Heel veel geleerd op een zeer leuke manier

Waarvan ik dacht dat ik al heel veel wist heb ik toch weer heel veel bijgeleerd. Dit werd op een leuke manier gepresenteerd, waarvan er heel veel praktijkoefeningen werden gedaan waardoor het op een leuke spontane manier wordt overgebracht.

Super leuk

Super bedankt voor de training. Als zorgever van Sintjacob kliniek heb ik wel wat geleerd.

Heel leerzaam, een toevoeging

Heel prettige ervaring. Deze les kan direct toegepast worden in het leven.

Top cursus

Goede leerraar Leuke cursud

Top ervaring gehad

Super goeie uitleg, goeie praktijk over gehad erg tevreden met meneer en mevrouw.

Een heel leerzaam oefenen

Handig handeling om te gebruiken

Goede training

Veel geleerd met een dosis humor. Goede voorbeelden, en heel interactief.

Zin volle training

Kon de training gelijk toe passen in de praktijk

Geweldige dag erg

Erg leerzaam en erg belangrijk

Leerzaam

De curus was zeer leerzaam. Ze laten door voorbeelden goed zien hoe je grenzen aan moet geven. We hebben ook samen geoefend en voorbeelden besproken van uit de praktijk

Super leerzaam

Heel leuk en duidelijk uitgelegd dag was ontspannen en fijn

Heel.leerzaam

Leerzame informatie en handige tips

Leuke en leerzame middag.

Goede les

Erg leerzaam zeker een aanrader voor iedereen die met gedrag problematiek te maken heeft.

Veel mooie dingen geleerd, en nu in de praktijk waar maken

Een fantastische inspirerende training pdl

Een hele mooie methode om toe te passen in de zorg. Beleven, inspireren , voelen en haptonomisch om de passieve mens met warme zorg te helpen en benaderen.

Belevend leren

In 5 dagen basisscholing PDL door Sylvia en Karina helemaal meegezogen in de PDL methodiek. Wat een passie! Door te ervaren en te doen kijken we anders naar de mogelijkheden van zorgen voor mensen die afhankelijk van ons. Dit noem ik liefdevolle zorg!

Ontzettend leuke en leerzame training

Tijdens de 5 daagse training de basis van PDL mogen krijgen. De informatie word op een enthousiaste manier gebracht en dit maakt dat jezelf ook ermee aan de slag wil.

Leerzame scholing

Ik vond het erg interessant en leerzaam. Je zou het mooi kunnen toepassen in de praktijk als je het beheerst. Kwestie van oefenen oefenen. Ook leuk om het zelf te ervaren. En dingen te doen.

Een bewustwording waar je ‘u’ tegen zegt!

Wauw, wat heb ik 5 mooie training dagen gehad! Een bewust wording hoe om te gaan met? Doelen behalen, in de praktijk uitvoeren. Een luisterend oor vanuit de docenten, overal voor open staan! Kortom, heel inspirerend. Kan niet anders zeggen dan een aanrader!

Geweldig!

Fijne manier om te leren. Afwisseling tussen theorie en praktijk. Ruimte om casus in te brengen en te bespreken.

FANTASTISCH!!!

Bewustwording, ervaren, inzichten, soms direct inzetbaar door bespreking casussen. Fijne instructrices die hun passie met heel hun hart uitdragen.

Fantastisch, wat een ervaring!

Prachtige ervaring met veel technieken die ik heb geleerd! Top instructeurs, met ook mooie ervaringen uit de praktijk en zelf veel ervaring van het vak! Ik raad iedereen aan deze pdl cursus te ervaren! Heel veel geleerd en we blijven oefenen!!

Super leerzame en leuke training

5 dagen basis pdl training mogen volgen. Erg mooi hoe de passie en PDL op een leuke en leerzame manier overgebracht wordt. Met humor maar ook met serieuze momenten je hebt ook alle ruimte om vragen te stellen, eigen casussen vanuit de zorg in te brengen. Hier wordt direct op ingehaakt en krijg je handvaten van hoe je het kan verbeteren op de pdl manier. Een erg mooie, liefdevolle manier van zorgen wordt je geleerd.

Heel inspirerend

Het waren heel leerzame lesdagen. Ik zou zo de vervolgcursus willen doen en overbrengen naar onze organisatie.

Haarlemmerstraat 5

2182 HA Hillegom