Laden reviews...
70 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken vooral de praktische waarde van de training. Deelnemers waarderen de hands-on scenario's en de duidelijke uitleg. Instructeurs komen vaak over als vriendelijk en deskundig. De cursusopzet bevordert een helder leertraject en zelfvertrouwen bij het toepassen van wat geleerd is.
Hallo allemaal. Ook al ben ik niet in één keer geslaagd voor mijn examen, ik ben mijn instructeur toch dankbaar. Ik had al een in het buitenland behaald rijbewijs, maar tijdens deze opleiding heb ik nog meer ervaring opgedaan. De instructeur liet me nieuwe technieken zien die tijdens het examen echt van pas kwamen en waar ik ook in de toekomst nog veel aan zal hebben. Bedankt voor deze kans en dank aan mijn instructeur voor het geduld. Ik raad dit iedereen aan.
30 July 2026
Béla
Geldrop
Dankjewel Béla voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je positief kan terugkijken. Daar staan we voor! Gefeliciteerd met je heftruck-certificaat.
goed en snel geregeld
17 July 2026
Peter
Hoensbroek
Dankjewel Peter voor jouw reactie.
Ik vond de dag super leuk leerzaam met de oefeningen en de speur tocht top.bedankt.
14 July 2026
Gerard van geffen
Boxtel
Dankjewel voor je compliment Gerard. Fijn dat je het als leuk en leerzaam hebt ervaren.
Goede leerzame cursus, goede instructeur die me goede cursus gaf hoe je met een heftruck om gaat.
7 July 2026
Kyan Jongen
Heusden
Mooi om te lezen Kyan. Dankjewel.
Alles is uitstekend verlopen. Dankjewel Roy. Hij heeft alles uitgelegd wat nodig was om de vaardigheden te leren en te beheersen.
30 June 2026
mehdi khorshidi
geldrop
Dankjewel voor je mooie reactie.
It was a very pleasant experience, the instructor was friendly and attentive, and explained the whole process very clearly.
30 June 2026
Hélio
Prima verzorgde bhv dag veel van opgestoken. Dank aan cursusleider Rowan
17 June 2026
albert
someren
Dankjewel voor het mooie compliment
Super dag, super leerzaam. Bedankt
3 June 2026
Berry
Sint-Oedenrode
Fijn om te vernemen dat je de dag waardeert met een 10! Dankjewel Berry.
De instructeur was een zeer behulpzaam jongen en ik werd zeer vriendelijke ontvangen
26 May 2026
Pedro
Asten
Dankjewel Pedro voor het mooie compliment
Super veel geleerd, goede uitleg en perfect kunnen oefenen!
19 May 2026
Ellem
Hilversum
Interessante en leerzame dag geweest !!
8 May 2026
Twan
Helmond
Ik vond het een leuke en een leerzame cursus. Goed verzorgd en fijn kantine
8 May 2026
Hans Rutten
Maarheeze
Leerzame, afwisselende cursus BHV gehad !
11 February 2026
Marjo
Nederweert
Leuk om te lezen Marjo, dankjewel.
Fijn, goede en duidelijke uitleg op een laag drempeligge manier van communiceren. Veel variatie in praktijk opdrachten waardoor de bewustzijn in verschillende situaties goed kenbaar word gemaakt en waardoor ook de bewustwording op de proef word gesteld voor de cursisten. Goede uitleg van de instructeur(s) wat wel goed was en wat betere kon. Leerzame dag en voor iedereen aanbevolen. Bedankt Rowan en Margriet.
11 February 2026
Roy
Someren
Dankjewel Roy voor het mooie compliment. Ik zet hem door aan collega´s.
Duidelijk in uitleggen en een leerzame dag en afwisselend
10 February 2026
George Jungst
Deurne
Dankjewel George voor het mooie compliment!
Veel uit de praktijk en veel kennis Ik heb hier wel veel aan gehad deze uitleg Elearning was ook te doen Ons groepje wilde graag weten wat te doen bij een brandmelding dat werd goed opgepakt.
