Blij met onze nieuwe aankoop

Blij met onze nieuwe aankoop. Levering in onze niet heel goed bereikbare tuin (onbereikbaar met vrachtwagen) ging vrij goed. De chauffeur was in ieder geval heel oplossing gericht in plaats van probleem denkend

Gratis nieuwe pootdopjes voor 1�

Gratis nieuwe pootdopjes voor 1 standenstoel, die is inmiddels versleten. Eerst zou dit een paar euro kosten, dat was begrijpelijk. Ze hebben die verzonden, toen vroeg hoe ik kon betalen gaven ze aan dat ze dit uit service deden. 10/10!

Mooie collectie & eerlijk advies

Mooie collectie & eerlijk advies

Op vragen wordt vriendelijk en�

Op vragen wordt vriendelijk en duidelijk geantwoord. Zo vroeg ik me af wat het verschil was tussen bepaalde stoffen waarvan ik dacht dat het verschil niet veel zou zijn. Dezelfde dag netjes een reactiemail terug en het aanbod om even te bellen als ik dat liever wilde.

Top geholpen in Horst

Top geholpen in Horst, 2e aankoop bij Timmermans. 1e was in 2016 en ook fijne ervaring destijds

Ik had beschadigingen bleek na de�

Ik had beschadigingen bleek na de levering welke professioneel en netjes zijn opgelost. Communicatie was vlug en vriendelijk

Loungesethoes was snel verzonden

Loungesethoes was snel verzonden. De loungeset is ook van goede kwaliteit

Goed geadviseerd en heel behulpzaam�

Goed geadviseerd en heel behulpzaam heeft een medewerker meegetild bij het afhalen. Blij met de aankoop en ervaring

Snelle verwerking

Hoes besteld omdat de vorige is gesneuveld naar een paar jaar gebruik. Timmermans heeft deze 1 dag na bestelling verstuurd, snelle service ??

Enkele dagen na kopen in de winkel�

Enkele dagen na kopen in de winkel kreeg ik de levering met tijd op de mail. Ik kon niet ivm werk, hebben we afgesproken dat ze het zelf achterom zette onder de overkapping. Werd gebeld door de chauffeur toen hij dit deed

In de sale een paar standenstoelen�

In de sale een paar standenstoelen gekocht. Afhalen op locatie was zo gepiept, de man op het magazijn gaf nog een tip over het opschuren en behandelen van een teak salontafel die in de tuin staat met verkleuring

Gekocht voor ons verblijf in Mallorca

Gekocht voor ons verblijf in Mallorca. Timmermans heeft ook het transport geregeld voor een nette prijs. Zeer nette afwikkeling

Goed geholpen bij een vervanging doek�

Goed geholpen bij een vervanging doek voor onze campingstoelen

Mooie producten

Mooie producten, levertijden niet al te lang.

Doctor Nolenslaan 149

6163GM Sittard

Over Timmermans Tuinmeubelen

Timmermans Tuinmeubelen is al 50 jaar dé tuinmeubelspecialist van het zuiden. Met maar liefst 8 showrooms – waarvan 6 in Limburg – en een uitgebreid assortiment van meer dan 20 topmerken en 3 eigen merken, bieden wij alles voor een stijlvolle en comfortabele tuin. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan service: met een eigen bezorgdienst en zelf ontwikkelde collecties staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijk advies.