Laden reviews...
205 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews laten een voortdurende positieve ervaring zien met vriendelijk personeel en betrouwbare service. Klanten waarderen duidelijke communicatie, eerlijke prijzen en handige opties zoals leenauto's. Over het algemeen wordt de garage gezien als betrouwbaar en klantgericht, met aandacht voor follow-up en oplossingsgerichtheid. De toon is dankbaar en er wordt met vertrouwen gerefereerd aan de service.
Een echt no nonsens bedrijf zoals het hoort
25 July 2026
Ron Scheffer
X
24 July 2026
J.A.
Sassenheim
Een garage die je kunt vertrouwen
24 July 2026
PASCAL
Sassenheim
Als je belt voor een afspraak hebben ze altijd wel een plekje
22 July 2026
MARCO
Amsterdam
Ik kom al jaren bij garage Borst. Fijne werkplaats met fijne werknemers. Als je een probleem hebt, geven ze hier hier eerlijk en duidelijk advies over zodat je nooit betaalt voor 'onnodig herstel'. En ze hebben me ook wel eens aan huis geholpen! Ook mijn vrouw en mijn zoon komen hier om deze redenen. Top service!
21 July 2026
Ben
Sassenheim
Auto gebracht voor een spoedreparatie. 1 van de onderdelen moest uit Amerika komen, maar de garage bleef in nauw contact de leverancier en bij aankomst werd de reparatie direct ingepland tussen de al lopende drukke werkzaamheden. Auto op tijd klaar voor de vakantie. Garage Borst levert een betrouwbare service, en houdt rekening met de noden van de klant.
20 July 2026
Frank
Sassenheim
Komen al jaren bij Garage Borst. Super! Goede service, altijd bereid om te helpen, lieve fijne mensen. Beste kwaliteit en prijs. Tanken ook altijd voordelig. Kinderen gaan nu ook naar ze toe. Zegt genoeg.
18 July 2026
betrouwbaar
16 July 2026
A.J.Admiraal
Katwijk a/z
Zeer vriendelijk en hoogwaardige kwaliteit
14 July 2026
A
correct en klantvriendelijk
13 July 2026
Colette
Sassenheim
Mijn mooie Mercedes kreeg een beurt en APK. Netjes in 1 dag voor elkaar. Vriendelijke en deskundige mensen! Mijn schatje rijdt weer als een zonnetje. Bedankt Garage Borst!
11 July 2026
Marloes
SASSENHEIM
Bij garage Borst staat hulpvaardigheid hoog in het vaandel. Ze zijn nooit te beroerd om je te helpen. Met eerlijke & zeer vakkundige monteurs wordt je auto weer in top conditie gebracht.
11 July 2026
VINCENT
Klantgericht; persoonlijk; kundig
7 July 2026
Victor
Lisse
Daarna apk en kleine beurt laten uitvoeren, goed en snel geregeld. Fijne en eerlijke garage.
4 July 2026
F.L.M.
Uiterst vriendelijke service!
K.W.
Sassenheim
Zowel mijn vrouw als ik komen daar al jaren. Zowel het personeel als de familie Borst kan ik alleen maar een 10 geven. Geweldige garage tegen normale prijzen.
Huib
Snel en vakkundig.
J.H.
Vriendelijke en professionele service
K.B.M.
Sassenheim
Fijn dat ik snel geholpen werd
29 June 2026
P.J.T.
Sassenheim
Heel aardige vaklui, goede diagnose. Snelle goede reparatie.
29 June 2026
ARJAN
Lisse
Fijne garage, geen poespas of extra kosten
27 June 2026
R.J.
Sassenheim
Fijne garage met fijn personeel
27 June 2026
FRANS
Sassenheim
Ons bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar! Op 1 April 1970 zijn wij gestart in Noordwijk. Op 27 november 1974 is het bedrijf verhuisd naar Sassenheim. In deze ruim 50 jaar hebben wij voor onze klanten de tijd genomen en inzet getoond om hun auto voor 100% te servicen. Bovendien hebben wij altijd een ruime hoeveelheid aanbiedingen die alle jaren erg op prijs worden gesteld. Ook hebben wij een speciale klantenkring opgesteld waar wij veel waarde aan hechten. Ons kent ons en dat vinden wij als klein bedrijf een belangrijk begrip. Deze klantenkring breiden wij iedere dag met veel zorg en liefde uit.
Parklaan 60
2171 EG Sassenheim