Voor de tweede keer bij Timmermans�

Voor de tweede keer bij Timmermans terecht gekomen en opnieuw heel tevreden. Veel meubels om uit te kiezen met alle uitleg en specificaties duidelijk opgesteld en voorzien van scherpe prijzen.

Mooie lichte tuinstoelen die makkelijk�

Mooie lichte tuinstoelen die makkelijk te stapelen! Netjes geleverd volgens afspraak

Telefonisch contact

Naar aanleiding van eerdere aangename ervaringen hebben we online een zweefparasol besteld. Het was niet helemaal duidelijk of we hem in Horst konden bekijken, dus de gok niet genomen en even gebeld. Achteraf dik tevreden tot en met de levering

Op een prettige wijze kunnen bekijken�

Op een prettige wijze kunnen bekijken en proberen van verschillende stoelen in de winkel. Online besteld. Gemakkelijk en snel kunnen regelen wanneer deze bezorgd werden

Makkelijk, prima te plannen, is zoals verwacht

Makkelijk, prima te plannen, is zoals verwacht

Snelle levering en goed contact met de�

Snelle levering en goed contact met de vervoerder!

Via de website de bank uitgezocht

Via de website de bank uitgezocht. Direct kreeg ik de uitnodiging van de vervoerder voor de levering en de volgende week had ik de bank in huis. Verliep soepel en snel.

De bestelde parasolvoet is snel en�

De bestelde parasolvoet is snel en netjes geleverd. Het transportbedrijf communiceerde duidelijk en kwam afspraken na.

Bijzonder mooie kussen kist mooi�

Bijzonder mooie kussen kist mooi afgewerkt goede prijs en snelle levering. Opbouwen viel ook mee, het meeste zat al in elkaar

Vaak heen en weer gemaild door twijfel, altijd netjes geholpen

Echte service, hadden heel veel geduld.

Snel geleverd en duidelijk antwoord op�

Snel geleverd en duidelijk antwoord op een vraag over het product.

De tuintafel was niet duur en van goede�

De tuintafel was niet duur en van goede kwaliteit

Deskundige reactie op mijn vraag per�

Deskundige reactie op mijn vraag per mail over onderhoudsmiddelen die we wilde bestellen

Telefonisch besteld en vlot�

Telefonisch besteld en vlot afgewikkeld. Tevreden over het totale proces

Onze nieuwe tuinstoelen geeft iedereen�

Onze nieuwe tuinstoelen geeft iedereen complimenten over, een hele mooi collectie met veel keus

De tuinstoelen zijn comfortabel en�

De tuinstoelen zijn comfortabel en stevig, en de service was uitstekend.

Ik ben super blij met de nieuwe bistro�

Ik ben super blij met de nieuwe bistro hoek, ziet er top uit

Nieuwe doppen voor de poten besteld

Nieuwe doppen voor de poten besteld, deze ontving ik snel

We zijn dol op onze nieuwe hoekbank

We zijn dol op onze nieuwe hoekbank

Uitstekende service

Uitstekende service

Wat een fijne winkel

Wat een fijne winkel, fijne ervaring. Er werd echt moeite gedaan door de medewerkers, nogmaals dank voor alles!

Heel blij met de voetenbanken

Heel blij met de voetenbanken, snel geleverd en volgens tijdschema

Nabestellen duurde iets langer dan�

Nabestellen duurde iets langer dan gedacht, verder wel tevreden over alles. Ben altijd ook netjes te woord gestaan als ik belde

Hele attente en vriendelijke jongeman�

Hele attente en vriendelijke jongeman welke kwam bezorgen

Ik ben erg tevreden met de service en�

Ik ben erg tevreden met de service en de producten van Timmermans Tuinmeubelen. De stoelen die ik heb gekocht zijn van uitstekende kwaliteit en zitten comfortabel.

Doctor Nolenslaan 149

6163GM Sittard

Over Timmermans Tuinmeubelen

Timmermans Tuinmeubelen is al 50 jaar dé tuinmeubelspecialist van het zuiden. Met maar liefst 8 showrooms – waarvan 6 in Limburg – en een uitgebreid assortiment van meer dan 20 topmerken en 3 eigen merken, bieden wij alles voor een stijlvolle en comfortabele tuin. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan service: met een eigen bezorgdienst en zelf ontwikkelde collecties staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijk advies.