Netjes geholpen
Niks op aan te merken, van begin tot eind netjes en vrijblijvend geholpen bij de aanschaf van onze auto.
23 September 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 542 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral het vriendelijke en professionele personeel en de heldere uitleg tijdens het hele aankoopproces. Klanten ervaren een soepele afhandeling, snelle communicatie en betrouwbare service. Enkele opmerkingen gingen over kosten of kleine punten, maar deze werden doorgaans snel opgelost.
23 September 2026
Peter
Veghel
Vriendelijke service, eerlijk over prijzen, inruil en aanbod, duidelijke uitleg over onderhoud en kosten.
22 September 2026
Marc
Leusden
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling, dat waarderen we enorm! Een fijne dag gewenst.
Top geholpen door Sjoerd
17 September 2026
Mohammed
Den Haag
Iris - Pon Center
Direct bij het ophalen van mijn tweedehands auto werd al een gebrek geconstateerd. Toch moest ik vervolgens zelf steeds achter een oplossing aan, terwijl ik verwacht dat een autobedrijf verantwoordelijkheid neemt voor de auto die het aflevert. Ik moest twee keer terugkomen om het gebrek te laten oplossen. Voor het twee keer heen en weer rijden heb ik geen vergoeding gekregen, ook niet om gevraagd. De tweede keer kreeg ik een leenauto, waarvoor achteraf ook nog een rekening werd gestuurd voor de benzine. Dat gaf mij het gevoel dat elke euro belangrijker was dan een goede oplossing en een positieve klantervaring. De manier waarop dit is afgehandeld, heeft mij erg teleurgesteld. Een gebrek dat bij aflevering al bekend was, kostte mij extra tijd, geld en moeite. Ik had meer initiatief, betrokkenheid en goede nazorg verwacht, zonder steeds zelf achter de afhandeling aan te moeten gaan. Een tweedehands auto hoeft niet perfect te zijn, maar een gebrek dat direct bij aflevering wordt geconstateerd, hoort netjes te worden opgelost. Juist de service na de verkoop bepaalt voor mij of een bedrijf betrouwbaar is. Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in dit bedrijf geschaad.
13 September 2026
Eurico
Amsterdam
Beste Eurico,
Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Mocht u dit nog met ons willen bespreken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Huub van Pon Center
Goed service , duidelijk in uitleg
10 September 2026
Stephan Malmberg
Purmerend
Iris - Pon Center
Gisteren een mooie occasion gekocht hier. Prima service door mijn contactpersoon en ik kon de auro direct meenemen wat geen standaardversie is. Top!
8 September 2026
Floris
Beilen
Iris - Pon Center
Vorig jaar in mei is mijn polo een paar weken bij de Pon garage in Naarden geweest ivm problemen met de startbeveiliging. De auto startte soms wel, soms niet. De kosten bedroegen ca. 600 euro. Ik heb er sindsdien misschien 10 keer mee gereden. Soms startte hij, soms niet. Inmiddels start de auto helemaal niet meer. Krijg op mijn dashboard wel een signaal van de startbeveiliging, wat betekent: start niet. Kortom: niet tevreden over de verrichte reparatie.
Pon Center Naarden
7 September 2026
Jan
Hilversum
Beste Jan,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Vervelend om te horen dat het probleem met uw auto nog niet naar tevredenheid is opgelost. We begrijpen dat dit teleurstellend is.
We komen graag met u in contact om uw ervaring te bespreken en te kijken wat we nog voor u kunnen betekenen. U bent daarom van harte welkom om contact met ons op te nemen.
Iris van Pon Center
Ook toen de aflevering niet geheel soepel verliep was er goed contact. Een maal het proces weer vlotte, was er gelijk contact om de auto snel te kunnen afleveren. Ook de kleine gebreekjes aan de auto zijn netjes verholpen.
3 September 2026
Otto Blom
Pijnacker
Iris - Pon Center
Bedankt voor de fijne service. Mooie occasion!
2 September 2026
Sem baars
Barneveld
Iris - Pon Center
Super geholpen bij PON Zeist door Boaz! Blij met de auto!
1 September 2026
Eric Domhof
Amersfoort
Iris - Pon Center
Plezierig / prettig en constructief Geen verkooppraatjes maar gewoon meedenkend .
1 September 2026
RFJ Hof
NIJKERK GLD
Iris - Pon Center
Pon schrijft haar dealers voor dat ze voor het vervangen van een accu in een simpele Seat Mii 412 Euro moeten rekenen. Ook voor trouwe klanten worden zo de prijzen belachelijk hoog gemaakt. Dit kost de hard werkende dealer klanten want na ruim 10 jaar gaat onze auto naar de garage op de hoek. Lekker bezig Pon!
