Prima garage!

Ik ben zeer tevreden over deze garage. Je wordt er altijd goed geholpen. Hele fijne, symphatieke mensen met de nodige kennis. Je auto is hier absoluut in goede handen!

Goede kwaliteit

Auto rijd weer als een zonnetje, gezellig personeel.

Gerechtvaardigd vertrouwen

Garage Borst en Zn heeft een zeer goede directie, meewerkend, en een goed team medewerkers. Opvolging is voorzien en de toekomst kan zowel door directie alsook door klantenkring in vertrouwen tegemoet worden gezien. Men weet het vertrouwen nog immer waar te maken. Zeer tevreden.

Uitstekende garage

Goed.

Goede juiste service

Gewoon goede en juiste service .

Goed en betrouwbaar bedrijf

Voor het eerste een grote beurt laten uitvoeren door garage Borst. Goede adviezen en een eerlijk verhaal.

Wederom zeer tevreden

Vandaag mijn transporter voor een grote beurt gebracht en zowel via de telefoon, mail als real life weer ontzettend vriendelijk te woord gestaan. Zij rekenen ook nog eens een keurige prijs en belangrijk, ik vertrouw ze! Dat heb ik lang niet bij alle garages. Ik kan garage Borst daarom zeker aanraden!

Een fijne garage. Geen onnodige reparaties en alles in overleg. Afspraak is afspraak. Ik ben zeer tevreden.

Altijd goede service en duidelijke communicatie

Goed, vriendelijk en vakkundig!

De mensen die hier werken zijn altijd vriendelijk, ze proberen je zo snel mogelijk te helpen en geven goed advies, staan voor je klaar zelfs buiten de werktijden, heel erg fijn!

Zoals altijd uitstekende service

Al jaren klant bij Garage Borst & z'n. Altijd vriendelijk, vakkundig en behulpzaam personeel. Top shop erbij en uitstekende garage.

Perfecte service

Wordt erg goed geholpen. Niet alleen de auto die onderhoud nodig heeft maar ook een leenauto

Bevalt me zeer goed

Vriendelijke en kundige mensen

Prima 9

Supersnel geholpen!

Na mijn telefoontje, kon ik mijn auto de volgende dag al brengen en nog dezelfde dag was het probleem verholpen. Super service!!

Duidelijk

Snelle duidelijk en hoed

Duidelijke afspraken en kwaliteit van gedane werkzaamheden

Uitstekende service

Vertrouwd adres

Al jaren laat ik mijn privé-auto onderhouden door Garage Borst. Onderhoud altijd goed uitgevoerd en extra’s of tegenvallers altijd netjes overlegd. Inmiddels hebben de kinderen hun eigen auto, en ook die gaan naar Garage Borst. Gewoon vertrouwd. Gewoon in ons eigen dorp een goed adres.

Altijd goede service

Altijd goede service en geen onnodige reparaties

Vriendelijk en professioneel personeel

Vakkundig en persoonlijk

Altijd goed en vakkundig geholpen, prettige sfeer. En je komt nooit voor verrassingen te staan, want zijn er reparaties nodig, dan informeren ze je altijd vooraf.

Band lek super snel geholpen

Zie boven

prima service

Toppers , staan altijd voor je klaar. Fijn om mee samen te werken

Service is goed

Na problemen met de accu, keurig ter plaatse geholpen en daarna in de garage direct verder geholpen.

Parklaan 60

2171 EG Sassenheim

Over Garage Borst en Zn.

Ons bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar! Op 1 April 1970 zijn wij gestart in Noordwijk. Op 27 november 1974 is het bedrijf verhuisd naar Sassenheim. In deze ruim 50 jaar hebben wij voor onze klanten de tijd genomen en inzet getoond om hun auto voor 100% te servicen. Bovendien hebben wij altijd een ruime hoeveelheid aanbiedingen die alle jaren erg op prijs worden gesteld. Ook hebben wij een speciale klantenkring opgesteld waar wij veel waarde aan hechten. Ons kent ons en dat vinden wij als klein bedrijf een belangrijk begrip. Deze klantenkring breiden wij iedere dag met veel zorg en liefde uit.