prima dienstverlening, maar soms moeilijk bereikbaar.

Het duurde enige tijd voor ik de gevraagde offerte binnen had en ook de aanvangsdatum liet even op zich wachten, maar daarna werd alles vlekkeloos uitgevoerd.

Prima werk gekeverd!

Gootlek heeft prima werk geleverd. Fijne mensen om mee te werken!

perfect en snelle afspraak

Gootlek had op korte termijn onze goot vervangen.Wat was ik blij.Geen lekkages meer nadat we toch weer flinke regenbuien hadden.

Wij zijnzeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.

Het werk is door het uiterst zorgzame en prettige personeel zeer zorgvuldig uitgevoerd.

Snel en adequaat gewerkt

Goot lek gevonden met Google. Offerte gevraagd en later opdracht gegeven Ze kwamen met 2 man. Snel steiger bouwen en aan de slag. Duidelijke uitleg over hoe en wat. Prettige werksfeer. De prijs klopte met de offerte

Ben heel tevreden

Ben heel goed en snel geholpen Ook leuk personeel

Het kan dus wel! ;)

Ervaring puntsgewijs: - Heldere offerte op basis van gedetailleerde opname ter plekke inclusief doorspreken van details - Vakkundige uitvoering van het aangeboden werk met desgevraagd ook uitleg van het hoe en waarom van de werkzaamheden tijdens de uitvoering - Professioneel personeel met dito gereedschap - Goede tijdelijke voorzieningen op de werkplek om veilig en schoon te kunnen werken - Goed eindresultaat met ook schone oplevering van de montageplaats (tuin/woning) - Succes van fa. Gootlek, t.w. het realiseren van een technisch degelijk en duurzaam eindresultaat, m.i. het personeel, de kwaliteit zit in de mensen, - Innmiddels heeft fa. Gootlek de 3e werk in 2 jaar tijd wederom naar tevredenheid uitgevoerd.

Heel goed gemaakt. Geen gedoe.

Heel content hoe het is gemaakt. Ziet er mooi uit.

Prima bedrijf

Snel en accuraat werk geleverd

Uitstekend werk afgeleverd

Personeel was goed op elkaar ingespeeld. Steiger stond in een mum van tijd rondom het huis. Eindresultaat was prima en ook sneller behaald dan begroot. De definitieve rekening viel ook lager uit dan begroot: een financiële meevaller en uiterst correct van Gootlek.nl!!

Zou het als ik ander huis heb zo weer doen.

Vriendelijke mensen, en werken keurig netjes. Zeker een aanrader. Vr gr Bob Homburg.

Fatsoenlijk netjes volk. Laten de boel achter zoals beloofd.

Een ervaring zoals je hoopt. Gewoon je werk doen. Beleefd en fatsoenlijk, Geen gezeur, en de zaak opgeruimd achterlaten. Het kan nog!

Zeer professioneel en strak werk

Van contact tot uitvoering een dikke 10 Gr wout spekschoor

Nette mannen werken goed door en alles netjes op geruimd.

Netjes gewerkt

Alles volgens afspraak gemaakt en de rommel netjes opgeruimd

zit er prachtig strak in

Alle afspraken prima nagekomen zoals van tevoren besproken. Een prettig team die de werkzaamheden heeft uitgevoerd

Leuke gasten

Fijn bedrijf met heldere en duidelijke afspraken

Prima planning en uitvoering.

Alles volgens afspraak uitgevoerd. Heel tevreden mee.

Zorgvuldig

Precies en plezierig gewerkt

Betrouwbare en professionele indruk.

Prettige vakmensen. Direct persoonlijk contact, indien nodig. Vlot .vlgs.afspraak, gewerkt.

Gewoon goed

Zeer duidelijke communicatie, nette mannen die het kwamen uitvoeren. Gewoon zoals het hoort!

Perfect!

Doen wat ze beloven, en werken netjes, heel blij met het eind resultaat,(zie je op de foto's die ze maken) van het werk proces,. Goed, dat we doorgezet hebben, onze dakgoten hadden hier en daar lekkage, Nu heel blij met onze nieuwe goten, (die nu vol SNEEUW} liggen,, Echt een aanrader, als U ook dakgoot renovatie overweegt! Veel succes met jullie bedrijf, gr, Bert en Marry Buisman

Professioneel,klantvriendelijker vakkundige medewerkers

Goed bedrijf met vakkundig personeel en goede service. Komen afspraken na en hebben vakkundige nazorg

Prima afgrond

Net werk afgeleverd prima jongens Zeer tevreden

Goed werk

Ik las een post dat je in een klap van je lekkende dakgoten af kon zijn, er vele jaren geen omkijken meer naar hebt. Ook nog eens stukken goedkoper dan nieuwe goten. Offerte gevraagd en opdracht gegeven. Toch wel even moeten wachten op daadwerkelijke uitvoering. Netjes, snel en veilig gewerkt. Vriendelijke mensen Kortom tevreden

Ericaweg 2

7021 PB Zelhem

0315 - 76 40 27

Over Gootlek.nl

Gootlek De Goot & Dakspecialist Gootlek is dé specialist in het renoveren en aanleggen van platte daken en goten. Met hoogwaardige EPDM-dakbedekking, vakkundige montage en een scherpe focus op kwaliteit en service maken wij dagelijks het verschil voor particulieren en bedrijven in heel Nederland. Wij leveren duurzame oplossingen voor zowel renovatie als nieuwbouw. Of het nu gaat om een versleten dakgoot of een volledig nieuw plat dak, onze ervaren teams zorgen voor een strakke afwerking, duidelijke communicatie en een opgeruimde werkplek na afloop. Bij Gootlek staan betrouwbaarheid, transparantie en vakmanschap centraal. Met A-kwaliteit materialen en slimme werkprocessen voeren wij elk project efficiënt en professioneel uit. Klanten waarderen onze betrokkenheid en bevelen ons aan met uitstekende reviews. Gootlek De Goot & Dakspecialist. Voor zekerheid op het hoogste niveau.