14 August 2026
H
Dinxperlo
Beste H,
Iris van Pon Center
Heb een mooie t-cross gekocht bij Maurits ,top verkoper geen onzin verhalen in ruil was top netjes geholpen goede uitleg prima afgehandeld. ik kan het ieder aanraden.
10 August 2026
Gerrie
Nijmegen
Iris - Pon Center
Ik wilde graag weer een nieuwe Skoda kopen. Waarom, de huidige Skoda beviel heel goed en het service center in Zeist was lekker dichtbij. De meneer die daar bij binnenkomst meteen rechts zit ( van Aken ) is geweldig die straalt echt service uit. Zijn buurman bijvoorbeeld duikt weg achter zijn computer scherm en is altijd heel druk als er iemand binnenkomt. Mijnheer van Aken is ook altijd heel druk bezig, maar verwelkomt je netjes en vraagt een moment om het af te maken. Helaas was de geboden inruil prijs in Amersfoort dermate laag dat ik ben uitgeweken naar een ander merk. Kortom de heer van Aken verdient wel 6 sterren maar verder de collega’s zorgen er voor dat er maar 3 gescoord worden.
5 August 2026
Wim
Soesterberg
Beste Wim,
Bedankt voor het achterlaten van een review. Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad. We hebben uw ervaring intern besproken, zodat we hiervan kunnen leren, onze dienstverlening kunnen verbeteren en een soortgelijke situatie in de toekomst kunnen voorkomen. Mocht u uw ervaring nog verder met ons willen bespreken, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.
Iris van Pon Center
Onlangs heb ik een occasion gekocht bij Pon Center Zeist. Helaas kreeg ik tijdens mijn vakantie pech, iets wat natuurlijk altijd kan gebeuren. Juist op zo’n moment merk je hoe een garage met zijn klanten omgaat, en daarin heeft Pon Center Zeist mij echt positief verrast. Vanaf het eerste contact met de verkoper tot aan de werkplaats ben ik ontzettend goed geholpen. Ik kon altijd terecht met mijn vragen, ze hebben zelfs contact gehad met de pechservice en zodra de auto weer bij de garage was, werd ik continu op de hoogte gehouden. Ik kreeg regelmatig updates, foto’s van de reparatie en meerdere keren werd ik gebeld om alles rustig uit te leggen. Ook tijdens de vervelende situatie waarin ik in Frankrijk stond, werd er echt met mij meegedacht. Ondanks alle pech voelde ik me serieus genomen en had ik het gevoel dat er alles aan werd gedaan om mij zo goed mogelijk te helpen. Dat gaf veel vertrouwen. Mijn ervaring met Pon Center Zeist is daarom ontzettend positief. Niet alleen een fijne plek om een occasion te kopen, maar vooral een garage waar de service ook ná de aankoop uitstekend is. Ik kan Pon Center Zeist dan ook van harte aanbevelen!
31 July 2026
Jochem
Almere
Iris - Pon Center
Ik heb een skoda elroq opgehaald, en ik heb fantastische hulp van Roy Bezooijen ontvangen. Aardig, helder, informatief. Top ervaring
27 July 2026
Angus Niven
UTRECHT
Iris - Pon Center
Mijn auto was rondom flink beschadigd door hagelstenen. Heb de auto op maandag gebracht en een dag later was de auto alweer klaar! Top geregeld!
14 July 2026
Sieberen
Hilversum
Iris - Pon Center
Zeer vriendelijk beholpen vanaf mijn eerste komtakt. De proefrit was snel geregeld en alle vervolgstappen liepen soepel.
Paul
Hoevelaken
Iris - Pon Center
Ondanks de vele honderden hagelschade meldingen is mijn Audi Q3 met hagelschade heel vakkundig en heel snel weer uitgedeukt. De werkdruk is erg hoog maar ondanks dat werd ik met heel veel vriendelijkheid en service geholpen. Zowel de monteurs als de mensen achter de balies, verdienen een dikke pluim.
Ria Sanders
Kortenhoef
Iris - Pon Center
Luuk heeft ons met enthousiasme geholpen bij het uitzoeken en aankopen van een Volkswagen
Nicolette
Amsterdam
Iris - Pon Center
Voor de eerste servicebeurt (16091 km op de teller) naar Pon in Nieuwegein geweest. Met de ontvangst en het netjes te woord staan is niks mis. Wat er echter getracht wordt "aan te smeren" echter wel. Buiten het totaal niet noodzakelijk nodig zijn van nw ruitenwissers is het meest belachelijk de melding van de garage: "het koelvloeistofniveau is te hoog". Voor ruim € 40 tappen we het af en vullen het opnieuw tot het juiste niveau. Met een heel simpele handeling is het teveel aan vloeistof er uit te zuigen maar dit levert natuurlijk meer op. Ik vraag me af waar ik € 825 afleverkosten voor heb betaald. Maar ik mocht wel gratis een "Pon-kentekenplaathouder" laten monteren. Helaas ben je aan een VW-dealer gebonden ivm de garantie maar anders . . . .
