De bezorger was wat aan de late kant�

De bezorger was wat aan de late kant maar had ons er wel over gebeld, in totalitiet een prettige ervaring met Timmermans.

Genoeg keuze in de showroom en een�

Genoeg keuze in de showroom en een prima service en advies. Verder was de levertijd boven verwachting binnen een paar dagen!

Je weet niet precies wat je krijgt�

Je weet niet precies wat je krijgt wanneer je op een webshop besteld. Het overtrof al onze verwachting, was keurig verpakt, en de bezorger belde mij op om aan te geven dat hij een kwartier tot halfuur later was gezien een ongeluk op de snelweg, wat een service. Complimenten!

Top bezorging

De zeer beleefde jongens waren erg op tijd en zeer net en kundig. Binnen no time stond alles op z'n plek. Zo blij mee met alles. Kan en wil iedereen aanraden voor Timmermans te gaan!

10 jaar geleden hier ook al geweest en�

10 jaar geleden hier ook al geweest en ook toen was het een prima service. Ook nu met deze aankoop hebben we een prima ervaring.

Twee stoelen bij Timmermans besteld

Twee stoelen bij Timmermans besteld, de eerste keer was er een probleem met de levering. De eerste keer via de webshop besteld. Bleek later dat er een fout in het systeem was van de de transporteur en dat er een nieuwe bezorgdatum gekozen moest worden. Vervelend, maar kan gebeuren. De stoelen waren oke verpakt

Prima geholpen destijds bij de aankoop

Prima geholpen destijds bij de aankoop. En ook na wat langere tijd is een vraag meer dan prima opgelost met een onderhoudsmiddel welke we moeten aanbrengen

Op ons gemak tafel en 4 stoelen�

Op ons gemak tafel en 4 stoelen uitgezocht. Daarna nog wat gegeten en gedronken in het tuincafe

Heel fijne zaak

Heel fijne zaak. Al jaar en dag komen wij bij Timmermans

Nieuw parasoldoek

Nadat ons parasoldoek afgelopen winter was beschadigd door een knaagdier, waren we blij dat de telefoniste vrij snel kon achterhalen welk nieuw doek ze voor ons moest bestellen en de prijs kon berekenen. Onze parasol is nu weer als nieuw zonder dat we een volledig nieuwe hoeven te bestellen.

Geen klachten

Wij zijn kortgeleden bij Timmermans in Sittard geweest. Mooie zaak. Hebben een loungebank en stoel besteld en zelf afgehaald.

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst met koffie/vlaai. Deskundige verkoopster; zij wist wat in de winkel aansloot op onze wensen. Professionele afhandeling.

Ruime keus voor tuinmeubels

Ruime keus voor tuinmeubels. Prettig advies, goed meegedacht en aandacht voor de klanten. Direct in de winkel gekocht en thuis laten leveren.

Prima meubels en presentatie

Prima meubels en presentatie

Ruime uitleg over de producten en alle�

Ruime uitleg over de producten en alle onderhoud, ook nog een leuke attentie meegekregen.

Goede hulp van de verkoopster

Goede hulp van de verkoopster, geen verplichtingen, mooie set hebben we aangeschaft. Aan 1 deel zat een klein mankement en dit wordt zonder gezeur professioneel en deskundig gerepareerd

Mooie presentatie

Mooie presentatie. Ik had online liever wel aangegeven wanneer ze zouden leveren, maar dat zie je maar zeer zelden. En met zulke producten ook wel wat moeilijker; ik heb een set van 8 stoelen incl tafel gekocht. Dat is het verbeterpunt

Ons balkon is zomer klaar :)

We kwamen naar de winkel met niet al te veel hoop. Wij hebben een balkon en wilde voor de zomer eens wat luxers hebben om op te zitten. Timmermans heeft sofasets in het assortiment die heel geschikt blijken, of loungesets met een hoek die langer of korter gemaakt kunnen worden (nu was dat trouwens niet zo onze smaak). Maar het beste was de balkonklem! Heel fijn dat Timmermans een balkonklem heeft welke waar je een parasol aan kunt bevestigen. Wel vaker gezien, maar dat zijn meestal van de goedkope oplossingen die niet echt houden. Heb je een balkon: dan beveel ik Timmermans zeker aan!

De Relax tuinmeubelen die we hebben�

De Relax tuinmeubelen die we hebben gekocht zijn heel betaalbaar maar zitten ontzettend comfortabel. We hebben een ligbed, loungeset en stoelen gekocht van dit merk. Niet te duur, niet te goedkoop afgewerkt. Zeker een aanrader om eens te bekijken

In eerste instantie hadden wij hele�

In eerste instantie hadden wij hele loungeset besteld, de Monaco, alleen vonden wij persoonlijk de salontafel niet heel mooi zoals deze stond tentoongesteld. We hebben die wel zo besteld maar hebben ons toch bedacht. Ze hebben dit voor ons om kunnen ruilen omdat we hier niet te lang mee hebben gewacht. Top service van Timmermans. Zeer behulpzaam en heel meedenkend. Bedankt ??

Doctor Nolenslaan 149

6163GM Sittard

Over Timmermans Tuinmeubelen

Timmermans Tuinmeubelen is al 50 jaar dé tuinmeubelspecialist van het zuiden. Met maar liefst 8 showrooms – waarvan 6 in Limburg – en een uitgebreid assortiment van meer dan 20 topmerken en 3 eigen merken, bieden wij alles voor een stijlvolle en comfortabele tuin. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan service: met een eigen bezorgdienst en zelf ontwikkelde collecties staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijk advies.