Ieder week het zelfde recept, de heerlijke appelslof.
Heerlijk brood en altijd gezellig bij Erik!
Altijd goed brood en het lekkerste gebak en chocolade. Kwaliteit mag wat kosten.
Klantvriendelik
Heerlijke producten, fantastische plek en hele lieve mensen met verstand en liefde voor het vak.
Ze hebben hier de lekkerste taartjes, snackjes, maar ook het brood smaakt hier fantastisch. Altijd vers Lief en gezellig personeel’
Zo blij met een stadse bakkerij waar je brood, broodjes, luxe broodjes en een ruime keuze hebt voor iets bij de koffie, verjaardag, feestdagen. Vriendelijke mensen!
Heel leuk en enthousiast personeel lekker brood en helpt ons goed
Mjamjamjamjamjam!
Altijd een welkom gevoel en heerlijke dingetjes en een gevarieerd assortiment.
Lekkere broodjes en goede service! Geadviseerd door RulesPT www.RulesPT.nl
Lekker desem brood, ruime keuze in broodjes, top service!
Heerlijk brood, hartige en zoete lekkernijen. Vriendelijk personeel en altijd vers!
Altijd vrolijk bij Erik en Suus.en heerlijk.
Altijd snel geholpen op een vrolijke manier.
Ieder weekend weer een feestje om de dag te beginnen met deze heerlijke croissantjes. Zo ongeveer alle croissantjes in Den Bosch getest, maar deze zijn by far de allerlekkerste! Daarnaast is de service ook altijd heel goed.
Goede producten, goede service en altijd gezellig
Altijd vriendelijk en een goed assortiment van goede kwaliteit.
Super aardig en heerlijk brood
Altijd vrindelijk. Vaste adres voor de zaterdag markt week boodschappen.
Beste bakker
Fijne winkel, groot assortiment en ik word altijd vriendelijk en vrolijk geholpen!
Heerlijke producten en een vriendelijke eigenaar en personeel.
We komen hier graag.
Heerlijke verse producten! En altijd vriendelijke bediening!
Fonteinstraat 7
5211 HP 's-Hertogenbosch