Hele zinvolle interactieve training

Erg enthousiaste docenten, leuke interactieve werkvormen, een prachtige visie en methodiek om bewoners met passiviteiten comfort en veiligheid te bieden.

Leuk, leerzaam en inzichtgevend!

Fijn om te ervaren en nieuwe methodes/ schema's/ keypoints te leren. Deze scholing multidisciplinair volgen is fijn, om iedereen zorg/ disciplines mee te krijgen.

Een positieve ervaring.

Het was een zeer positieve ervaring, waarbij ik heel veel geleerd heb. Er is een goede afwisseling tussen theorie en praktijk, waardoor de dagen goed vol te houden zijn. Door de afwisseling en het te ervaren ben ik bewust geworden van wat ik toepas bij de bewoners.

Erg leerzaam

De cursus is erg leerzaam, interactief en fijn. Er wordt veel geoefend waardoor je de kennis meteen kan uitvoeren in de praktijk.

Geweldig!

Training sluit goed aan op de praktijk. Tijd vloog om. Veel inzichten gekregen, veel geleerd. Zeker een aanrader.

Zeer professioneel aanbood van weerbaarheid en teambuilding trainingen

Weerbaarheid in de thuiszorg: samen sterker Inmiddels zijn in verschillende thuiszorgteams weerbaarheidstrainingen met succes gerealiseerd – en we gaan door, met als doel dat álle teams toegerust worden om met vertrouwen en professionaliteit om te gaan met complexe gedragingen en probleemsituaties bij cliënten. Medewerkers geven enthousiast aan dat Bart zijn aanpak zeer praktisch is. Door samen uiteenlopende praktijksituaties te bespreken en concrete tips en handvatten aan te leren, weten zij beter hoe te handelen in uitdagende situaties. Dit leidt niet alleen tot meer inzicht en een professionelere aanpak, maar bovenal tot een groter gevoel van veiligheid op de werkvloer. De tevredenheid onder deelnemers is groot. Wij bevelen deze training van harte aan voor iedere organisatie die wil investeren in haar medewerkers, hun ontwikkeling én hun werkgeluk.

Het team is sterker geworden

Elke individuele inbreng heeft aandacht gekregen waardoor we als team sterker zijn geworden. Meer inzicht verkregen over ziektebeelden. Ik voel mij sterker in fysiek en emotioneel opzicht. Ik heb nog meer geleerd hoe ik de benodigde afstand kan houden. Mijn waardering voor mijn collega’s is toegenomen.

Ontzettend leerzame scholing met veel interactie, bruikbare theorie en goed toepasbaar in het team.

De scholing heeft ervoor gezorgd dat ik meer handvatten heb gekregen, dit beter kan toepassen in de praktijk en mij bewuster ben van de keuzes en communicatie die ik inzet bij de cliënt. Ook heeft het gezorgd voor veel inzicht over mijn eigen kwaliteiten en valkuilen, welke ik nu beter kan herkennen.

Boeiend en leerzaam!

Dit was een zeer boeiend en leerzame cursus. De cursus werd interactief gegeven waardoor je continu geboeid bleef! Spontane, vrolijke en zeer deskundige leraressen!

Ontzettend leuk

Zeer leerzaam!

Ontzettend leuke, leerzame en actieve trainingen!

In 5 lesdagen alles mogen leren over de PDL. De trainingsdagen zijn ontzettend leuk, actief en natuurlijk leerzaam. Dit zal ook zeker te maken hebben met de kundige en gezellige trainers die van de partij zijn. Absoluut een aanrader!

Een hele fijne training met goede afwisseling tussen theorie en oefenen.

Vriendelijke trainers met veel kennis.

Geweldig!

Sylivia geeft de cursus met heel veel plezier en passie. Staat open voor vragen en feedback! Hele leerzame cursus. En er is ook ruimte om voor plezier.

Informatief, praktisch & gezellig

Fijne trainers, herkenbare casuïstiek praktische tips. Aan te raden!

Geweldige cursus

De trainsters zijn zeer bekwaam, leggen het goed uit. Het is zeer leerzaam en ik adviseer iedereen deze training aan.

Ik blij om de cursus gedaan.

Ik vind dit zo belangrijk voor om te weet. Ons helpen over dienst en leef meer goed lopen. Voir onze bewoners ook. Ik ben blij.

duidelijke uitleg, gestructureerd per onderwerp.

Nemen de tijd om alles goed uit te leggen en ruimte voor eigen vragen en ervaringen. Goede verdeling tussen theorie, praktijk en verschillende werkvormen.

Verhelderend

De cursus heeft veel handvatten gegeven voor het gebruik van de pdl-methode in de praktijk. Daarbij enthousiast gemaakt om collega's te enthousiasmeren voor de cursus en het gebruik van de pdl-methode.

Opfrissend

Het meer bewust worden van het toepassen.

Ik ben weer opgefrist door de cursus/cursusleiders.

Ik was nieuwsgierig naar de politie voor mijn doelgroep. Wat valt er voor mij te behalen.

Zeer leerzaam en compleet!

Wat een bron van kennis en inzicht hebben deze dames. Het uitleggen van de PDL technieken en ideeën doen zij met verve en overtuiging. Bij het stellen van vragen hebben zij een duidelijk en zinvol antwoord. PDL is meer dan een handelswijze, het os overkoepelend over de disciplines en een goede, rustgevende methode

Top coaches !!

Veel geleerd en goede verhouding tussen theorie en praktijk.

Leerzame cursus goed in de praktijk in te brengen

Leerzame cursus . Duidelijke uitleg van enthousiaste trainsters en goede ondersteunende materialen. Afwisselend in actief en passief leren.

Veel geleerd en toevoeging voor mijn werk

Het is een cursus waarbij je wel even voor moet gaan zitten, maar zeker toevoeging heeft voor mijn werk en bewoners. Docenten zijn zeer professioneel en kunnen vragen en situatie goed beantwoorden.

Leerzaam en leuk!

Mijn ervaring is goed, ik heb heel veel geleerd tijdens de PDL cursus. Ik ga de dingen die ik heb geleerd zeker meenemen in de praktijk en ik hoop dat mijn collega’s deze cursus ook gaan volgen! Bedankt voor deze cursus Mirjam en Silvia, echt 2 hele lieve vrouwen die het leuk uitleggen!

Haarlemmerstraat 5

2182 HA Hillegom