Allereerst komt de vriendelijkheid en�

Allereerst komt de vriendelijkheid en professionaliteit van het winkelpersoneel. Daarnaast gaat het over goede, mooie producten tegen een correcte prijs. Voor mij is de vestiging in Sittard het ommetje waard!

Makkelijk en snel te bestellen

Makkelijk en snel te bestellen. Service zeer duidelijk en eerlijk

Veel modellen uit te proberen

Veel modellen uit te proberen, goede verkopers met relevante informatie die niet te opdringerig zijn

Top service

Top service, korte lijnen en snel afgehandeld.

In de winkel werd ik goed en vriendelijk geholpen

In de winkel werd ik goed en vriendelijk geholpen. De verkoopster nam alle tijd voor me.

Fijn adres om terug te komen

Fijn adres om terug te komen. Personeel ik erg betrokken en behulpzaam en denkt mee of het product past.

Fijne mensen

Fijne mensen, die heel behulpzaam waren.

Goede voorlichting in de winkel en�

Goede voorlichting in de winkel en keurig afgeleverd. Zeer tevreden.

Goed geholpen. Veel informatie gekregen.

Goed geholpen. Veel informatie gekregen. Niks was te veel. Mooie winkel.

Op basis daarvan besloten om de dag erna richting de winkel te rijden. Daar zijn wij super goed en super enthousiast geholpen. Er werd met ons meegedacht in de verschillende mogelijkheden, maar absoluut niet op een aandringende manier. Echt een aanrader voor als je opzoek bent naar een leuke, betaalbare loungeset.

Ik kon niet bestellen op de site. Ze hebben voor mij een bestelling gemaakt en het kon al meteen afgehaald worden in Horst! Top

We wilden echt even uitproberen hoe onze nieuwe loungeset zou zitten.

We wilden echt even uitproberen hoe onze nieuwe loungeset zou zitten. Toen bleek dat deze niet meer leverbaar was kregen we uitstekende service van de verkoopster doordat we het showmodel mochten hebben.

Professioneel geholpen met een�

Professioneel geholpen met een glimlach, met enorm veel plezier mijn loungeset gekocht. Ben enthousiast en ook de aftersales van de levering goed georganiseerd. Zeer tevreden

Laten je rustig kijken wat je wil

Laten je rustig kijken wat je wil, en dan krijg je uitleg over het product wat je wil. Is zeer prettig.

Bij binnenkomst werden we vriendelijk�

Bij binnenkomst werden we vriendelijk verwelkomt en bij vragen tijdens de rondwandeling werden we heel fijn te woord gestaan en geholpen.

Andere tuintafel uit gezocht omdat de vorige niet goed is.

Andere tuintafel uit gezocht omdat de vorige niet goed is. Personeel in de winkel meedenkend en vriendelijk.

snel geholpen en prima service

snel geholpen en prima service

Vanaf het moment dat we de winkel�

Vanaf het moment dat we de winkel binnenstapten, werden we zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Het personeel nam echt de tijd om naar onze wensen te luisteren en gaf ons deskundig advies.

Vriendelijk ontvangst

Vriendelijk ontvangst, en een goede uitleg over het product (loungeset Monte Carlo) welke we wilden aanschaffen.

Goede advies, luisteren echt goed naar je. En enorm vriendelijk en geduldig.

Goede advies, luisteren echt goed naar je. En enorm vriendelijk en geduldig.

Zeer goed verder geholpen

Zeer goed verder geholpen, super vriendelijke mevrouw. Goede uitleg gekregen, heel professioneel.

Alles zat ontzettend goed in gepakt

Alles zat ontzettend goed in gepakt, geen schade. Uitpakken en meteen gebruikt

snel en met kennis van zaken geholpen

snel en met kennis van zaken geholpen

Goed advies en mooie duurzame spullen

Goed advies en mooie duurzame spullen, nu wachten op de levering maar daar heb ik alle vertrouwen in!

Goede service, uitleg en vriendelijk. Keurig aan de afspraak gehouden om terug te bellen.

Doctor Nolenslaan 149

6163GM Sittard

Over Timmermans Tuinmeubelen

Timmermans Tuinmeubelen is al 50 jaar dé tuinmeubelspecialist van het zuiden. Met maar liefst 8 showrooms – waarvan 6 in Limburg – en een uitgebreid assortiment van meer dan 20 topmerken en 3 eigen merken, bieden wij alles voor een stijlvolle en comfortabele tuin. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan service: met een eigen bezorgdienst en zelf ontwikkelde collecties staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijk advies.