Het was best een spannende verhuizing, want er werd ook nog geschilderd, dus het was een beetje passen en meten. De verhuizers waren heel flexibel en relaxed en goed gehumeurd, dus het werd een topdag. Mooi ook om te zien en ervaren dat ze echt plezier hebben in hun werk.
Alle meubelen keurig netjes ingepakt en zeer snel. Vriendelijke jongens ook.
De verhuizers waren heel vriendelijk en meedenkend! Bij de opname was het niet helemaal goed gegaan maar ze hebben het uiteindelijk heel goed opgelost.
Vanaf het eerste contactmoment met Feitsma werden wij ontzorgd. Meedenken met de klant en zorgvuldig werken heeft bij ons een zeer goede ervaring opgeleverd met jullie! Wij zijn zeer blij met onze keuze. Enorm bedankt mannen voor het harde werk en de afhandeling. Grtjes Cindy en Niek te Haarlem
Vriendelijke mensen die meedenken en goed te bereiken van te voren. De verhuizing zelf ging vlot en prettig.
De jongens hebben zeer professioneel onze inboedel verhuist. Knap hoe goed ze kunnen puzzelen om alles in de auto te krijgen.
Voorafgaand aan de verhuizing was de communicatie met het kantoor al heel prettig. De verhuizers zelf zijn zeer vriendelijk en beleefd. Tijdens het verhuizen bleek dat een bed niet door een trapgat van het nieuwe huis paste. Alle opties werden overwogen, maar het bed kwam niet naar boven. Feitsma heeft dit opgelost door het bed mee terug te nemen, even tijdelijk op te slaan en binnenkort wordt het naar een door ons aangegeven plaats gebracht.
Fijn team met mensen die er zeker rekening mee houden dat je al behoorlijk op leeftijd bent en net even die stap extra voor je zetten!
In 1 dag van Haarlem naar Amersfoort verhuisd door drie energieke en heel vriendelijke jonge mannen, uitstekende service!
De verhuizing ging supervlot! Correcte manier van omgang, ruimte voor een grapje en super voorzichtig met alle spullen! Ik kan oprecht geen min puntje bedenken! Super leuke jongens met aandacht en tijd voor hun vak! Ook de meneer die langs kwam Voor de afspraken en de antwoorden aan de telefoon en vooral de vriendelijkheid waren top !
Onze verhuizing is dankzij Feitsma uitstekend verlopen. De verhuisdozen zijn op ons verzoek ruim op tijd gebracht zodat we alle tijd hadden om in te pakken. Op de verhuisdag zelf kwamen de vijf goedgemutste verhuizers stipt op tijd aan en hebben zij alle spullen netjes en ruim binnen een dag naar ons nieuwe adres overgebracht. Kortom, we kunnen Feitsma zeker aanbevelen!
We hebben ons laten verhuizen door Feitsma verhuizers en we zijn zeer tevreden. Zelfs toen de verhuisdatum vervroegd werd was er van alles mogelijk. Onze spullen hebben 3 weken in de opslag gestaan en hier kwamen ze keurig weer uit. Het verhuisteam was overigens heel gezellig en dat is wel heel fijn in een stressvolle tijd. Mochten we weer een keer de diensten nodig hebben dan zullen we zeker Feitsma verhuizers weer contacten. Dank voor alle goede zorgen!
Fijne communicatie met het bedrijf en goede hardwerkende medewerkers.
Alles perfect geregeld in de voorbereiding en tijdens de verhuizing zelf. Aardige jongens op de verhuisdag en hebben de verhuizing perfect gedaan!
Onze spullen gingen naar de opslag als voorbereiding op de komende verhuizing. De verhuizers waren erg vriendelijk .we hebben ook een handje geholpen . Was gezellig.
Wij zijn super blij met dit leuke en goede verhuis bedrijf! Echte toppers!! Een aanrader!! Al vaker gebruikt gemaakt van dit fijne verhuis bedrijf. Ze zijn goed en snel! En er werken alleen maar leuke mensen! Zo wordt verhuizen een feestje!
Verhuizing goed en zonder problemen verlopen.
Een prima voorbereiding en op de verhuisdag zelf een viertal flinke aanpakkers hebben de verhuizing tot een succes gemaakt. We zijn dankbaar voor de deskundige medewerking. De twee beschadigde meubelstukken beschouwen we als een onvermijdelijk bedrijfsrisico, dat correct wordt afgehandeld.
Aardige zeer meedenkende verhuizers
Snel, vriendelijk, alles in lijn met de verwachtingen en volgens afspraak. Binnen 3 uur volledig verhuisd. Het is niet goedkoop, maar was het me zeker waard.
superfijn bedrijf ! 10.sterren . Van telefoniste tot verhuizers tot "de baas" , allemaal even aardig en goed gestemd . Thuis werd bekenen hoeveel m3 er verhuisd zou worden . Verhuisdozen + etiketten + papier werden gebracht op afgesproken tijdstip . De verhuizers zelf waren geweldig: sterk , beleefd en goed gestemd . Ik zou ze zelf alle drie zó in dienst nemen .Maar ja ze werken al bij een goed bedrijf ...
vriendelik, op tijd, vinnig
Geen omkijken naar, alles geregeld. Heel fijn!!
Fijne medewerkers. Prettige en snelle communicatie.
Betrouwbaar, voortvarend, zorgvuldig. Goeie communicatie. Voortvarend en tegelijk perfectionistisch. En niet te beroerd om iets zwaars toch nog even ergens anders in het nieuwe huis neer te zetten. Zeer aanbevolen dus.