen door Harold van Asselt

Zoals je verwacht van een premium merk

Afgezien van een kleine misverstand in de initiële communicatieve erg netjes en vlot geholpen door de heer Bogaard. Kom graag voor de volgende auto weer naar Zeist.

Saar heeft het erg goed gedaan en heeft veel geduld.

Prettige ervaring!

Zeer goed geholpen

Snelle, vriendelijke service.

Prettige ervaring

Efficiënt en prettig

Deze auto kopen was een feestje!

Ik ben volgens mij een veeleisende klant. Maar deze aankoop klopte werkelijk helemaal. Vriendelijk, zeer duidelijk, duidelijk verstand van zaken, alles keurig volgens afspraak geregeld. Zo zouden alle aankopen moeten gaan! Mevrouw Saar Hink, bedankt voor alles! Pon in Barneveld mag trots zijn om zo’n geweldige verkoopster in dienst te hebben!

Uitstekend geholpen

Vriendelijke mensen. We worden gelijk aangesprongen, maar niet zo dat het opdringend is.

Vooralsnog positief

We zijn vriendelijk te woord gestaan en de auto zien er goed uit bij het ophalen. Gerepareerd zoals afgesproken. Nu afwachten wat de ervaring met de auto wordt.

Ik ben fijn geholpen

Ik kreeg duidelijke uitleg van verkoopadviseur Saar. Alle afspraken zijn goed nagekomen.

Vaste klant is tevreden klant

Ik ben wederom blij met mijn ervaring bij Pon en verkoper Harold van Assen. Alles wordt netjes geregeld. Geen druk en wel goed advies!

Goede service en afhandeling bij aankoop van onze nieuwe auto

Bij aanschaf van onze nieuwe auto zijn we op een nette en vakkundige wijze geholpen door Harold!

Jammer van principe geen onderhandelingsruimte, verder wel hoede service

Ze geven aan in het kader van transparantie en goedkoopste online prijzen dat er geen onderhandelingsruimte is, daar hadden we wel rekening mee gehouden. Verder wel heel vriendelijk en goed geholpen door de medewerkers.

Super!

Geweldig geholpen!

vriendelijk en kundige begeleiding bij kopen auto

Betrouwbaar en vriendelijk bij het begeleiden van de koop. Met een fijn gevoel de auto gekocht

Fijne duidelijke service

Goede service, duidelijke communicatie. Niks op aan te merken

Goed geholpen bij aanschaf van onze Volkswagen. Jeffery heeft ons fijn geholpen en wist onze vragen goed te beantwoorden.

Alles prima

We werden hartelijk ontvangen bij het Pon Center. De service was vriendelijk en professioneel. We willen Luuk Jansen bedanken, die ons zeer behulpzaam was en al onze vragen beantwoordde. We reden weg met een nieuwe Audi A3 en hopen er lang plezier van te hebben.

Ontzorgd

Fantastische nieuwe auto, geheel ontzorgd, alles onder 1 dak! Geholpen door Maurits, gedegen, rustig en bekwaam. Hij nam alle tijd die nodig was voor de juiste keuze. Door de eerlijke antwoorden op mijn vragen kon ik vanuit vertrouwen een prachtige auto aanschaffen en mij ontzorgd voelen. Met een heerlijke Salentein Brut als dank van Pon Center, ben ik weggereden.

Industrieweg 11

3812 RX Amersfoort

Over Pon Center

Pon Center is dealer voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens en biedt leasing en schadeherstel voor alle automerken. Pon Center is dé dealer van Midden Nederland. Met ruim 15 vestigingen kunnen we aan al jouw mobiliteitswensen voldoen. Samen met onze universele leasemaatschappij Pon Center Lease en universeel schadeherstelbedrijf Pon Center Autoschade bieden wij een totaalconcept aan mobiliteitsdiensten. De circa 750 medewerkers die werkzaam zijn binnen onze vestigingen zetten zich dagelijks in om jou optimaal mobiel te houden, met plezier en trots voor onze merken.

Over PonCenter