Is goed snel en betrouwbaar.

Is goed snel en betrouwbaar.

Top ligbedden

Top ligbedden

Het was gemakkelijk te bestellen en�

Het was gemakkelijk te bestellen en achteraf betaald met klarna na controle van het loungeset

mooie maar betaalbare tuintafel met�

mooie maar betaalbare tuintafel met keramiek blad, boven verwachting en zeer snelle levering!

Wij hebben twee parasols online�

Wij hebben twee parasols online besteld. Medewerker van Timmermans heeft nog op ons verzoek direct telefonisch gecontroleerd wanneer geleverd kon worden. Bestelling werd binnen paar dagen bezorgd. Super service

Ik heb via de mail contact gezocht�

Ik heb via de mail contact gezocht omdat ik een tuinbank wilde kopen. Via e-mail alle info en direct een bestelling kunnen plaatsen. Geen omkijken naar, alle info over het bezorgen was duidelijk. Per mail een moment afgestemd en de bank werd keurig geleverd tot in mijn tuin.

Online besteld en werd gebeld

Online besteld en werd gebeld; witte tafelpoten met zwarte stoelpoten, is dat wel de bedoeling? Nee, dat was inderdaad een foutje. Meteen opgelost, ik wil jullie bedanken voor de controle en service. Nu alles in huis en heel blij mee!!!

Ben ontzettend tevreden over de�

Ben ontzettend tevreden over de prachtige sofa set!

Zijn makkelijk bereikbaar indien er�

Zijn makkelijk bereikbaar indien er vragen zijn, (Erg behulpzaam aan de telefoon)

Snelle en correcte levering van�

Snelle en correcte levering van kwaliteit materiaal

Zeer goed geholpen betreffende�

Zeer goed geholpen betreffende specifieke vragen mbt details loungeset materiaal/afwerking

Heel snel en gemakkelijk online�

Heel snel en gemakkelijk online besteld, week later in huis

Dank jullie wel voor de prachtige�

Dank jullie wel voor de prachtige tuinmeubelen en de geweldige service

Snelle afhandeling

Wat een kwaliteit! Ik ben heel blij met mijn aankoop en waardeer de snelle service enorm. Dank jullie wel!

Prachtige showroom

Prachtige showroom, brede keus

Mooie meubels, maar ik moest wel even wachten op de juiste kussens

Mooie meubels, maar ik moest wel even wachten op de juiste kussens. Verder alles top.

Het is lastig om goede tuinmeubelen te�

Het is lastig om goede tuinmeubelen te vinden, maar deze zijn echt van topkwaliteit.

Ontzettende vriendelijke mensen

Ontzettende vriendelijke mensen, zowel telefonisch als aan de deur. Een heel fijne communicatie

Erg tevreden met de service en de�

Erg tevreden met de service en de producten. De meubels staan prachtig in onze tuin.

Zeer tevreden met mijn aankoop

Zeer tevreden met mijn aankoop. Meubels zijn stevig en zien er prachtig uit.

De volgende keer komen we weer

De volgende keer komen we weer, bezorger nam op verzoek ook verpakkingsmateiraal mee

De tuinset was makkelijk te monteren en�

De tuinset was makkelijk te monteren en zit heerlijk. Echt een aanrader!

Goede kwaliteit voor een redelijke�

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Onze tuin ziet er nu geweldig uit.

Goede ervaring

Goede ervaring

Mooie meubels

Mooie meubels, vooral de stof is van ontzettend goede kwaliteit. Toch blij met mijn aankoop.

Doctor Nolenslaan 149

6163GM Sittard

Over Timmermans Tuinmeubelen

Timmermans Tuinmeubelen is al 50 jaar dé tuinmeubelspecialist van het zuiden. Met maar liefst 8 showrooms – waarvan 6 in Limburg – en een uitgebreid assortiment van meer dan 20 topmerken en 3 eigen merken, bieden wij alles voor een stijlvolle en comfortabele tuin. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan service: met een eigen bezorgdienst en zelf ontwikkelde collecties staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijk advies.