Laden reviews...
85 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een hoge waardering voor de training. Deelnemers noemen duidelijke uitleg, praktische toepasbaarheid en enthousiaste, vriendelijke trainers. De combinatie van theorie en praktijk sluit goed aan bij dagelijkse zorgsituaties. Het oordeel is positief en wijst op duurzame leerresultaten.
Waarvan ik dacht dat ik al heel veel wist heb ik toch weer heel veel bijgeleerd. Dit werd op een leuke manier gepresenteerd, waarvan er heel veel praktijkoefeningen werden gedaan waardoor het op een leuke spontane manier wordt overgebracht.
5 June 2026
Sylvia
den Brave
Super bedankt voor de training. Als zorgever van Sintjacob kliniek heb ik wel wat geleerd.
Bessma
Haarlem
Heel prettige ervaring. Deze les kan direct toegepast worden in het leven.
marian krom
Ijmuiden
Goede leerraar Leuke cursud
Kc Van steijn
Velserbroek
Super goeie uitleg, goeie praktijk over gehad erg tevreden met meneer en mevrouw.
Ezgi
Haarlem
Handig handeling om te gebruiken
Jamila
Haarlem
Veel geleerd met een dosis humor. Goede voorbeelden, en heel interactief.
Ramona
Haarlem
Kon de training gelijk toe passen in de praktijk
27 March 2026
Marjorie
Assendelft
Erg leerzaam en erg belangrijk
Corry
Van der molen
De curus was zeer leerzaam. Ze laten door voorbeelden goed zien hoe je grenzen aan moet geven. We hebben ook samen geoefend en voorbeelden besproken van uit de praktijk
Jessica Nouse
Spijkenisse
Heel leuk en duidelijk uitgelegd dag was ontspannen en fijn
Tineke van Dieijen
Heel.leerzaam
Ml van den bergh
Spijkenisse
Leuke en leerzame middag.
Mireille
Spijkenisse
Erg leerzaam zeker een aanrader voor iedereen die met gedrag problematiek te maken heeft.
Gilian
Spijkenisse
Veel mooie dingen geleerd, en nu in de praktijk waar maken
Carolien
Heeten
Een hele mooie methode om toe te passen in de zorg. Beleven, inspireren , voelen en haptonomisch om de passieve mens met warme zorg te helpen en benaderen.
Jose
Wijhe
In 5 dagen basisscholing PDL door Sylvia en Karina helemaal meegezogen in de PDL methodiek. Wat een passie! Door te ervaren en te doen kijken we anders naar de mogelijkheden van zorgen voor mensen die afhankelijk van ons. Dit noem ik liefdevolle zorg!
Ellen
Raalte
Tijdens de 5 daagse training de basis van PDL mogen krijgen. De informatie word op een enthousiaste manier gebracht en dit maakt dat jezelf ook ermee aan de slag wil.
Isa
Raalte
Ik vond het erg interessant en leerzaam. Je zou het mooi kunnen toepassen in de praktijk als je het beheerst. Kwestie van oefenen oefenen. Ook leuk om het zelf te ervaren. En dingen te doen.
Wianna
Lemele
Wauw, wat heb ik 5 mooie training dagen gehad! Een bewust wording hoe om te gaan met? Doelen behalen, in de praktijk uitvoeren. Een luisterend oor vanuit de docenten, overal voor open staan! Kortom, heel inspirerend. Kan niet anders zeggen dan een aanrader!
Loes
Heino
Fijne manier om te leren. Afwisseling tussen theorie en praktijk. Ruimte om casus in te brengen en te bespreken.
Gerda
Ommen
Bewustwording, ervaren, inzichten, soms direct inzetbaar door bespreking casussen. Fijne instructrices die hun passie met heel hun hart uitdragen.
Evelien Wesseling
Heino
Prachtige ervaring met veel technieken die ik heb geleerd! Top instructeurs, met ook mooie ervaringen uit de praktijk en zelf veel ervaring van het vak! Ik raad iedereen aan deze pdl cursus te ervaren! Heel veel geleerd en we blijven oefenen!!
Angelique
Lemelerveld
5 dagen basis pdl training mogen volgen. Erg mooi hoe de passie en PDL op een leuke en leerzame manier overgebracht wordt. Met humor maar ook met serieuze momenten je hebt ook alle ruimte om vragen te stellen, eigen casussen vanuit de zorg in te brengen. Hier wordt direct op ingehaakt en krijg je handvaten van hoe je het kan verbeteren op de pdl manier. Een erg mooie, liefdevolle manier van zorgen wordt je geleerd.
Bodil
Raalte
Het waren heel leerzame lesdagen. Ik zou zo de vervolgcursus willen doen en overbrengen naar onze organisatie.
Beau
Lemele