Professional, excellent communication, affordable

Professional, excellent communication, affordable

Veel kennis en ervaring !

Professionele werkwijze!

Snelle en deskundige technische service!

Snelle en deskundige technische service!

Betrouwbaar en deskundig

Een auto gekocht. Bij eerste contact duidelijk transparant en flexibel. De auto heeft hij volledig uit eigen beweging nagekeken en klaar gemaakt.

Fantastische behulpzame autogarage

Bij autogarage Collewijn is de service altijd goed, en denkt men mee in oplossingen zodat de kosten in mijn ervaring betaalbaar blijven. Er wordt geen onzin verkocht en de communicatie is duidelijk.

Afspraken worden correct nagekomen. Prima garagebedrijf. Beveel ik altijd aan bij kennissen.

Goede service & advies.

Goede service & advies.

100% vertrouwen

Mijn oude Japanner komt al jaren bij Collewijn en daardoor rijd ik probleemloos. Stephan is eerlijk recht door zee en heel kundig.

Snel en goed.

Super tevreden.

We worden altijd vriendelijk en goed geholpen. Onlangs konden we direct langskomen vanwege ivm een probleem. Ik heb vertrouwen in hun deskundigheid.

goed en betrouwbaar

ik kom al jaren bij de garage en ik bem altijd uitstekend geholpen

Deskundig, transparant en veel kennis van techniek.

Uitstekende onderhoud en reparatie werkplaats. Veel kennis en tegelijkertijd ook pragmatisch in meedenken met de passende oplossing voor de klant. Voor mijzelf een Saab specialist, maar alle merken zijn er naar mijn zicht thuis. Goed voor zowel oude bouwjaren als ook moderne generatie auro's. En efficient in de uitvoering. Korte reparatieduur.

Goede eerlijke vakman met uitstekende service

.......

Fijne garage denkt mee met de klant

Stephan zal niet iets vervangen als het geen nut heeft. Denkt ook aan mijn portemonnee. Ik heb wat oudere auto en 1 beurt per jaar en rij al 5 jaar zorgeloos.

Ik zou Collewijn aan iedereen aanraden

Bij Stephan is het altijd heel prettig. Je krijgt deskundigadvies in begrijpbare taal. Mijn familie komt hier al meer dan 30 jaar (hiervoor bij zijn vader) en altijd naar tevredenheid.

Ontzettend aardig en vriendelijk geholpen

Ze zijn zeer behulpzaam en ontzettend vriendelijk !

Word altijd vriendelijk geholpen

hele goede en vriendelijke service

ondanks dat het een ingewikkelde storing was. toch goed opgelost. ik ben goed op de hoogte gehouden van alle stappen en de kosten. ik ga daar zeker weer terug

Vakkundige, vriendelijke en betrouwbare garage

Alles wordt duidelijk uitgelegd en toegelicht. Keurig opgeruimde garage waar ik mijn auto's met een gerust hart naar toe breng.

Top bedrijf met kennis van zaken !

Was na problemen met de auto snel weer de weg op

snel een afspraak en goed geholpen

ik heb snel een afspraak kunnen maken en ben weer fijn geholpen

The best service I experienced so far

The mechanics in this garage are very skilled, fast and reliable. Always with a fair price, great advice on the car, it’s been years I use their service with better quality than the authorized Volkswagen shops!

• Would you recommend us? Yes

Always honest and helpful

Stefan is knowledgeable, but almost more importantly he is honest. He gives you the full story and the best options of what to do while helping to work within your budget.

Mensen die van auto’s houden

Betrouwbaar

Jan van Gentstraat 46