Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen laten zien dat de samenwerking met dit bedrijf erg positief verloopt. Klanten waarderen duidelijke communicatie, vakmanschap en een professionele aanpak. Het werk wordt meestal volgens planning uitgevoerd en eindigt in een tevreden oplevering. De feedback wijst op een prettige samenwerking en een verantwoorde, zorgvuldige aanpak.
Er is goede communicatie met de aannemer. De aannemer denkt constructief mee, zonder zijn mening op te dringen. Er wordt netjes gewerkt, overlast wordt tot een minimum beperkt. Het eindresultaat is perfect. We zijn erg tevreden. We kunnen dit bedrijf aanbevelen.
Overige
13 October 2025
Albert Strijker
ERMELO
Wij kijken terug op een hele leuke bouw periode. Er was een strakke planning, vakmanschap, korte lijntjes met de onderaannemers zodat de opleverdatum op de dag af klaar was.
Vrijstaande woning
5 September 2025
Henk en Tineke Vink
Ermelo
Hardwerkende vakmensen. Mooie uitbouw gerealiseerd bij ons, en de keuken verbouwd. Wat een vakwerk! en wat maken ze lange dagen. Elke morgen netjes op tijd en eind van de middag nog volop bezig. Goede communicatie en netjes werken. Fijne eerlijke jongens. Helemaal top, dik tevreden.
Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken
2 September 2025
Richard
Ermelo
Voor ons huis heeft John en zijn team het hele dak en alle dakgoten vernieuwd. Voor aanvang een duidelijke offerte gekregen met daarin alle specificaties met prijzen. Het werk is. volgens planning uitgevoerd en er is meegedacht bij onvoorziene zaken. John heeft ons bij alles uitstekend advies gegeven. We zijn zeer tevreden met het resultaat en de wijze van de uitvoering van de werkzaamheden. Daarnaast heeft John een muur in de badkamer hersteld en een lekkage in de badkamer boven verholpen tot volle tevredenheid. Ook hier weer deskundig advies.
Dak, Badkamer, Onderhoud/service
2 September 2025
Maarten
Ermelo
John heeft ons volledig ontzorgd tijdens onze verbouwing. Van offerte naar een prachtig resultaat met oog voor details. De bouwpartners waren allemaal nette, vlotte jongens en geen vraag of plotselinge aanpassing was te veel. Ze hebben netjes gewerkt binnen en buiten (waar de buurt ook blij mee was!). Ik raad iedereen Aannenersbedrijf J. Tomassen aan.
Garage/schuur, Vloer, Badkamer, Beglazing en kozijnen, Overige
1 September 2025