Een waar genot, elke beurt weer!

In het hart van Badhoevedorp, zo trouw en vertrouwd. Waar motoren zingen en service nooit verflauwt. Daar vind je een plek waar je auto weer straalt — Bij Collewijn, waar vakmanschap nooit faalt. Onder leiding van Stephan, een man met verstand. Die elke bout en schroef kent als de palm van zijn hand. Of het nu een stadsautootje is of een bakbeest van formaat. Hij zorgt dat alles soepel rijdt — geen kraakje, geen kwaad. Geen poespas, geen praatjes, gewoon goed en secuur. Een klein bedrijf met een groot hart en puur. Daar draait het om vertrouwen, om eerlijk advies, Om rijden zonder zorgen — dát is hun dienst. Dus heb je een rammeltje, een beurt die eraan komt, Of zoek je gewoon een plek waar jouw auto weer klopt, Rijd dan naar Collewijn, dat vakgarage-juweel, Waar service nog persoonlijk is, en oprecht als geheel.

Altijd een eerlijk advies!

Al zeker 12 jaar ons vaste adres voor privé als ook zakelijk alle auto’s, naar volle tevredenheid!

Mijn ervaring is heel positief

De medewerkers zijn kundig, geven duidelijke en goede uitleg . Ik vertrouw ze en ben zeer tevreden. Betaalbaar en Ik kom er al 10 jaar

Jan van Gentstraat 46

1171 GL Badhoevedorp