Laden reviews...
80 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In de verzamelde reviews komt een duidelijk beeld naar voren van warme en professionele begeleiding. Families waarderen de oprechte betrokkenheid, heldere informatie en zorgvuldige afwikkeling. De reacties geven aan dat de medewerkers adequaat meedenken en flexibel handelen. Over het algemeen levert dit een zeer tevreden indruk op.
Met de hulp van Sytske konden wij ons focussen op de uitvaart zelf. Ze zette een goede koers en tijdspad uit en dacht met ons mee zodat wij zelf belangrijke besluiten konden nemen. Ik heb het als ontlastend ervaren. En ik vond de samenwerking plezierig en haar afstemming op ons en de communicatie erg goed. Kon niet beter wat mij betreft.
28 August 2026
Marian Bakker
Leeuwarden
We zijn de hele week op een fijne manier begeleid door Sietske.
25 August 2026
Petra
Hilversum
Peter heeft er voor gezorgd dat alle zeer soepel is verlopen. Hij denk graag met je mee. De communicatie liep soepel en duidelijk. Heel erg bedankt voor alles.
20 August 2026
Hielke Strampel
Geweldig geholpen
19 August 2026
Tjitske jonker
Jubbega
Het was mijn eerste crematie van een goeie vriend. Jelle Dijkstra heeft me uitstekend begeleid. Rustig aardig en sociale man met ervaring. Hij bedenkt over oplossingen. In 2 woorden TOP & VRIENDELIJK. Ik zou Van Der Zwaag uitvaartzorg aanbevelen
18 August 2026
Nabil
Langelille
Peter heeft goed naar ons geluisterd. Er was een beperkt budget maar ook daarmee is netjes en dus respectvol om gegaan. Kleindochter wilde graag meehelpen om oma de laatste verzorging te geven en dat deed hij correct met af en toe een gepast grapje. Voor alle duidelijkheid kleindochter zit ook in de verzorging dus die kon het hebben.
14 August 2026
Hennie
Wolvega
Goed bijgestaan met vragen altyd goed geholpen Ideeën voorgesteld die goed waren vriendelijk mensen
11 August 2026
Bea
Hattem
Medewerker dacht super goed met ons mee
7 August 2026
Carla
Leeuwarden
Uitstekend begeleid, meegedacht, empathie, kortom, aanbevolen !!!! Dank !!
7 August 2026
Johan Philip
Leeuwarden
Froukje is een topper! Ze heeft alles perfect geregeld in voor ons een klote tijd en heeft ons helemaal ontzorgt. Het is een hele warm persoon en ga haar zeker aanbevelen!
6 August 2026
Peter
Gorredijk
Goed persoonlijk contact. Serieus als het moet en vrolijk als het kan.
1 August 2026
Wiebe Lootsma
Balk
Wij zijn door Klaas op een zeer prettige manier geholpen. Van af de eerste kennismaking tot en met de crematie heeft Klaas alles gedaan om het voor ons zo goed mogelijk te doen. En dat heeft ons veel rust gegeven.
31 July 2026
Jeep
GRONINGEN
Een uitvaart van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. De bode heeft geluisterd naar de wensen van de nabestaanden die de wensen van de overledene hebben verwoord. De bode heeft de nabestaanden ontzorgd. Meegedacht bij het opbaren thuis. Gezorgd voor een speciale auto. (Oldtimer) Ook dat de kerk beschikbaar was en een organist. De begeleiding tijdens de hele periode was perfect. De bode stelde ons gerust en liet niets aan het toeval over. Ook het parkeren bij de kerk was geregeld.
28 July 2026
Mieke
Heerenveen
Ik ben erg blij dat we gekozen hebben Uitvaartzorg Van der Zwaag. De betrokkenheid, het meedenken, de zorg en het respect voor de overledene van de uitvaartverzorger was groot. We werden ontzorgd en alles werd geregeld, er werd meegedacht en er was ook ruimet voor de persoonlijke vragen en eigen inbreng. De omgang met de kleine kinderen van de familie was ook heel ontspannen en natuurlijk. Zelfs in de extreme hitte op de dag van de begrafenis wist de uitvaartverzorger alles in goede banen te leiden.
Lienke
Sloten
Is maar afwachten wie er voor je deur komt om je te begeleiden met keuzes maken voor een uitvaart. Dit was voor mij de eerste keer om zo iets te regelen. Ik ben ontzettend goed geholpen door Jelle. Hij luisterd goed naar hoe de persoon was en wat de wensen zijn en helpt daarbij ook met ideeën en keuzes maken. Een zeer enthousiast persoon wat betreft zijn beroep en weet de boel soms ook positief en naar een lach om te zetten!
Natascha Gijzen
Oosthem
Medewerker was heel gemakkelijk benaderbaar en liet alle ruimte en tijd om de uitvaart te bespreken. Hierbij was hij meedenkend en zorgvuldig in de terugkoppeling. Ondanks sprake van droefenis werd de uitvaart en afhandeling van Van der Zwaag als zeer professioneel ervaren met een persoonlijk tintje hetgeen wij als familie als zeer prettig hebben ervaren..
Jan
Bouwhuis
We kijken terug op een mooie uitvaart. De begeleiding en betrokkenheid hebben we als zeer fijn ervaren, er is goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht. Er is ons veel werk uit handen genomen, alles werd geregeld!
9 July 2026
Ria
Rottum
Bij het afscheid van onze heit, pake en schoonvader was Klaas Stuiver onze uitvaartverzorger. Wij vroegen naar Klaas omdat hij ons bij eerdere uitvaarten ook had bijgestaan. Wat een fijne, rustige en integere man, hij maakte ook bij deze uitvaart weer net even het verschil. Maar ook de andere mensen van van der Zwaag waren zeer behulpzaam en betrokken. Wij ervaarden net even dat stukje meer en daarom de verdiende waardering op alle punten met 5 sterren! Bedankt voor alles.
5 July 2026
Carla
Ureterp
Persoonlijke aandacht, meedenken, kaart ontwerpen, snelle communicatie via app en telefoon, alle wensen uitvoeren, zeer zorgvuldig. Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening.
1 July 2026
Jet
Heerenveen
Jelle heeft ons heel goed begeleid bij de uitvaart van mijn man. Dankzij hem hebben wij deze verschrikkelijke gebeurtenis toch met een goed gevoel kunnen afsluiten.
22 June 2026
Kriszta
Rottum
Een goede ervaring aan overgehouden, goed geholpen en bijgestaan.
19 June 2026
Ingrid Stoelwinder
Heerenveen
Alles tot in de puntjes verzorgd. Klasse
18 June 2026
Samme Boersma
Oudehaske
We krijgen alleen maar goede reacties van de mensen die aanwezig waren.
18 June 2026
Anneke Langejans Langejans
Joure
We zijn ontzettend goed geholpen
15 June 2026
Tjitske