Uitstekend resultaat

Gootlek is een bedrijf waarmee je prettig kunt communiceren en je snel een afspraak mee kunt maken. De dag van de werkzaamheden is goed verlopen. De werknemers hebben hard en netjes gewerkt en alles keurig afgewerkt. We zijn bijzonder blij met het resultaat!

Eindelijk goot zonder lek!! :-)

Super tevreden over gootlek.nl want onze dakgoot lekt eindelijk niet meer. Waar andere firma's afhaken (klus te klein?) komt gootlek.nl de afspraak wél na. De reparatie wordt uitgevoerd door een nette, vriendelijke jongeman die eea. goed uitlegt en laat zien wat hij gedaan heeft. Lekkende of dunne randen/ naden krijgen zn. een extra dikke laag terwijl de prijs van de offerte, de prijs blijft. Alle materialen worden netjes opgeruimd en de goot lekt niet meer. Aanrader!

een hele goede ervaring.

Prima. en snelle contacten met firma gootlek. Duidelijke afspraken. Eerst de uitgevoerde werkzaamheden beoordelen, en bij alles oké pas betalen. Dit geeft veel vertrouwen van firma gootlek. Alle werkzaamheden volgens afspraak , snel en goed uitgevoerd. Ik vond de prijs pittig, maar het was het na uitvoering zeker wel waard.

Het resultaat ziet er heel goed uit. De mannen werken heel netjes. Communicatie is uitstekend.

Keurig bedrijf

Van start tot einde alles netjes geregeld. Nette en goede duidelijke offerte, keurig vakkundig personeel, ruimen alles netjes op, denken mee met de klant erg zeldzaam in deze tijd. Complete dak laten vervangen en nieuwe regenpijpen laten plaatsen.een bedrijf om trots op te zijn .

Professioneel contact en werk

Ben zeer te vreden over het verloop van het vernieuwen van het dak Zeker omdat ze met eigen personeel komen die het vakmanschap beheersen

Top service!

We hadden al een tijd lang last van een lekkende goot. Helaas hadden we geen goede ervaring met een ander bedrijf dat al eens een reparatie had uitgevoerd. Via google kwamen we uit op Gootlek, na een korte mailwisseling kwam Mark persoonlijk de situatie bekijken. Nadat we keurig een opgestelde offerte hadden ontvangen hebben we een afspraak gepland. Het contact met Gootlek ging soepel. De goot is geheel conform afspraak gerepareerd met EPDM en onze lekkage is opgelost. Voordeel van deze methode is het feit dat de goot incl betimmering gewoon op hun plek blijven, er is geen sloopwerk nodig. Kortom we zijn zeer tevreden met het resultaat!

Topwerk!

Precies zoals op de website gewerkt: nadat ze klaar waren, konden we niet zien dat ze geweest waren: alles keurig achtergelaten. En ook nog de goot lekvrij! Wij kunnen er voorlopig weer tegen!!

Gootlek.nl komt betrouwbaar over en is dit in de praktijk ook.

Een bedrijf waar je afspraken mee kunt maken en die vervolgens door net en vakkundig personeel uitgevoerd worden. Even gewacht met mijn reactie maar ik kan inmiddels zeggen dat het project waterdicht is opgeleverd.

Vriendelijke mensen en goede werkers. Na enkele stortbuien geen lekje meer te vinden.

Ericaweg 2

7021 PB Zelhem

0315 - 76 40 27

Over Gootlek.nl

Gootlek De Goot & Dakspecialist Gootlek is dé specialist in het renoveren en aanleggen van platte daken en goten. Met hoogwaardige EPDM-dakbedekking, vakkundige montage en een scherpe focus op kwaliteit en service maken wij dagelijks het verschil voor particulieren en bedrijven in heel Nederland. Wij leveren duurzame oplossingen voor zowel renovatie als nieuwbouw. Of het nu gaat om een versleten dakgoot of een volledig nieuw plat dak, onze ervaren teams zorgen voor een strakke afwerking, duidelijke communicatie en een opgeruimde werkplek na afloop. Bij Gootlek staan betrouwbaarheid, transparantie en vakmanschap centraal. Met A-kwaliteit materialen en slimme werkprocessen voeren wij elk project efficiënt en professioneel uit. Klanten waarderen onze betrokkenheid en bevelen ons aan met uitstekende reviews. Gootlek De Goot & Dakspecialist. Voor zekerheid op het hoogste niveau.