Hele mooie tuinmeubelen

Hele mooie tuinmeubelen, maar ik moest zelf de sierkussens apart bestellen. Beetje jammer.

Fantastische service

Fantastische service! De klantenservice was zeer behulpzaam en vriendelijk toen ik extra slijtdoppen nodig had voor de toledo stapelstoel

Mooi aanbod voor goede prijzen

Mooi aanbod voor goede prijzen

Al 20 jaar klant

Al 20 jaar klant, blijf zo doorgaan!

Heel netjes geholpen door Wilma in�

Heel netjes geholpen door Wilma in Horst, heeft ze echt netjes gedaan

We hebben gekocht in Venlo en konden�

We hebben gekocht in Venlo en konden meteen afhalen in Reuver op de zaterdag. Enige verbeterpunt: we zaten op het randje om 1600, wellicht tot 1700 afhalen op de zaterdag?

De tuinmeubelen van 4 Seasons zijn�

De tuinmeubelen van 4 Seasons zijn onverwoestbaar en het aanbod kent vele A+ merken

We zijn tevreden over de gebode service

We zijn tevreden over de gebode service

Super blij met onze tweede 4SO set!

Super blij met onze tweede 4SO set!

Delivery moment could have been more�

Delivery moment could have been more precize. For the rest all was fine and well

Snelle levering en vriendelijke�

Snelle levering en vriendelijke service. Zeker een aanrader!

Uitstekende service

Uitstekende service, snelle levering en mooie producten. Perfect!

Geen minpunten tijdens onze ervaring

Geen minpunten tijdens onze ervaring

Een 8/10

Een 8/10. Bezorgmoment had strakker gekunt, verder wel alles naar wens

Mijn tuin is nu helemaal compleet

Mijn tuin is nu helemaal compleet met deze meubels! Heel tevreden.

Zeer tevreden met mijn aankoop

Zeer tevreden met mijn aankoop. Meubels zijn stevig en zien er prachtig uit.

Kwaliteit van de meubels is uitstekend

Kwaliteit van de meubels is uitstekend. Kom hier zeker terug als we nog iets nodig hebben

Bezorgers waren hele toffe kerels

Bezorgers waren hele toffe kerels, de mevrouw in de winkel was heel deskundigheid en onpartijdig tussen alle verschillende merken

Online besteld en alles naar wens

Online besteld en alles naar wens. Daarna terug gekomen voor een loungeset in Sittard, ook netjes geholpen door Glen

Tevreden

Tevreden, fijne speciaalzaak hier in de buur

Uitstekende service

Uitstekende service, snelle levering en mooie producten. Perfect!

Snelle levering

Snelle levering en vriendelijke service. Zeker een aanrader!

Op korte termijn iets nodig

Wij hadden op korte termijn een grote parasol nodig voor onze bewoners op de zorginstelling. Na telefonisch contact te hebben opgenomen en al onze wensen kenbaar te hebben gemaakt zijn alle mogelijkheden doorgenomen. Daar kwamen nog enkele zaken voorbij waar ik nooit over had nagedacht. Na de bestelling geplaatst te hebben zijn leverafspraken gemaakt en zijn deze nog eens aangepast vanuit ons. Alle afspraken zijn door de Firma Timmermans Tuinmeubelen nagekomen, zelfs de chauffeur/ monteur was op de afgesproken tijd op locatie en heeft de parasol gemonteerd. Van ons 5 *****

Ben super blij met de nieuwe�

Ben super blij met de nieuwe tuinmeubelen. Bezorger, die ook de meubels heeft in elkaar gezet, was erg aardig en deed super zijn werk. H Mattijssen uit Sittard

Goede zaken gewenst verder

Hallo, bij deze wil ik zeggen dat alles volgens afspraak is verlopen. Super fijn geholpen in de winkel en de meubels kon ik niet direct plaatsen was geen probleem, deze konden bij jullie zolang opgeslagen worden. Ik ben super tevreden. Toppie!! Groetjes Gerrie.

Doctor Nolenslaan 149

6163GM Sittard

Over Timmermans Tuinmeubelen

Timmermans Tuinmeubelen is al 50 jaar dé tuinmeubelspecialist van het zuiden. Met maar liefst 8 showrooms – waarvan 6 in Limburg – en een uitgebreid assortiment van meer dan 20 topmerken en 3 eigen merken, bieden wij alles voor een stijlvolle en comfortabele tuin. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan service: met een eigen bezorgdienst en zelf ontwikkelde collecties staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijk advies.