Goede hulp gehad bij de aankoop van tafel en stoelen

Goede hulp gehad bij de aankoop van tafel en stoelen

Snelle vakkundige hulp

Snelle vakkundige hulp. Geen poespas en een eerlijk verhaal.

Super snel geregeld en bezorgd!

Super snel geregeld en bezorgd!

Hele duidelijke uitleg

Hele duidelijke uitleg. Goed geholpen.

De medewerkers waren professioneel

De medewerkers waren professioneel, deskundig, behulpzaam en niet opdringerig

Goede kwaliteit van producten

Goede kwaliteit van producten. Je kunt LIFE meubels helemaal zelf samenstellen en er is voor ieder wat wils !

Vanaf het moment dat we de winkel�

Vanaf het moment dat we de winkel binnenstapten, werden we zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Het personeel nam echt de tijd om naar onze wensen te luisteren en gaf ons deskundig advies.

Vriendelijk personeel,en goed advies�

Vriendelijk personeel,en goed advies gekregen,een aanrader om de winkel te bezoeken.

Uitstekend geholpen in vestiging�

Uitstekend geholpen in vestiging Heerlen, vriendelijk en goede uitleg.

Aardige verkoper in Sittard

Aardige verkoper in Sittard, weet veel van de producten af. Geeft ook fijne informatie wat betreft het onderhoud van de producten.

We zijn in de winkel goed geholpen.

We zijn in de winkel goed geholpen. De verkoper wist veel te vertellen over de verschillende producten, de materialen enz.

Fijn bedrijf. Fijn geholpen. Aardig personeel.

Fijn bedrijf. Fijn geholpen. Aardig personeel. Blij met de aankopen die we daar al eerder hadden besteld.

Vriendelijk ontvangst

Vriendelijk ontvangst, en een goede uitleg over het product (loungeset Monte Carlo) welke we wilden aanschaffen.

We zijn goed geholpen door Valerie

We zijn goed geholpen door Valerie

Alles zat ontzettend goed in gepakt

Alles zat ontzettend goed in gepakt, geen schade. Uitpakken en meteen gebruikt

snel en met kennis van zaken geholpen

snel en met kennis van zaken geholpen

Goede advies, luisteren echt goed naar je. En enorm vriendelijk en geduldig.

Goede advies, luisteren echt goed naar je. En enorm vriendelijk en geduldig.

Zeer goed verder geholpen

Zeer goed verder geholpen, super vriendelijke mevrouw. Goede uitleg gekregen, heel professioneel.

Tijd geleden al nieuwe tafel en stoelen�

Tijd geleden al nieuwe tafel en stoelen gekocht hier. En nu is onze nieuwe bank binnen. Medewerkers zijn heel geduldig (en ik heb echt met veel vragen gebeld steeds) en kundig.

Leuk dienblad besteld en het was snel�

Leuk dienblad besteld en het was snel verstuurd ondanks een bezorger die het gewoon in de tuin heeft gedumpt. Graag zou ik nog wel extra dienblad bestellen in de toekomst maar niet met DPD als bezorgdienst.

Super snelle verzending en communicatie�

Super snelle verzending en communicatie is goed. Niks op aan te merken

Mooie en gastvrije winkel met veel keus�

Mooie en gastvrije winkel met veel keus en heel vriendelijk personeel

Goed bereikbaar, snel verzonden en super goed verpakt

Goed bereikbaar, snel verzonden en super goed verpakt

10 mooie tuinstoelen gekocht in de�

10 mooie tuinstoelen gekocht in de uitverkoop met 40 % korting. Goed advies gekregen en snelle opvolging

Ondanks wat verwarring omtrent de�

Ondanks wat verwarring omtrent de levering, heel fijn geholpen in zowel de winkel als tijdens de levering

Doctor Nolenslaan 149

6163GM Sittard

Over Timmermans Tuinmeubelen

Timmermans Tuinmeubelen is al 50 jaar dé tuinmeubelspecialist van het zuiden. Met maar liefst 8 showrooms – waarvan 6 in Limburg – en een uitgebreid assortiment van meer dan 20 topmerken en 3 eigen merken, bieden wij alles voor een stijlvolle en comfortabele tuin. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan service: met een eigen bezorgdienst en zelf ontwikkelde collecties staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijk advies.