Vrachtwagenchauffeur was vroeger maar had geduld met zich meegenomen

Vrachtwagenchauffeur was vroeger dan afgesproken maar wachtte netjes totdat ik thuis was en heeft alles netjes in de garage gezet! Top product tegen een schappelijke prijs!

Duidelijke afspraken naar klant

Duidelijke afspraken naar klant. Transparant en denkt mee. Heden probleemloos nieuwe tuinstoel bezorgd. Chauffeur was er precies op het aangeven tijdstip. Verder alles probleemloos en professioneel afgehandeld. M.v.g. L.E.M. Prikken

Super geleverd zijn er heel blij mee

Super geleverd zijn er heel blij mee. Jammer dat het mis ging met de aankondiging via mail van levering. Door onbekende oorzaak geen mail gehad. Het belangrijkste is dat het geleverd is en wij er blij mee zijn. Super waarvoor dank.

Mooie tuinstoelen gekocht

Mooie tuinstoelen gekocht , prima prijs. Bij levering bleken �n aantal pootdoppen defect. Dezelfde dag werden nieuwe doppen geleverd en konden we de stoelen gebruiken. Perfecte en snelle service.

Geruime keus

Geruime keus en wat we besteld en wat is geleverd voldoet aan de eisen die bij bestelling waren afgesproken. Het meubilair was goed verpakt, de man die het leverde was heel correct en vriendelijk. Ga zo door

Alles goed

Tafel werd zoals afgesproken geleverd. De bezorger was zeer vriendelijk en bracht de tafel achterom. De tafel was zeer goed ingepakt en snel inelkaar gezet en zag er keurig uit. Zeer tevreden met alles.

Topdeal - dikke pluim voor vervoerder!!!

Topdeal, snel geleverd en een dikke pluim voor de vervoerder! Geweldig, we zijn er heel blij mee

Prima service, vriendelijke en behulpzame chauffeurs. Groet Co Huygen.

Keurig geleverd zoals afgesproken.

Keurig geleverd zoals afgesproken.

Op tijd en met een enthousiaste�

Op tijd en met een enthousiaste medewerker is ons nieuw loungeset afgeleverd, toen kon de zomer beginnen. Nu in de sale nog wat bijzettafels bijbesteld, wederom top met dezelfde medewerker ;)

Volgens afspraak geleverd heel fijn

Volgens afspraak geleverd heel fijn

We zijn tevreden de bezorger heeft het�

We zijn tevreden de bezorger heeft het netjes naar de 4e verdieping gebracht via de lift. Dit was mogelijk zolang de lift groot genoeg was, ik heb gezegd in de winkel dat hij alles mee terug neemt als ik een bezorger zou hebben die zich niet aan de afspraak zou houden. Maar, David heeft netjes bij leveren gezegd: als ik inderdaad alles gemakkelijk via de lift boven kan krijgen zonder rare fratsen, dan doen we dat netjes. Helmaal super heren!

Erg vriendelijke medewerkers

Erg vriendelijke medewerkers. Zowel in de winkel, telefoon en bij bezorgen. Zullen Timmermans Tuinmeubelen zeker aanbevelen bij buren, familie en vrienden. Een 10 + Betaalbaar. Kwaliteit kunnen we nog niet beoordelen na 2 dagen. Groetjes Gerard en Marja

Zeer vriendelijke chauffeur

Zeer vriendelijke chauffeur. Mooi op tijd en hij was zo vriendelijk de tafel in de tuin te brengen ipv bij de voordeur.

Heel prettig en informatief te woord gestaan

Heel prettig en informatief te woord gestaan bij filiaal in InterChalet in Horst. Jan

Vlotte service en afhandeling

Vlotte service en afhandeling. Prachtige stoelen met prettige aflevering op de etage.

De bezorger was op tijd

De bezorger was op tijd. De levering ging snel. En de bezorger was erg vriendelijk.

Prima servise en vriendelijke chaufeur .

Prima servise en vriendelijke chaufeur .

Super tot op de minuut geregeld

Super tot op de minuut geregeld

Perfect bedankt voor de goede service!

Op tijd geleverd volgens afspraak tafel keurig in elkaar gezet en karton meegenomen. Perfect bedankt voor de goede service!

Super afspraak nakomen geweldige�

Super afspraak nakomen geweldige service ga zo door een tevreden klant

Besteld stoelen Marbella

Besteld stoelen Marbella. Allereerst complimenten voor een van de medewerksters Wilma. We werden goed te woord gestaan en geholpen. Bestelling en levering goed doorgesproken. M.b.t. bezorging: waardering voor de bezorger: vriendelijk en communicatief vaardig ! Chapeau ! Zeker een aanwinst voor bedrijf !!! Wij komen zeker terug bij Timmermans . M.vr.gr. Johannes en Janneke Berhitu Venray

2 stoelen waren per abuis in de�

2 stoelen waren per abuis in de verkeerde kleur geleverd door een foute invoering van het tuincentrum waar we ze hadden besteld. 1 week later werden ze keurig omgeruild in de juiste kleur. Telefonisch werd dit zeer netjes geregeld voor ons door Timmermans zelf. Heel erg bedankt.

Super service!

Super service!! Bestelling kon eerder geleverd worden na aanvraag. En ze zijn 2 x komen rijden op 1 dag omdat ik door omstandigheden niet thuis was. Toch alles op tijd binnen! Geweldig!!

Snel geleverd

Snel geleverd. Zelfs in de tuin gebracht. Super. Zeer vriendelijke chauffeur. Alles perfect. Genieten. Hartelijk dank voor deze service

Doctor Nolenslaan 149

6163GM Sittard

Over Timmermans Tuinmeubelen

Timmermans Tuinmeubelen is al 50 jaar dé tuinmeubelspecialist van het zuiden. Met maar liefst 8 showrooms – waarvan 6 in Limburg – en een uitgebreid assortiment van meer dan 20 topmerken en 3 eigen merken, bieden wij alles voor een stijlvolle en comfortabele tuin. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan service: met een eigen bezorgdienst en zelf ontwikkelde collecties staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijk advies.