Zeer goed verder geholpen

Zeer goed verder geholpen, super vriendelijke mevrouw. Goede uitleg gekregen, heel professioneel.

Andere tuintafel uit gezocht omdat de vorige niet goed is.

Andere tuintafel uit gezocht omdat de vorige niet goed is. Personeel in de winkel meedenkend en vriendelijk.

Mooie ruime winkel

Mooie ruime winkel, met ook aandacht voor de kleinere tuinen/ balkons, en zijn er vele aanpassingen mogelijk. Waar ik al een tijdje naar zocht heb ik hier gevonden. Het moet nog geleverd worden, dit kon heel snel maar dat kwam mij niet uit, ook heel fijn geregeld.

Goed advies en mooie duurzame spullen

Goed advies en mooie duurzame spullen, nu wachten op de levering maar daar heb ik alle vertrouwen in!

Zeer ruime keus!!!

Zeer ruime keus!!!

Super snel geregeld en bezorgd!

Super snel geregeld en bezorgd!

Op basis daarvan besloten om de dag erna richting de winkel te rijden. Daar zijn wij super goed en super enthousiast geholpen. Er werd met ons meegedacht in de verschillende mogelijkheden, maar absoluut niet op een aandringende manier. Echt een aanrader voor als je opzoek bent naar een leuke, betaalbare loungeset.

snel geholpen en prima service

snel geholpen en prima service

Fijn bedrijf. Fijn geholpen. Aardig personeel.

Fijn bedrijf. Fijn geholpen. Aardig personeel. Blij met de aankopen die we daar al eerder hadden besteld.

Goede voorlichting in de winkel en�

Goede voorlichting in de winkel en keurig afgeleverd. Zeer tevreden.

We werden goed geholpen, voelden geen druk om te kopen. Dat was in andere winkels wel anders. Uiteindelijk onze loungeset en eethoek gekocht.

Klant vriendelijk geholpen

Klant vriendelijk geholpen. En snelle service.

Uitstekend geholpen in vestiging�

Uitstekend geholpen in vestiging Heerlen, vriendelijk en goede uitleg.

We wilden echt even uitproberen hoe onze nieuwe loungeset zou zitten.

We wilden echt even uitproberen hoe onze nieuwe loungeset zou zitten. Toen bleek dat deze niet meer leverbaar was kregen we uitstekende service van de verkoopster doordat we het showmodel mochten hebben.

Verkopers gaven veel informatie maar�

Verkopers gaven veel informatie maar gaven ons ook de tijd om rustig na te denken. Er werd bij de keuze van parasolvoet ook meegekeken naar de plaats waar hij komt op ons terras. Vriendelijk, informatief en niet opdringerig

Makkelijk en snel te bestellen

Makkelijk en snel te bestellen. Service zeer duidelijk en eerlijk

Hele fijne service

Hele fijne service, bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen. Tijdens ons rondje werd gevraagd of we iets te drinken wenste en of we vragen hadden. Uiteindelijk gaan zitten aan een tafeltje voor onze wensen en budget. Een mooie bestelling geplaatst waar we tot op heden heel tevreden mee zijn. Achteraf nog gebeld met een vraag wat betrof het onderhoud en heel professioneel en kundig te woord gestaan.

Veel modellen uit te proberen

Veel modellen uit te proberen, goede verkopers met relevante informatie die niet te opdringerig zijn

Hele duidelijke uitleg

Hele duidelijke uitleg. Goed geholpen.

Per toeval

We waren op een zondag aan het rijden met de auto, kwamen uit bij tuincentrum stox en daar troffen we ons toch mooie loungestoelen. Mooie planten en meubels gekocht op de afdeling van Timmermans. Levering ingepland en heel tevreden over de bijzonder aardige bezorger die er echt zin in bleek te hebben!

Laten je rustig kijken wat je wil

Laten je rustig kijken wat je wil, en dan krijg je uitleg over het product wat je wil. Is zeer prettig.

We zijn goed geholpen door Valerie

We zijn goed geholpen door Valerie

Bij binnenkomst kwam er gelijk iemand�

Bij binnenkomst kwam er gelijk iemand naar mij toe.

snel en met kennis van zaken geholpen

snel en met kennis van zaken geholpen

Enorm vriendelijke medewerkster die ons heeft geholpen met verstekken van informatie over de verschillende varianten qua loungeset. Gaf ons de ruimte zelf nog te orienteren en kwam later terug om te vragen of we nog vragen hadden. Heeft heel goed de bestelling afgemaakt.

Doctor Nolenslaan 149

6163GM Sittard

Over Timmermans Tuinmeubelen

Timmermans Tuinmeubelen is al 50 jaar dé tuinmeubelspecialist van het zuiden. Met maar liefst 8 showrooms – waarvan 6 in Limburg – en een uitgebreid assortiment van meer dan 20 topmerken en 3 eigen merken, bieden wij alles voor een stijlvolle en comfortabele tuin. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan service: met een eigen bezorgdienst en zelf ontwikkelde collecties staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijk advies.