Eerst deskundig advies voor de offerte aan huis om met een goed gevoel de verhuizing al in te gaan. De verhuisdag ging snel, de verhuizers waren lekker vroeg dus we waren snel over naar het nieuwe huis na een gezellige verhuisdag. Na snel de dozen uitpakken konden deze zelfs voor de feestdagen nog worden opgehaald.
Goed werk geleverd (zonder zieke voorman). Een paar slordigheden waaronder een lamp waarvan de glazen overkapping kapot viel (moeten nog de faktuur zoeken ivm vergoeding).
Helaas moesten de mannen het tijdens uw verhuizing door een griepgolf binnen het bedrijf zonder voorman doen. Hierdoor duurde de verhuizing wat langer dan gepland inderdaad. Als u de factuur van de lamp voor ons hebt, zullen we de schade direct aan u vergoeden.
We zijn 's-morgens omstreeks acht uur enthousiast begonnen. We hebben het team een stevig ontbijt geserveerd. De coördinator, Maurits, was vriendelijk en had het team behoorlijk in de hand. Daarna werden alle spullen systematisch in de wagen gezet. Begin van de middag naar de Luitestraat, ons nieuwe adres. De spullen werden via een eigen lift naar binnen gereden. Het verplaatsen en uitpakken van de dozen en de losse spullen gebeurde nogal slordig. Twee glazen tafeltjes zijn gebutst, het waterreservoir van de droger is omgekeerd erin gezet, de klem linksboven is daardoor afgebroken, de wasmachine is niet op beschermende doppen gezet, waardoor de machine trilt bij gebruik. Het lage Ikea kast werd uit elkaar gehaald, was o.i. niet nodig omdat het bijna geen gewicht heeft en was niet meer in elkaar te zetten, het kastje inmiddels afgevoerd. Het team gedroeg zich nogal studentikoos, met veel rookpauzes tussendoor en sterk afnemende motivatie naarmate de middag vorderde. Het monteren van de meubels is nauwelijks gebeurd en is een paar dagen later door een handyman gedaan. Jammer, dat het met name in de middag zo is gegaan. Wat ons betreft een aandachtspunt voor Maurits om zijn mensen strakker aan te sturen en ze te wijzen op hun verantwoordelijkheid om de spullen netjes over te brengen.
Inpakken knap en snel gedaan. Wagen als een puzzel ingepakt. Uitladen vlot gedaan, alles ongeschonden aangekomen
Alles was goed geregeld. Gezellige verhuizing gehad. Heel behulpzaam. Kan feitsma bij iedereen aanbevelen.
Feitsma heeft een duidelijk proces voor verhuizen met vriendelijke professionele mensen. Of je nu het de klantenservice belt, de verhuisadviseur of het verhuisteam te maken hebt, het zijn mensen die hun vak verstaan en net dat beetje extra doen als het nodig is om een goede verhuiservaring te geven.
Wij zijn fantastisch geholpen door de Feitsma team!
Very experienced crew, helped us move big furnitures with good care including disassembling, assembling and installation. Free boxes were provided and recycled after use, very convenient.
Fijn gesprek, duidelijke offerte en komt afspraken na. Speelt goed in op, en denkt goed mee , met persoonlijke situatie van de klant.
Zie boven
Aangezien ik nooit een 10 geef, wil ik team Feitsma een 10- geven. Aardige gasten die zeer bekwaam en netjes te werk gaan. Tevens is het nog lekker snel gegaan met verhuizen. Ik raad Feitsma dan ook ten zeerste aan!
De verhuizing is supergoed verlopen. Vooraf werden we al zeer goed geholpen door Kelly. En tijdens de verhuizing verliep alles heel soepel. De 2 verhuizers waren heel aardig, werkten snel en heel zorgvuldig en netjes. En zelfs even helpen met een kast was geen enkel probleem. Fijn hoor!
Alles verliep zeer aangenaam, vlotte afhandeling en prettige, flexibele medewerkers.
Hele goede ervaring. Zowel intake, aan de telefoon als de verhuizers op de dag zelf. Gezellige en ontspannen verhuizing gehad. Dankjewel!
Heel fijn verhuisteam. Denken ook met je mee. Bedankt mannen!!
Op zeer korte termijn onze verhuizing geregeld door Feitsma. Omdat een ander verhuisbedrijf ons een week van tevoren liet zitten, kon de fa. Feitsma ons redden. De verhuizing liep perfect met 4 ervaren verhuizers en later zelfs 5 man. We zijn ontzettend tevreden en dankbaar dat alles perfect is verlopen. Dankjulliewel
Max kwam aan en regelde binnen een mum van tijd dat de straat leger werd. Rick kan goed overweg met een brede wagen in een smalle straat. Duan was een vriendelijke en superactieve aanpakker. We werden echt ontzorgd. We bleven de heren voorzien van suiker en zij hebben doorgezet tot alles op zijn plek stond. Goedbesteed geld. Fijne service! Dank mannen!
Geweldige mensen, prima service.
Het waren 5 jonge mannen en de klus was in een halve dag geklaard. Vrolijke, gezellige mannen, werken netjes en snel. Echt een geoliede machine. Koffie gegeven met wat lekkers en ze hebben wat kleine extra dingen gedaan. Kunnen niet anders zeggen dan: perfect verlopen verhuizing. Groetjes, Ron en Carla Woltman Haarlem Verhuisdag 17-11-2025
Mijn verhuizing liep helemaal op rolletjes. Met een team van 3 is alles op afgesproken tijd geregeld. Fijne mensen, behulpzaam en meedenkend. Heel prettige ervaring!
Very hard workers and trustworthy
We were very impressed with the entire team at Feitsma. The office staff quickly and informatively responded to our emails, while the friendly and hardworking team of movers made the process much more relaxed. Everyone contributed to making what is usually a stressful experience much easier. Highly recommended!
We zijn zeer tevreden over hoe onze inboedel de opslag van 2,5 jaar heeft doorstaan. Door deskundige stapeling in de container zijn alle stoelen, banken etc zonder deukjes uit de container gekomen en weer goed terugverhuisd. De spullen waren van te voren goed ingepakt door medewerkers van Feitsma...beter dan ik zelf had kunnen doen. Ook onze piano heeft relatief weinig last gehad van de langdurige opslag. De verhuizing zelf is snel, vakkundig en prettig verlopen. Een volgende verhuizing zullen we ook zeker weer met deze firma doen!
Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke verhuizing een heel prettige ervaring. Zeer ontspannen en in een prettige sfeer zijn mijn spullen verhuisd. Hierbij werd zorgvuldig omgegaan met al mijn spullen. Ik heb het als een heel prettige dag ervaren!