Clear, relevant advice that was exactly what I needed.

Inge carefully listened to my instructions, demonstrated expertise and plainly communicated her advice. This gave me confidence in dealing with my issues in a difficult estate with an international context.

Fijne sociale Advocaat

Mevr.Decupere stond ons altijd bij en niks was haar teveel, heel goed bereikbaar en altijd snel een reactie. Een hele fijne Advocate waar ik me erg thuis bij voel., en weet precies waar ze het over heeft. We zijn erg tevreden over haar.

• Betrokkenheid

Zeer fijn, prettig en snel

Hartelijk dank voor de hele fijne en prettige manier van afhandelen van deze langlopende kwestie. Het snelle reageren per mail en de snelle actie werd zeer gewaardeerd.

• Betrokkenheid

Mijn ervaring niet in een zin maar in twee woorden …heel fijn..

Na slechte ervaring met een advocaat,had ik nu een goed gevoel.. Dank je wel Inge..

Zeer prettig en professioneel

Verder Advocatuur verdient 5 sterren door al meer dan vijf jaar uitzonderlijk goed te presteren op: 1. Expertise en specialisme 2. Klantgerichtheid en communicatie 3. Reputatie en betrouwbaarheid 4. Efficiëntie en resultaat gerichtheid 5. Toegankelijkheid en service Je kan gemakkelijk contact opnemen met mr Inge Decupere. Je krijgt persoonlijke aandacht en ervaart professionele, maar toegankelijke dienstverlening.

Boschstraat 21 A

6211 AS Maastricht