Uitstekende service

Zeer klantvriendelijk, luistert naar wat de klant vraagt en overlegd bij grote reparaties. Bij kleine reparaties en noodgevallen ook altijd dezelfde uitstekende service ervaren!

Top garage, staan altijd voor je klaar.

Ben al jaren bij garage borst. Echt super garage. Staan snel voor je klaar als er iets mankeert aan de auto, en helpen heel snel. Aardige monteurs en personeel. Kortom mijn garage.

Een top familiebedrijf!

Geweldige service en altijd meedenkend personeel.

Goede service en vriendelijk

Kom al jaren met verschillende auto's bij dit bedrijf voor onderhoud. Altijd vriendelijk geholpen en professioneel personeel.

Betere garage, fijne mensen, denken mee en uitstekende service.

Vriendelijk en vakkundige mensen !!!!

Ik kom hier al heel wat jaren. Twee keer daar een auto gekocht, prima service beide keren. Het is voor mij ook lekker dichtbij. Ik zou deze garage dan ook zeer zeker aanraden !!!! Ik hoop dat de garage daar nog heel lang blijft. Groetjes Godelieve de Wilde

Snel en goed

Kon er vlak voor mijn vakantie nog tussengeplaatst worden voor een APK keuring. Gratis leenauto is beschikbaar.

Eerlijke en goede auto garage

Ik kom hier al heel veel jaren, of voor een leuke 2e hands auto of een apk en service beurt, worden altijd eerlijk en duidelijk te woord testaan en loopt de grote beurt of apk uit geen probleem krijg je een leenauto mee. Echt een familie bedrijf ga zo door fam borst

Een aanrader

Vakmanschap, vriendelijke en persoonlijke hulp, betrouwbaar in de raadgevingen en tenslotte-ook belangrijk- een duidelijke rekening die aangeeft wat er is gedaan, dus nooit mistig is. Je betaalt voor wat er is uitgevoerd en nooit te veel.

Topservice

Altijd vriendelijk, behulpzaam en uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Zoals andere keren, uitstekend

Vakbekwaamheid, service en vriendelijk, prima zo.

Meer dan tevreden. Fijn bedrijf en vriendelijk personeel

Bedrijf staat altijd voor mij klaar. In vol vertrouwen kan ik auto achter laten. Indien nodig, gelukkig zelden, wordt auto opgehaald en/of thuis gebracht.

staan altijd klaar,fijne werknemers.

al zeker 35 klant,vertrouw ze met mijn ogen dicht,voor alles een oplossing,blijf zolang ik rij.

Uitstekende service

Staan altijd voot je klaar

Ik ben heel tevreden.

Super service, attent, snel en zeer goed!

Zeer prettig!

Vriendelijk en vakkundig

Vriendelijk, vakkundig, duidelijke adviezen, betaalbaar. Aanrader.

Top garage

Klantvriendelijkheid en service staan bovenaan. Niet domweg iets vervangen wanneer het vervangen moet worden, maar meedenken met de klant.

Service altijd bereikbaar

Zelfs net voor vertrek vakantie hadden we een probleem met het imperial. Even bellen en konden direct langs komen. Heel prettig

Goede en betrouwbare dienstverlening

Betrouwbaar, vrij om te vragen, goede uitleg.

De periodieke controle van onze Ford is altijd met zorg uitgevoerd. Inmiddels hebben wij een Volvo via u garage kunnen aanschaffen.Een goed rijdende auto en voor ondergetekende even wennen na 10 jaar automaat. Nu een auto met schakeling. Een echte auto ! Met vriendelijke groet Marjolein v Limburg

Fantastisch familie bedrijf waar je altijd vriendelijk geholpen wordt!

Ik kan altijd terecht eb wordt deskundig geholpen. Altijd wordt er gezocht naar een passe de oplossing. Ik kom er graag en hoop dat nog lang te kunnen doen. Eric..

Goede en snelle service

Zeer te redenen

Hele goede service

Ondanks de drukte rond de feestdagen, hebben ze er tussendoor alles aan gedaan om te ontdekken waar de storing van de auto vandaan kwam en dit verholpen. Tussendoor telefonisch contact om mij op de hoogte te houden met hun tot dan bevindingen en wat de volgende stap zou zijn.

Uitstekende service!

Radiateurlekkage werd direct naar gekeken. Koelvloeistof op peil gebracht. Reparatie (bleek toch nodig na controle) prima uitgevoerd! Erg blij met deze, voor mij als nieuwe klant, uitstekende garage!

Parklaan 60

2171 EG Sassenheim

Over Garage Borst en Zn.

Ons bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar! Op 1 April 1970 zijn wij gestart in Noordwijk. Op 27 november 1974 is het bedrijf verhuisd naar Sassenheim. In deze ruim 50 jaar hebben wij voor onze klanten de tijd genomen en inzet getoond om hun auto voor 100% te servicen. Bovendien hebben wij altijd een ruime hoeveelheid aanbiedingen die alle jaren erg op prijs worden gesteld. Ook hebben wij een speciale klantenkring opgesteld waar wij veel waarde aan hechten. Ons kent ons en dat vinden wij als klein bedrijf een belangrijk begrip. Deze klantenkring breiden wij iedere dag met veel zorg en liefde uit.