Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews beschrijven een betrouwbare en klantvriendelijke garage. Het werk werd vakkundig en vlot uitgevoerd, met duidelijke afspraken en een heldere prijsafspraak. Ook werd een leenauto geregeld zonder gedoe. Klanten vertrekken met een goed gevoel over de service.
Mitch heeft de reparatie aan mijn Peugeot 308 vakkundig en soepel uitgevoerd. De afspraken waren duidelijk, het contact was prettig en de afgesproken prijs werd netjes aangehouden. Ook kreeg ik zonder gedoe een leenauto mee om naar huis en later weer terug te kunnen. Een betrouwbare en klantvriendelijke garage waar ik met een goed gevoel op terugkijk.
14 August 2026
Marchal van Straten
Alkmaar
We hebben 2 maanden geleden een auto gekocht bij Mitch. Na het ophalen kwamen er een paar restpunten naar voren die Mitch keurig heeft opgelost. Contact was goed, Mitch is zeer beleefd en geduldig. Top!
N.v.t.
N.v.t.
29 July 2026
Arjan Pauw
Kudelstaart
Auto voor APK keuring. Gevraagd voor all season banden waarvan ik telefonisch prijsopgave voor 2 opties kreeg. Meteen dezelfde dag de nieuwe banden eronder gezet.
7 January 2026
Carin
Alkmaar
Ik bracht mijn auto voor de keuring en Mitch vertelde me dat mijn auto ook een grote beurt nodig had. Hij belde later dat een kleine beurt ook volstond ivm de weinige kilometers. Hij denkt mee, is heel vriendelijk en kundig!
29 October 2025
Jenny
Dijk en Waard
Heb er mijn camper en twee auto's in onderhoud. Word altijd keurig en vakkundig geholpen. Ik vind het een aanrader.
6 September 2025
Martin
Akersloot
Welkom bij Autoservice van der Helm! U bent hier aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud, APK keuringen, reparaties, diagnose en aircoservice.
Daarnaast hebben wij altijd een mooie selectie occasions op voorraad. Vindt u uw droomauto niet in ons aanbod? Geen zorgen. Wij gaan graag voor u op zoek naar het perfecte voertuig dat past bij uw wensen én budget.
Wij begrijpen dat uw auto belangrijk voor u is. Daarom bieden we professioneel onderhoud en reparatieservices die uw voertuig in topconditie houden.
Ons toegewijde team staat klaar om uw auto de aandacht te geven die het verdient. Wij staan garant voor kwaliteit,
betrouwbaarheid en uitstekende service.
Autoservice van der Helm:
APK Keuring