6 July 2026
E. Ph. Jochems
Nieuwegein
Beste E. Ph. Jochems,
Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat onze communicatie niet helemaal duidelijk is overgekomen. We communiceren tijdens een werkplaatsbezoek veel digitaal over geconstateerde punten en eventuele adviezen. We realiseren ons dat hierbij niet altijd voldoende duidelijk wordt wat noodzakelijk is en wat als advies bedoeld is. Onze excuses daarvoor. We nemen uw feedback zeker mee om dit in te toekomst beter te doen.
Mocht u uw ervaring nog met ons willen bespreken, kunt u altijd contact met ons opnemen.
Iris van Pon Center
- Maandag 29 juni: mijn dossier van Pon. Bericht van marco: gaat de afspraak niet door? Nee, jullie hebben de afspraak voor repareren voorruit er dubbel ingezet. Vreemd dat de afspraak voor 6 juli er dubbel wordt ingezet en dat vervolgens ook niet wordt opgemerkt waarom ik 1 van de 2 verwijder. Maar goed. Vervolgens vraag ik aan Marco om de afspraken van 6 juli (voorruit) en 7 juli (APK) samen te voegen. Antwoord: dat moet via Audi de Meern. - Maandag 29 juni: ik maak een afspraak met de planning van Audi de Meern om de afspraak van 6 en 7 juli samen te voegen. Dat is absoluut mogelijk meneer. Zal plaatsvinden op 6 juli. Medewerker geeft aan dat dit in Nieuwegein is. - Maandag 29 juni: bericht van Bo van den Hooft (Audi) dat afspraken toch niet samengevoegd kunnen worden. - Dinsdag 30 juni: ik moet zelf opmerken/vragen of de afspraak nog wel in Nieuwegein is. - Dinsdag 30 juni: antwoord, nee de afspraak is in Utrecht. - Dinsdag 30 juni: krijg bericht in mijn dossier van pon center. Bevestiging afspraak in Nieuwegein. Staat er tot de dag van vandaag in. - Woensdag 1 juli: bericht van marco. Afspraak is in Utrecht... Dan snap je er toch geen pepernoot van
3 July 2026
Julius van der Linden
Utrecht
Beste Julius,
We vinden het vervelend dat u deze ervaring bij ons heeft gehad. We begrijpen dat de communicatie vanuit onze kant beter had gemoeten. Uw feedback hebben we intern besproken en nemen we mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak!
Iris – Pon Center
Prima begeleid bij aankoop Audi A3
2 July 2026
R.H.M. Bakker
Uithoorn
Iris - Pon Center
Tot onze grote schrik verloren we de huls/zender van de automatische autosleutel. Tot onze vreugde heeft de eerlijke vinder gezorgd dat we die terugkregen. Echter er was vast een voet op terecht gekomen, want de kunststof huls was flink vervormd. Een telefoontje met de werkplaats van Pon Nieuwegein leerde ons dat er één ‘geleerde’ werkzaam is die dit zou kunnen fixen, en dat dat al gauw € 300,00 - voor een nieuwe sleutel - zou schelen. Lang verhaal kort: de sleutel is weer als nieuw. En de kosten hiervan … ? ‘Niks. Schrijf er maar een positieve recensie over.’ Huh?!? niks?? Dát verwacht je toch niet in de autobusines … ?! Met hulde en dank aan Bernhard. Wat aardig!
1 July 2026
Frank en Angela
Houten
Vriendelijke en behulpzaam
1 July 2026
Mark Nijenhuis
Culemborg
Iris - Pon Center
Pon Center is dealer voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens en biedt leasing en schadeherstel voor alle automerken.
Pon Center is dé dealer van Midden Nederland. Met ruim 15 vestigingen kunnen we aan al jouw mobiliteitswensen voldoen. Samen met onze universele leasemaatschappij Pon Center Lease en universeel schadeherstelbedrijf Pon Center Autoschade bieden wij een totaalconcept aan mobiliteitsdiensten. De circa 750 medewerkers die werkzaam zijn binnen onze vestigingen zetten zich dagelijks in om jou optimaal mobiel te houden, met plezier en trots voor onze merken.
Industrieweg 11
3812 RX Amersfoort