al jaren prima

bijna 40 jaren geen klachten , Prima zo

Je wordt hier goed behandeld.

Het personeel van de garage staat altijd voor je klaar. Daarom zijn wij zo tevreden.

Alles zoals altijd weer snel en goed opgelost

Alles zoals altijd weer snel en goed opgelost

Ik word altijd vriendelijk geholpen

Wat voor probleem er ook is met de auto> Ik hoef maar te bellen en het word opgelost.

Uitstekend!

Fijne medewerkers, persoonlijke omgang én kundig!

Prima, alleen door ziekte, duurde de beurt een dag langer

Uitstekende service!

Net nieuw als klant. Direct geholpen met lekkage van het koelsysteem!

Rondom goede service

Altijd duidelijke uitleg over de te verwachten kosten. Laagdrempelig en vriendelijk. Vakmensen.

Goed en vriendelijk geholpen door Robin Helemaal top ,,,

Fijn familie bedrijf.goede service.

Goede betrouwbare garage.goede prijs kwaliteit verhouding

Heel goed.

Al meer dan 18 jaar prima geholpen.

Prima en netjes probleem met auto verholpen.

Duidelijk uitgelegd wat de problemen waren bij de Suzuki Ignis.

Heel betrouwbaar

Er wordt gedaan wat nodig is en geen onnodige kosten gemaakt.

Hulpzaamheid en service zijn top

Ik ben zeer tevreden over de behulpzaamheid en de totale service.

Eigenlijk geen tijd maar we gaan het toch doen

Nog net voor de apk moesten er nieuwe banden onder mijn auto. Ik had deze besteld maar ik vond op geen enkele manier een gaatje in mn agenda. Ook de garage had door omstandigheden geen tijd... en toch hebben we aan het einde van de dag de banden verwisseld.. en het werd een latertje! Dat is gewoon ouderwetse service die je niet vaak meer ziet!

deskundig, eerlijk,meedenkers,fijne werknemers,kom er al jaren.

onverwacht pech,ze staan altijd klaar,,duurt het wat langer er staat een leenauto zo nodig,en de werknemers in de shop,perfect, aardig ,helpen je altijd met een hele goede bui,petje af.

Doen wat er gezegd wordt

Afspraak maken auto neerzetten auto ophalen klaar

Top zaak!

Perfecte service en deskundige en lieve werknemers. Top!

Een goede service,en altijd vriendelijk toppers zijn het .

Het is daar altijd goede service, en snel.

Prima, betrouwbare service.

Ondanks de drukte heeft de werkplaats zijn uiterste beste gedaan om de APK verbeterpunten van mijn auto aan te pakken. Vriendelijk en behulpzaam personeel zowel in de shop en de werkplaats.

snel en op tijd

De samenwerking wordt door ons als erg prettig gevonden. De prijzen zijn redelijk en eerlijk. Vakkundige medewerkers. Leuke dames die de planning verzorgen.

Snelle betrouwbare en klantgerichte service

Al jaren een zeer tevreden klant bij Borst en zn. Fijne zaak, kundige mensen en betrouwbaar!

Vriendelijke en vakkundige mensen

Komen de afspraken na.

Een serieuze garage die het goed onderzoekt om ook problemen in de toekomst te beperken

Heb ik hier boven eigenlijk al gedaan kort en zakelijk

Nooit enig probleem..Service en kwaliteit..

Wat ook meewerkt is een famiebedrijf, iedereen aardig en gezellig!!! Willem

Parklaan 60

2171 EG Sassenheim

Over Garage Borst en Zn.

Ons bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar! Op 1 April 1970 zijn wij gestart in Noordwijk. Op 27 november 1974 is het bedrijf verhuisd naar Sassenheim. In deze ruim 50 jaar hebben wij voor onze klanten de tijd genomen en inzet getoond om hun auto voor 100% te servicen. Bovendien hebben wij altijd een ruime hoeveelheid aanbiedingen die alle jaren erg op prijs worden gesteld. Ook hebben wij een speciale klantenkring opgesteld waar wij veel waarde aan hechten. Ons kent ons en dat vinden wij als klein bedrijf een belangrijk begrip. Deze klantenkring breiden wij iedere dag met veel zorg en liefde uit.