We hebben een mooie dining lounge set�

We hebben een mooie dining lounge set gekocht en hebben goed advies gekregen tijdens onze keuze. We gingen uiteindelijk met een andere set de deur uit dan we hadden verwacht en we zijn er heel blij mee.

Chapeau voor het personeel Timmermans�

Chapeau voor het personeel Timmermans Tuinmeubelen. Dit voor de snelle en goed verpakte bestelling van mijn tuinstoelen. In de ochtend besteld en de dag daarna bezorgd. Iets wat in deze tijd zelden voorkomt.

Voor een zeer redelijke prijs een prima�

Voor een zeer redelijke prijs een prima ligstoel aangeschaft. Goede prijs/kwaliteit verhouding en supersnelle levering.

Supersnelle levering van een prachtige�

Supersnelle levering van een prachtige parasol!

Wat is beloofd gebeurt ook!

Wat is beloofd gebeurt ook!

Geen klachten

Geen klachten, tevreden

Via onze buren hier gekomen (wel een�

Via onze buren hier gekomen (wel een andere set gepakt, haha). Super fijn bedrijf, alles ging zoals beloofd

Prachtige zaak in Horst

Prachtige zaak in Horst, kom er regelmatig en altijd loop je door de tuinmeubelen. Tot kort nooit wat gekocht, altijd een leuk praatje kunnen maken

Gevraagd of er een vervangd doek�

Gevraagd of er een vervangd doek verkrijgbaar was voor onze oude parasol. Elders gekocht, die winkel is inmiddels gestopt. Binnen een week was alles geregeld, nogmaals heel erg bedankt voor de fantastische service!

Prachtige showroom in Sittard met veel�

Prachtige showroom in Sittard met veel aanbod. Op ons gemak kunnen orienteren door dit brede aanbod

Het siert jullie dit ik achteraf nog�

Het siert jullie dit ik achteraf nog een nnieuwe pootdop kon bestellen en jullie hier niks voor hebben geteld gezien dit maar 1 enkele dop betrof

De bezorger was later en had dit vooraf�

De bezorger was later en had dit vooraf gevraagd of dit een probleem zou worden. Fijne ervaring

Via Timmermans vervangende onderdelen�

Via Timmermans vervangende onderdelen kunnen krijgen voor onze parasol, nooit bij Timmermans gekocht. Dat is pas klantvriendelijkheid!! Voor jullie 5 sterren ;)

Bezorger kwam volgens schema

Bezorger kwam volgens schema

Glen in Sittard heeft heel goed zijn�

Glen in Sittard heeft heel goed zijn best gedaan, we willen hem hiermee bedanken voor zijn inzet

Iedereen die langs komt geeft complimenten

Iedereen die langs komt geeft complimenten over onze nieuwe tuinstoelen, service was top

Goed de bezorger gevolgd via de internetlink. Zeer aangename wijze van bezorging.

Gevonden via Google

Gevonden via Google, tot mijn verbazing meerdere winkels op minder dan een uur rijden. Altijd prettig en kundig geholpen, enige verbeterpunt is het communiceren omtrent leveren. Wellicht persoonlijk bellen ipv de sms

Een barset gekocht welke showmodel was

Een barset gekocht welke showmodel was, mooie deal. Al veel plezier van kunnen hebben.

Heel sympatiek bij onze schade

Heel sympatiek bij onze schade, te wijten aan onszelf. Hebben ons lakstiften opgestuurd en een ander onderdeel besteld bij de leverancier. De prijs voor het onderdeel vonden we ook zeer schappelijk. Top service, zodoende terug gekomen en ook nu weer tevreden! Merci.

In de winkel in Venlo prettig geholpen�

In de winkel in Venlo prettig geholpen en goed advies gehad. Toen we onze bestelling uiteindelijk later wilde hebben was dit geen enkel probleem. Langer bewaard tot de tuin af was zonder extra kosten. Heerlijke loungeset trouwens

Onze loungeset had na 4 jaar nieuwe�

Onze loungeset had na 4 jaar nieuwe kussenhoezen nodig. Even gebeld en zo geregeld, denk 1,5 week later in huis. Dankjewel voor de snelle service!

Onderdeel van parasol besteld en snel�

Onderdeel van parasol besteld en snel ontvangen

In 2023 een fijne parasol besteld en in�

In 2023 een fijne parasol besteld en in april 2024 pas laten bezorgen. netjes op tijd tegen mooie prijs, nette levering, aardige chauffeur

Ze kwamen keurig volgens afspraak ons�

Ze kwamen keurig volgens afspraak ons tuinset brengen

Doctor Nolenslaan 149

6163GM Sittard

Over Timmermans Tuinmeubelen

Timmermans Tuinmeubelen is al 50 jaar dé tuinmeubelspecialist van het zuiden. Met maar liefst 8 showrooms – waarvan 6 in Limburg – en een uitgebreid assortiment van meer dan 20 topmerken en 3 eigen merken, bieden wij alles voor een stijlvolle en comfortabele tuin. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan service: met een eigen bezorgdienst en zelf ontwikkelde collecties staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijk advies.