30 January 2026
Sita van der wal
Kikkerbeet 5
Dankjewel Sita.
ik heb de cursus als zeer informatief ervaren en word zeer goed en met voorbeelden uit de praktijk gegeven ,geen sleur maar van begin tot eind boeiend
21 January 2026
Leo Claassen
Helmond
Mooi compliment Leo. Ons doel is bereikt doordat het van begin tot eind boeiend is.
Boven verwachtingen, de training werd op een zeer professionele manier gegeven.
18 January 2026
Henri Verhoeven
Someren
Dankjewel Henri voor je reactie en mooi compliment.
Goede open sfeer om te leren. Mijn voorkeur gaat uit naar dat iedereen kan oefenen voor reanimeren (in tweetallen) i.p.v. in een soort carrousel waarbij je aangeeft als iets niet goed gaat.
29 December 2025
Jacqueline van der Lee
Hilversum
Dankjewel Jacqueline voor de terugkoppeling.
goede uitleg gedurende de dag. Mis alleen mijn geboortedatum op mijn certificaat weet niet of dat een groot probleem is.
19 December 2025
Luuk
heythuysen
Een mooi leuke les gehad. Mijn kennis en kunnen getest en ook wat nieuws geleerd Rowan en Margriet doen de lessen super draaien . Vullen elkaar goed aan . Ook de oefenlocatie is top , veel variatie mogelijk . Ik had een halve dag cursus met e-learning , maar mijn voorkeur gaat uit naar een met een volle dag. En dan heb je meer tijd voor complexere inzetten Groetjes Harry
18 December 2025
Harry
Someren
Dankjewel Harry voor je uitgebreide terugkoppeling.
We bieden inderdaad ook de optie BHV herhaling hele dag zonder e-learning. Als je dit de volgende keer aangeeft, plannen we dat zo voor je in!
Goede cursus.
16 December 2025
Richard
Budel-Dorplein
Instructeur was erg vriendelijk en legde alles prima uit.
9 December 2025
William Keijzers
Katwijk nb
De Vca-vol cursus gevolgd bij OTC. Ondanks dat het best taaie leerstof is, wordt het op een makkelijke en goed te volgen manier uitgelegd, met praktische voorbeelden van herkenbare situaties. Daarnaast nog goede oefen opdrachten zodat je niet de hele dag hoeft te luisteren, maar ook zelf wat kunt doen. Kortom een aanrader voor iedereen die VCA wil behalen!
VCA
2 December 2025
Bart Coppens
Budel-Schoot
Was duidelijk en goed
27 November 2025
Willie
Gemert
Wat in 2012 begon op een zolderkamer in Someren, is vandaag uitgegroeid tot een toonaangevend opleidingscentrum in veiligheid en rijvaardigheid. Raymond Oussoren zegde zijn baan op en startte samen met zijn vrouw Rianne als zelfstandig veiligheidsadviseur. Hun eerste opdrachten – EHBO-trainingen voor kinderopvang – groeiden al snel uit tot een volwaardig aanbod van veiligheidsopleidingen.
De vraag nam toe en al snel was uitbreiding onvermijdelijk. OTC verhuisde naar een groter pand en breidde het team uit met instructeurs en kantoormedewerkers. In 2022 volgde de overname van een vrachtwagenrijschool, waarmee OTC Rijopleidingen B.V. werd opgericht. Een modern wagenpark met DAF 450 XG’s en certificering voor code 95 volgden snel.
In 2024 kwamen BE-rijopleidingen erbij, en sinds 2025 kunnen leerlingen ook bij OTC terecht voor het autorijbewijs (B). OTC blijft innoveren: we investeren continu in technologie, mensen en kwaliteit. Vandaag bestaat OTC uit twee sterke pijlers: OTC Veiligheidscentrum B.V. en OTC Rijopleidingen B.V.
Of je nu als bedrijf op zoek bent naar veiligheidstrainingen of als particulier je rijbewijs wilt halen — bij OTC ben je verzekerd van vakmanschap, persoonlijke begeleiding en toekomstgerichte opleidingen.
Trasweg 9
5712 BB Someren