Niet opdringerig en met het juiste

Niet opdringerig en met het juiste advies

Over de meubels kan ik nog niet

Over de meubels kan ik nog niet oordelen gezien ze daar te nieuw voor zijn, wel heel mooi en zitten super. Over de service niks te klagen, alles was naar wens.

Duidelijke communicatie over onze

Duidelijke communicatie over onze bestelling en levering en de levering verliep volgens de planning

Hele mooie en makkelijk bedienbare

Hele mooie en makkelijk bedienbare zweefparasol gekocht voor een scherpe prijs, goedkoper dan elders

Op tijd en met een enthousiaste

Op tijd en met een enthousiaste medewerker is onze nieuwe set geleverd.

Fijn adres om terug te komen

Fijn adres om terug te komen. Personeel ik erg betrokken en behulpzaam en denkt mee of het product past.

Goed advies en mooie duurzame spullen

Goed advies en mooie duurzame spullen, nu wachten op de levering maar daar heb ik alle vertrouwen in!

Hele fijne service

Hele fijne service, bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen. Tijdens ons rondje werd gevraagd of we iets te drinken wenste en of we vragen hadden. Uiteindelijk gaan zitten aan een tafeltje voor onze wensen en budget. Een mooie bestelling geplaatst waar we tot op heden heel tevreden mee zijn. Achteraf nog gebeld met een vraag wat betrof het onderhoud en heel professioneel en kundig te woord gestaan.

Allereerst komt de vriendelijkheid en�

Allereerst komt de vriendelijkheid en professionaliteit van het winkelpersoneel. Daarnaast gaat het over goede, mooie producten tegen een correcte prijs. Voor mij is de vestiging in Sittard het ommetje waard!

Makkelijk en snel te bestellen

Makkelijk en snel te bestellen. Service zeer duidelijk en eerlijk

Veel modellen uit te proberen

Veel modellen uit te proberen, goede verkopers met relevante informatie die niet te opdringerig zijn

Top service

Top service, korte lijnen en snel afgehandeld.

In de winkel werd ik goed en vriendelijk geholpen

In de winkel werd ik goed en vriendelijk geholpen. De verkoopster nam alle tijd voor me.

Fijne mensen

Fijne mensen, die heel behulpzaam waren.

Per toeval

We waren op een zondag aan het rijden met de auto, kwamen uit bij tuincentrum stox en daar troffen we ons toch mooie loungestoelen. Mooie planten en meubels gekocht op de afdeling van Timmermans. Levering ingepland en heel tevreden over de bijzonder aardige bezorger die er echt zin in bleek te hebben!

Verkopers gaven veel informatie maar�

Verkopers gaven veel informatie maar gaven ons ook de tijd om rustig na te denken. Er werd bij de keuze van parasolvoet ook meegekeken naar de plaats waar hij komt op ons terras. Vriendelijk, informatief en niet opdringerig

We werden heel professioneel maar ook�

We werden heel professioneel maar ook goed geholpen. Vriendelijk en behulpzaam zeker bij het uitzoeken van de stof voor de kussens.

Veel keus

Veel keus, rust en tijd, eerlijke en duidelijke voorlichting. Als je de winkel verlaat ben je veel wijzer geworden en weet je voor welke keuze je staat.

Bij binnenkomst kwam er gelijk iemand�

Bij binnenkomst kwam er gelijk iemand naar mij toe.

Goede service, uitleg en vriendelijk. Keurig aan de afspraak gehouden om terug te bellen.

Wij werden in Venlo heel goed geholpen

Wij werden in Venlo heel goed geholpen, heel vriendelijk en vakkundig. Uiteindelijk een mooi showmodel gekocht.

Oprechte goede informatie over de tuinset die wij hebben gekocht.

Oprechte goede informatie over de tuinset die wij hebben gekocht.

Heel uitgebreid aanbod

Heel uitgebreid aanbod. Efficiente en niet opdringerige support van het winkelpersoneel.

Vriendelijke ontvangst en duidelijke�

Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg gekregen over de diverse opties. Wij werden geholpen door een deskundige medewerker.

Zeer ruime keus!!!

Zeer ruime keus!!!

Doctor Nolenslaan 149

6163GM Sittard

Over Timmermans Tuinmeubelen

Timmermans Tuinmeubelen is al 50 jaar dé tuinmeubelspecialist van het zuiden. Met maar liefst 8 showrooms – waarvan 6 in Limburg – en een uitgebreid assortiment van meer dan 20 topmerken en 3 eigen merken, bieden wij alles voor een stijlvolle en comfortabele tuin. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan service: met een eigen bezorgdienst en zelf ontwikkelde collecties staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijk advies.