Helemaal prima geholpen met persoonlijke aandacht, ben erg tevreden.

Helemaal Prima geholpen met persoonlijke aandacht ben erg tevreden.

Goede communicatie

De communicatie is helder, vooraf is er een prijs opgave, welke altijd klopt. De prijzen zijn marktconform, goede uitleg.

helemaal goed

Altijd goed geholpen

top bedrijf

service hoog in het vaandel prettige samenwerking en kundig personeel geen vraag is te gek overal is wel een oplossing voor.

Erg goed

Goede survies

Klantvriendelijk

Vlot geholpen

Goed overleg vooraf, afgesproken werk uitgevoerd, extra onderzoek eerst telefonisch besproken

Prima contact vooraf, goede afspraken, plezierig contact, vriendelijke en hulpvaardige medewerkers

Altijd vriendelijk & goede survice

Toppers

Wederom fantastisch geholpen

Fantastisch!

Zeer kundig en vriendelijk, voor een zeer acceptabele prijs. Ik kom hier al jaren erg graag.

Toch op tijd klaar.

Auto voor nieuwe kleppendeksel/pakking gebracht. Voor de zekerheid een leenauto meegenomen (pinksterweekend in aantocht) maar telefoontje 'auto is klaar'! Top gedaan!

Uitstekende service

Al jaren ben ik een zeer tevreden klant zowel de garage als de shop.

De plek waar ze altijd zullen proberen je te helpen

In deze garage staat service voorop! Ook al laat de planning het soms gewoon niet toe, zullen ze altijd proberen om je toch te helpen.. en dat is fijn wanneer je echt niet zonder je vervoer kunt

altijd heel prettig

Ik kom al jaren bij de fa. Borst. Ik word altijd prettig geholpen en als er wel eens iets mis gaat wordt het altijd snel en efficient verholpen.

Snel, efficient en vriendelijk

Zeer klantvriendelijke garage, laagdrempelig, en efficient.

Hier weten ze nog wat service is :)

Vriendelijk, goede service, gewoon heel fijn!

Heel behulpzaam en vriendelijk. Kreeg leenauto en toen ik mijn auto ophaalde, was deze zelfs netjes uitgezogen. Wat een welkome verrassing!

Top zoals altijd

Gewoon een garage zoals het eigenlijk hoort te zijn. Geen sluwe verkooppraatjes en gladde verkopers. Geen onverwacht hoge rekening. Heb hele goede ervaring met de aanschaf van occasions en ook bij het onderhoud ervan. Je overlegt vooraf wat er moet worden gedaan. Komen ze onverwachts iets tegen, dan bellen ze. Daarnaast zijn het ook nog eens toffe mensen, ze zijn aardig, goed bereikbaar en behulpzaam als er tussendoor iets is. Echt een aanrader.

top

We zijn al jaren vaste klant. Vertrouwd en vertrouwd. Ondanks een zeer hectische en drukke periode is mijn auto afgelopen maand weer snel en goed hersteld.

prima service

Al jaren klant bij deze garage met alleen goede ervaringen.

Top garage

Altijd op tijd, zorgvuldig en bekwaam. Maar boven al heel vriendelijk

Fijn bedrijf. No nonsense !

Afspraak is afspraak en (ouderwets) gezellig.

Kennis,supervriendelijk en leenauto ☀️Top☀️☀️☀️☀️

☀️TOP☀️☀️☀️☀️

Fijne garage met kundige en prettige mensen

Top, fijne garage met kundige en prettige mensen

Vriendelijke goede service

Er wordt meegedacht over oplossing.

Parklaan 60

2171 EG Sassenheim

Over Garage Borst en Zn.

Ons bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar! Op 1 April 1970 zijn wij gestart in Noordwijk. Op 27 november 1974 is het bedrijf verhuisd naar Sassenheim. In deze ruim 50 jaar hebben wij voor onze klanten de tijd genomen en inzet getoond om hun auto voor 100% te servicen. Bovendien hebben wij altijd een ruime hoeveelheid aanbiedingen die alle jaren erg op prijs worden gesteld. Ook hebben wij een speciale klantenkring opgesteld waar wij veel waarde aan hechten. Ons kent ons en dat vinden wij als klein bedrijf een belangrijk begrip. Deze klantenkring breiden wij iedere dag met veel zorg en liefde uit.