Warm

Ik heb de algehele communicatie met alle medewerkers als prima ervaren. Arianne heeft mij geweldig geholpen, ik heb haar ervaren als warm, betrokken, steunend en werkinhoudelijk ontzettend deskundig. Ze heeft alles helder, duidelijk en overzichtelijk voor me gemaakt. Dat ontzorgt en dat is precies wat er nodig is na een overlijden. Verder was mijn moeders afscheid prachtig, ondanks haar kleine budget heeft Arianne precies weten neer te zetten wat mijn moeder gewild had. Nazorg ook prima, Arianne namens mij en mijn familie ontzettend bedankt

• Respect voor uw wensen
  • Door welke uitvaartbegeleid(st)er(s)bent u in de dagen voor de uitvaart begeleid? Arianne Wolters

Warme steun uitstekende begeleiding door Arianne

Na het overlijden van mijn schoonmoeder kwam Arianne bij ons thuis op bezoek, en hadden mijn schoonvader, dochter Judith en ik, ons geen betere begeleiding kunnen wensen. Vanaf het eerste moment voelde haar aanwezigheid vertrouwd en rustgevend. Wat ons met name is bijgebleven: - ​Persoonlijke benadering: Arianne had oprechte aandacht voor ons alle drie. De manier waarop zij ons benaderde, was uiterst respectvol, warm en empathisch. Ze luisterde echt naar ons verdriet en onze wensen. - ​Proactief meedenken: In een periode waarin je hoofd vaak op hol staat, nam zij ons bij de hand. Ze dacht op een heel natuurlijke manier met ons mee over de invulling van het afscheid, zonder daarbij dwingend te zijn. - ​Oplossingsgericht: Geen vraag was te veel en voor elk praktisch probleem bood zij direct passende & creatieve oplossingen aan. Dit gaf ons de rust die we op dat moment zo hard nodig hadden. ​Arianne is niet alleen een vakvrouw die alles tot in de puntjes regelt, maar vooral een baken van rust en medemenselijkheid. Dankzij haar aanpak hebben wij de eerste stappen van dit afscheid op een hele fijne manier kunnen zetten. ​Arianne, ontzettend bedankt!

• Respect voor uw wensen

Een lichtpuntje in de duisternis

Als dan het moment daar is en het even donker wordt en iedereen ineens toch anders reageert dan verwacht en je elkaar even kwijt raakt, wat kun je dan dankbaar zijn met een Arianne die met haar oplettendheid en luisterend oor .. meebuigt met een ieder die zijn wensen en verdriet wilt delen.. en dan op een respectvolle manier de regie behoud en zo iedereen meeneemt naar een mooi en liefdevol afscheid. Door tussen de regels door te luisteren en zorgt dat iedereen op zijn eigen manier mooie laatste herinneringen kan creëren. Arianne was echt ons lichtpuntje in het donker!

• Respect voor uw wensen

Met veel respect en liefdevolle toewijding naar overledene en familie

Via de uitvaart polis kregen we het advies om Meenhuis en van der Kraan te bellen voor de uitvaart. Dit advies ter harte genomen. We zijn er tevreden. Wat een lieve mensen zijn we tegen gekomen. Bij het ophalen van onze (schoon) vader/ echtgenoot. Hij is met respect overgetilt en vervoerd. Ze hadden een mooie witte roos meegenomen. Dasrna hadden we een afspraak met Arianne. Ze was fantastisch dacht met ons mee, omdat we geen standaard uitvaart wilde. Ze stond altijd voor ons klaar we konden haar bellen of appen met vragen. Ze heeft ons met liefde begeleid door het verlies wat het verdriet toch lichter maakt. Alles was met de overtreffende trap geregeld.

• Respect voor uw wensen

Échte betrokkenheid in moeilijke tijden

Don was de gangmaker van onze vriendengroep. Toen hij plotseling overleed waren we allemaal compleet uit het veld geslagen. Arianne, uitvaartbegeleider van Meenhuis en van der Kraan heeft ons opgevangen en voelde direct goed aan hoe hecht onze vriendengroep is en hoe we dat tot uiting wilden brengen tijdens de uitvaart. Ze dacht mee over een mooi afscheid, deed er alles aan om onze wensen en die van de familie in te willigen en was op een gegeven moment zelfs ‘one of the guys’, zonder ook maar één seconde de zoon van Don en de familie uit het oog te verliezen. Ze gaf iedereen en alles de aandacht die het nodig had, waardoor we op een prachtige manier afscheid hebben kunnen nemen. Arianne is ontzettend daadkrachtig, denkt mee, was betrokken en behulpzaam, maar bovenal een ontzettend lieve en leuke vrouw waar ‘wij, stoere, nuchtere mannen’ ontzettend veel aan hebben gehad. En Don had het prachtig gevonden.

• Respect voor uw wensen

Topservice met toppers van lieve medewerkers

Uitstekende Betrouwbare bedrijf met een hart voor de mens. Dit bedrijf heeft goede intentie met jou als klant en probeert mee te denken zodat je dierbare een bijzondere uitvaart zal.krijgen. Mocht het nodig zijn dan krijg je eerlijk advies hoe je aks klant extra kosten kan besparen dmv overige oplossingen.

• Respect voor uw wensen
  • Door welke uitvaartbegeleid(st)er(s)bent u in de dagen voor de uitvaart begeleid? Erica Leeuwis

Gewoon SUPER dus geen 10 maar een 10+ / 11…..

Gedreven - duidelijk - correct - accuraat - snel - grote betrokkenheid - liefdevol voor een kind van 15 - niks is onmogelijk - oplossend vermogen - toont initiatief - altijd bereikbaar - goede begeleiding - straalt vertrouwen uit! Kortom een prettig persoon …. and so on….. Disclaimer: dit is ECHT zo ervaren!

Over Uitvaartscore.nl