Het is een hele goed cursus,wel veel geoefend en casuistic gedaan. Er was wel veel belevings activiteiten.

Erg fijne en afwisselende training.

Duidelijke en heldere trainers. Open en toegankelijk. Inhoudelijk vond ik het erg fijn dat er veel aandacht was voor alles wat er in de praktijk gedaan wordt.

Leerzaam. Door, met en voor elkaar.

Positieve ervaring. Bewustwording van eigen ruimte, handelen en inzet en bewustwording vanuit en voor client. Samen doen in belang van onze clienten

Leuke interessante interactieve cursus

Ondanks veel herhaling uit de pdl-cursus en vanuit de ergotherapie, mooie nieuwe kennis opgedaan over haptonomie, handzettingen en keypoints. Tip: meer casussen naspelen, erg leuk en leerzaam!

Hele fijne cursus

Leuk gepresenteerd! 5 mooie dagen! Fijne cursus, waarbij ik veel mocht leren en ook kan toepassen op cliënten.

Heel veel ervaren

Genoten van ervaren van passiviteiten en toepassen van pdl technieken Miste wel wat praktische toepassing bij lastigere casussen van behandlaren

Interactieve cursus met veel eyeopeners.

Alle dagen actief wisselen tussen theorie en oefenen. Er wordt veel tijd besteed aan implementatie, hoe ga je dat doen?

Zorg met liefde, was heel merkbaar.

Heel lief verwoord hoe lieve benadering, zachte aanrakingen, meerwaarde geeft

Goed gevarieerde cursus en praktijk gericht.

Tijdens deze cursus wordt je bewust van het feit dat pdl uit meer dan alleen kleding bestaat. Je leert veel aspecten bekijken van passiviteiten Dagelijks Leven. Het is goed toepasbaar in de praktijk en heeft genoeg handvatten om allerlei zorgvragen te beantwoorden.

Goede PDL scholing, heel veel geleerd. Moet nog in de praktijk oefenen en eigen maken. Denk dat ik heel veel aan heb in de toekomst. Ik ben heel blij mee. Goede docenten, weten veel en heel prettig ervaren.

Geweldige en goede cursus

Ik vond de cursus erg leerzaam en verbindend met de cursisten. Door met elkaar te communiceren over het onderwerp PDL zorg en het samen doen ( zorg leveren voor Pdl zorg ) bracht ons veel dichter bij elkaar. Ook begrijp je veel meer wat het doet met een bewoner , situatie na schetsen. Vooral de key points waar ik heel veel mee kan op de afdeling.

Rust en alertheid op wat je ziet, met heel veel handvaten

PDL training gaf mij inzichten in hoe je zelf in de situatie bij zorgvrager rust , houding, contact maken voor invloed heeft. Daarnaast met alle key points en basis pdl vaardigheden en inzichten ook al bewoners kunnen helpen, casussen bespreken en collega’s kunnen inspireren en instrueren.

Duidelijke praktijkgerichte training.

Heel leerzaam en duidelijk. Fijne trainers.

Heel leerzaam, ik heb er nu al veel aan in de praktijk.

Veel geleerd en ook een goede manier van lesgeven, de toetsen via whatsapp waren ook erg fijn als reminder.

Zinvolle praktische cursus

Praktijkgerichte opleiding zinvol voor gebruik in het verpleeghuis

Duidelijke en waardevolle cursus

Veel geleerd. Onder andere keypoints, benaderingswijze,communicatie.

De les wordt op een hele fijne manier gegeven. Je ervaart veel zelf.

Super fijn

Fijne praktische trainingen. Geen enkele training zal hetzelfde zijn omdat de input van de groep gebruikt wordt om de dag vorm te geven. Fijne samenwerking met de trainers. Heel erg leerzaam!

Super leerzame en praktische cursus!

Heel fijne en goede cursus. Zit goed in elkaar. Afwisseling theorie en praktijk is top!

Hele interessante training

De training die we hebben gehad was super leerzaam. Door zelf te de oefenen en het zelf te ervaring krijg je goede nieuwe inzichten. Informatie word fijn overgedragen.

Vóelen en ervaren wat PDL betekent

Fijne docenten in een ontspannen sfeer al doende met veel zelf doen en voelen hoe je pdl technieken in kunt zetten. Overzichtelijke reader.

Super goed, veel geleerd en.ervaren

Ik heb heel veel geleerd en veel ervaring opgedaan

Super leerzaam

Wat een leuke dames die de lessen geven. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk. Heel veel geleerd en ga het zeker mee nemen in de praktijk

Ik vond het een leuke leerzame cursus

Ik vond het een hele leuke en leerzame cursus

Leerzame scholing

Veel geleerd, interessante informatie, leuke scholing.

Haarlemmerstraat 5

2182 HA Hillegom