vriendelik, op tijd, vinnig
Geen omkijken naar, alles geregeld. Heel fijn!!
Fijne medewerkers. Prettige en snelle communicatie.
Betrouwbaar, voortvarend, zorgvuldig. Goeie communicatie. Voortvarend en tegelijk perfectionistisch. En niet te beroerd om iets zwaars toch nog even ergens anders in het nieuwe huis neer te zetten. Zeer aanbevolen dus.
Vriendelijk, behulpzaam, weten wat ze doen. Heel snel alles over gebracht. Petje af.
Verhuizing is prima verlopen Geheel volgens afspraak! Niets op aan te merken. Vriendelijke mensen.
De verhuizing is geweldig verlopen. Een groep van 6 man heeft ons door de dag heen geholpen. Vol humor en kracht. Deskundig en vrolijk ook. Het contact met kantoor was overigens ook hartstikke goed. We kunnen Feitsma van harte aanbevelen.
Deskundige, goed georganiseerde verhuizing.
Meedenkend, vriendelijk, netjes, rustig en relaxed. Ik zou deze verhuizers iedereen aanraden
De mensen zijn vriendelijk, zowel de verhuizers als de mensen op kantoor. Ook het inpakken ging goed. Ik zou jullie zeker aanraden als je een verhuisbedrijf nodig hebt
Geweldige ervaring. Het maakt het verhuizen makkelijker. De dozen en papier worden op een afgesproken tijd geleverd. De verhuizing verloopt soepel. Ze denken met je mee. Afval brengen hun naar de stort. De handyman (John) is er 1 uit goud. Na de verhuizing maak je een afspraak en ze halen de dozen weer op. We zijn dus super blij met ze.
De heren waren op tijd en hebben de verhuizing binnen 2,5 uur geklaard. Iedereen wist wat hij moest doen en het ging als een geoliede machine onder een positieve, ontspannen sfeer
Feitsma heeft onze verhuizing zeer goed begeleid. Goede communicatie, handige snelle zorgvuldige verhuizers die ook nog aardig, beleefd en vrolijk zijn. Een echte aanrader, wij zouden ze weer kiezen voor een volgende verhuizing!
De jongens die ons kwamen verhuizen waren vriendelijk, vrolijk, super sterk, behulpzaam, kundig en voorzichtig. Heel veel respect!
Zeer tevreden klant, het hele proces verliep erg soepel. Verhuizing zelf ging snel, zonder enige schade en met een grote glimlach!
Vriendelijke, behulpzame en vakkundige mannen. Prima!
Dankzij Frank en Ischa is mijn verhuizing super goed verlopen: heel professioneel, snel, prettig en een top service; zelfs een kast die niet door het trapgat paste werd nog even uit en in elkaar geschroefd om de klus toch te klaren: dank jullie wel!! En ook Maarten en Kelly veel dank voor het prettige contact en de hulp vooraf! Jullie zijn toppers!
Heel goed team!!. Verhuizers waren heel deskundig en hierdoor ging het heel soepel. Ik heb me geen moment zorgen hoeven maken. het was nog gezellig ook. Wat een toffe jongens allemaal. Bedankt!!
In de voorbereiding ging niet alles even soepel. Op de verhuisdag (ondanks een file vertraging van een uurtje) ging de verhuizing zelf vlotter dan vlot! De mannen gingen te werk als een geoliede machine en alle spullen stonden binnen een oogwenk op het nieuwe adres. Dank Feitsma!
Eerst deskundig advies voor de offerte aan huis om met een goed gevoel de verhuizing al in te gaan. De verhuisdag ging snel, de verhuizers waren lekker vroeg dus we waren snel over naar het nieuwe huis na een gezellige verhuisdag. Na snel de dozen uitpakken konden deze zelfs voor de feestdagen nog worden opgehaald.
Goed werk geleverd (zonder zieke voorman). Een paar slordigheden waaronder een lamp waarvan de glazen overkapping kapot viel (moeten nog de faktuur zoeken ivm vergoeding).
Helaas moesten de mannen het tijdens uw verhuizing door een griepgolf binnen het bedrijf zonder voorman doen. Hierdoor duurde de verhuizing wat langer dan gepland inderdaad. Als u de factuur van de lamp voor ons hebt, zullen we de schade direct aan u vergoeden.
We zijn 's-morgens omstreeks acht uur enthousiast begonnen. We hebben het team een stevig ontbijt geserveerd. De coördinator, Maurits, was vriendelijk en had het team behoorlijk in de hand. Daarna werden alle spullen systematisch in de wagen gezet. Begin van de middag naar de Luitestraat, ons nieuwe adres. De spullen werden via een eigen lift naar binnen gereden. Het verplaatsen en uitpakken van de dozen en de losse spullen gebeurde nogal slordig. Twee glazen tafeltjes zijn gebutst, het waterreservoir van de droger is omgekeerd erin gezet, de klem linksboven is daardoor afgebroken, de wasmachine is niet op beschermende doppen gezet, waardoor de machine trilt bij gebruik. Het lage Ikea kast werd uit elkaar gehaald, was o.i. niet nodig omdat het bijna geen gewicht heeft en was niet meer in elkaar te zetten, het kastje inmiddels afgevoerd. Het team gedroeg zich nogal studentikoos, met veel rookpauzes tussendoor en sterk afnemende motivatie naarmate de middag vorderde. Het monteren van de meubels is nauwelijks gebeurd en is een paar dagen later door een handyman gedaan. Jammer, dat het met name in de middag zo is gegaan. Wat ons betreft een aandachtspunt voor Maurits om zijn mensen strakker aan te sturen en ze te wijzen op hun verantwoordelijkheid om de spullen netjes over te brengen.
Inpakken knap en snel gedaan. Wagen als een puzzel ingepakt. Uitladen vlot gedaan, alles ongeschonden aangekomen
Alles was goed geregeld. Gezellige verhuizing gehad. Heel behulpzaam. Kan feitsma bij iedereen aanbevelen.
Feitsma heeft een duidelijk proces voor verhuizen met vriendelijke professionele mensen. Of je nu het de klantenservice belt, de verhuisadviseur of het verhuisteam te maken hebt, het zijn mensen die hun vak verstaan en net dat beetje extra doen als het nodig is om een goede verhuiservaring te geven.