snel een afspraak en goed geholpen

ik heb snel een afspraak kunnen maken en ben weer fijn geholpen

The best service I experienced so far

The mechanics in this garage are very skilled, fast and reliable. Always with a fair price, great advice on the car, it’s been years I use their service with better quality than the authorized Volkswagen shops!

• Would you recommend us? Yes

Always honest and helpful

Stefan is knowledgeable, but almost more importantly he is honest. He gives you the full story and the best options of what to do while helping to work within your budget.

Mensen die van auto’s houden

Betrouwbaar

Goede en betrouwbare garage!

Goede en betrouwbare garage.

altijd tevreden

Ik ben altijd heel erg goed geholpen en zo ook mijn oude autootje!

Kom graag terug

Klant vriendelijk en goed in zijn vak- kan goed diagnoses stellen .

prime en kundige garage met vriendelijke monteurs

Beurtje en wat extra zaken. Niet lang wachten op afspraak. kom er al een tijdje en altijd goed.

Prima!

Keurig, op tijd, compleet

Goed bedrijf

Je kunt redelijk snel een afspraak maken; ik ben tevreden over de reparaties en service.

Prima service en advies voor een redelijk bedrag.

Ik ben klant bij Collewijn sinds 2005 en heb meerdere auto's bij hen in onderhoud (gehad). Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de verleende diensten. Het is ook fijn om Stephan daarnaast altijd even om advies te kunnen vragen.

Professioneel en vriendelijk bedrijf

Zeer goed geholpen.

Professionele service

Afspraak was snel gemaakt, de auto is zorgvuldig nagekeken en vakkundig gerepareerd. Zeer tevreden, vijf sterren!

Snelle service. En de auto was ook nog eens gestofzuigd èn rook héerlijk!

Een hele snelle service. En de auto was ook nog eens gestofzuigd èn rook héerlijk! Heel blij mee.

Geweldige service en vriendelijke mensen.

Geweldige service en vriendelijke mensen die met je meedenken en altijd voor je klaar staan.

Vriendelijk, meedenkend, duidelijke afspraken, eerlijk.

Kom al 30 jaar bij Collewijn, eerst bij Mees en nu bij zijn zoon stephan en wordt altijd vriendelijk en netjes geholpen. Vervangen onderdelen laat hij altijd zien. Open en transparant, afspraken worden nagekomen, eerlijk advies, altijd een leenauto. Kortom, waar vind je zo'n garage met zulke enthousiaste vaklieden.

Ze weten waar ze het over hebben en gewoon een goede service.

Zijn er al jaren klant

Service

Mijn auto wordt perfect onderhouden. Geen woekerprijzen en onnodige handelingen. Een vertrouwd adres.

Uitstekende service en vak kennis.

Goed.

Prima bedrijf.

Prima geholpen en goede adviezen.

Top service

Staan altijd klaar denken in oplossingen.

Goede service en geen poes pas.

Autobedrijf Collewijn heeft me onlangs uitstekend geholpen met mijn auto. Wat me meteen opviel, is hoe eerlijk en duidelijk er gecommuniceerd wordt. Geen onnodige reparaties, geen vaag gedoe, gewoon helder uitleggen wat er aan de hand is en wat de beste oplossing is. Er is netjes met me meegedacht en de auto werd zorgvuldig behandeld. Alles werd gedaan zoals afgesproken. Dat geeft vertrouwen, zeker in een tijd waarin je niet overal meer dezelfde betrouwbaarheid vindt.

Fijne, betrouwbare garage.

Al jaren ben ik een tevreden klant van Stephan. Altijd goed, betrouwbaar en realistisch advies en reparatie, waarbij het belang van de klant voorop staat.

Altijd bereid problemen op te lossen.

Al jaren klant van bij bedrijf. En we zijn nog nooit teleurgesteld. Stephan zoekt net zo lang tot een acceptabele oplossing gevonden is. Acceptabel betekent ook financieel acceptabel. Als het niet echt nodig is om een onderdeel te vervangen door een nieuw onderdeel, dan gebeurt dat ook niet. Stephan zoekt dan een oplossing die werkt zonder dus meteen aan het vervangen van onderdelen te denken. Ook voor advies of een kleine reparatie wordt tijd gemaakt, vaak even tussendoor. Zelfs als de garage wordt overspoeld met reparaties. Bij grote reparaties wordt van te voren aangegeven hoe lang het gaat duren. Terecht wordt soms enige flexibiliteit van de klant verwacht. En alles gebeurt in overleg. Over een leenauto wordt nooit moeilijk gedaan. Kortom, hier spreekt een tevreden klant.

Jan van Gentstraat 46

1171 GL Badhoevedorp