slecht

Als er een extra kassa opent, verzuimt de cassière om aan te geven, dat de eerstwachtende in de rij voorgaat. Er dringt iemand voor en ik moet mij daarlangs wurmen. Bij het afrekenen wil de cassière in mijn tas kijken. Dat is verboden als er geen sprake is van een concrete verdenking van diefstel. Dan maar weer naar de Lidl of de Aldi, waar beide punten beter gaan.

• Klantvriendelijkheid
  • Bereikbaarheid
  • Advies

Ten Brink is een prima supermarkt die goed is voor de dagelijkse boodschappen

• Klantvriendelijkheid
  • Bereikbaarheid
  • Advies

Hele goede service, vriendelijk personeel en een fijne winkel

Het is altijd prettig winkelen in deze winkel, en de producten zijn goed te vinden. Het is begrijpelijk dat het assortiment soms wisselt, maar soms zijn dingen ‘opeens’ uit het assortiment. Dat is de laatste tijd wat vaker gebeurd en dat is wat onhandig. Verder is het personeel altijd vriendelijk en behulpzaam, als je vaker komt voelt dat heel vertrouwd. Kortom, een prima supermarkt!

Ze hebben een uitgebreid assortiment

Je kan er alles vinden wat je nodig hebt

De winkel waar je prettig je dagelijkse boodschappen doet.

Fijne, ruime overzichtelijke winkel, goede producten, behulpzaam en vriendelijk personeel.

Overzichtelijk en ruim assortiment en vers in de schappen Hulpzame en vriendelijke medewerkers

Top winkel groot en goed onderhouden

Kom hier al mijn hele leven is echt een top jumbo groot, mooi en goed onderhouden goede winkelervaring prijzen zijn goedkoop en de jumbo app is ook perfect ra.

Geweldige zaak: kom er al jaren

Zonder meer kom ik er al jaren: met veel genoegen. Waardering voor de inzet van hoog nasr laag

Vanaf de eerste dag dat we hier komen is kwaliteit, klantenvriendelijkheid, service zeer goed

Zoals ik al zei: vanaf de eerste dag dat Ten Brink Food in de Herenhof is gaan we praktisch niet naar andere winkels doordat het verschil zo groot is. Ok... nu zijn er wat problemen met Douwe Egberts maar dat zal wel snel over zijn.. Aanbiedingen zijn altijd zeer goed....

Goed assortiment

Ruim opgezette winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel

Schone winkel met vriendelijk behulpzaam personeel

Regelmatig zijn er vernieuwingen in de winkel. Zoals de dichte koelingen. De speciale koeling voor bijna verlopen artikelen met korting. Nieuwe artikelen. 1+1 gratis artikel Prettig en behulpzaam personeel. Alleen kwam ik door een opmerking van een personeelslid er vandaag pas achter ( heeft u een stempelkaart)dat je na een steekproef nog steeds een “stempel” op je stempelkaart krijgt. Aangezien ik deze vaak gaf aan iemand die ik een koffie gunde ,Ben ik heeeeel veeeel stempels misgelopen. Jammer. De reclamefolder verdient geen schoonheidsprijs

Kwaliteit van producten als van mensen.

Behulpzaam en vriendelijk

Klantvriendelijk en opgeruimd

In het algemeen is men zeer klantvriendelijk. Als producten niet goed zijn of als favoriete producten niet op voorraad zijn dan is men altijd meedenkend, de broodafdeling is daarin het meest treffende voorbeeld. Verder zijn de versproducten altijd vers en goed houdbaar. Kortom een aanbeveling om hier je boodschappen te halen.

Het voelt als mijn thuis

Edwin is mijn beste vriend al 18 jaar en 7 maanden. Ik kom erg graag om mijn wens uit te laten komen. En daar gaan we onze best voor doen.

Al meer dan 30 klant. Lekker lokaal

Fijne winkel , leuke medewerkers welke werken voor een zorgzame directie . Derde generatie werkt er en zet met hun medewerkers de familietraditie van het familiebedrijf voort.

Netjes, vriendelijk personeel en vroeg open

Fijne winkel als ik op weg naar m’n werk iets nodig heb, zoals bijvoorbeeld ijs voor de werknemers of de ingrediënten voor de vrimibo. Altijd net vroeger open dan de reguliere openingstijd, prettig.

En dat voor die prijs!

Prima kwaliteit, klantvriendelijk

Het is niet mijn " huissupermarkt".

Vriendelijk personeel...

Super winkel

Fijne winkel overzichtelijk goed en kundig personeel als je wat vraagt gelijk reageren en helpen. Goede voorraad en veel vers producten. Aan de kassa ook behulpzaam en vriendelijke. Kom zeker 2x per week.

Altijd goed, verassend en vriendelijk

Regelmatig nieuwe producten voor bij de maaltijden. Verder altijd vriendelijk personeel. Goede en verse groenten en fruit

Alles was goed bijgevuld. Ik was vroeg dus het was niet druk. Vriendelijke caissière

Kwaliteit

Kwaliteit service prijs

Fijne winkel.

Nette winkel en vriendelijk personeel.

Super fijn geholpen

Super fijn geholpen en snel.

Herenhof 183

2402 DK Alphen aan den Rijn