Onderdeel van parasol besteld en snel�

Onderdeel van parasol besteld en snel ontvangen

Ik heb via de mail contact gezocht�

Ik heb via de mail contact gezocht omdat ik een tuinbank wilde kopen. Via e-mail alle info en direct een bestelling kunnen plaatsen. Geen omkijken naar, alle info over het bezorgen was duidelijk. Per mail een moment afgestemd en de bank werd keurig geleverd tot in mijn tuin.

Online besteld en werd gebeld

Online besteld en werd gebeld; witte tafelpoten met zwarte stoelpoten, is dat wel de bedoeling? Nee, dat was inderdaad een foutje. Meteen opgelost, ik wil jullie bedanken voor de controle en service. Nu alles in huis en heel blij mee!!!

In 2023 een fijne parasol besteld en in�

In 2023 een fijne parasol besteld en in april 2024 pas laten bezorgen. netjes op tijd tegen mooie prijs, nette levering, aardige chauffeur

Zijn makkelijk bereikbaar indien er�

Zijn makkelijk bereikbaar indien er vragen zijn, (Erg behulpzaam aan de telefoon)

Een barset gekocht welke showmodel was

Een barset gekocht welke showmodel was, mooie deal. Al veel plezier van kunnen hebben.

Zeer goed geholpen betreffende�

Zeer goed geholpen betreffende specifieke vragen mbt details loungeset materiaal/afwerking

Ze kwamen keurig volgens afspraak ons�

Ze kwamen keurig volgens afspraak ons tuinset brengen

Heel snel en gemakkelijk online�

Heel snel en gemakkelijk online besteld, week later in huis

Het was gemakkelijk te bestellen en�

Het was gemakkelijk te bestellen en achteraf betaald met klarna na controle van het loungeset

mooie maar betaalbare tuintafel met�

mooie maar betaalbare tuintafel met keramiek blad, boven verwachting en zeer snelle levering!

Snelle en correcte levering van�

Snelle en correcte levering van kwaliteit materiaal

Ben ontzettend tevreden over de�

Ben ontzettend tevreden over de prachtige sofa set!

Via onze buren hier gekomen (wel een�

Via onze buren hier gekomen (wel een andere set gepakt, haha). Super fijn bedrijf, alles ging zoals beloofd

Wij hebben twee parasols online�

Wij hebben twee parasols online besteld. Medewerker van Timmermans heeft nog op ons verzoek direct telefonisch gecontroleerd wanneer geleverd kon worden. Bestelling werd binnen paar dagen bezorgd. Super service

Gevraagd of er een vervangd doek�

Gevraagd of er een vervangd doek verkrijgbaar was voor onze oude parasol. Elders gekocht, die winkel is inmiddels gestopt. Binnen een week was alles geregeld, nogmaals heel erg bedankt voor de fantastische service!

Prachtige showroom in Sittard met veel�

Prachtige showroom in Sittard met veel aanbod. Op ons gemak kunnen orienteren door dit brede aanbod

Prachtige zaak in Horst

Prachtige zaak in Horst, kom er regelmatig en altijd loop je door de tuinmeubelen. Tot kort nooit wat gekocht, altijd een leuk praatje kunnen maken

Het siert jullie dit ik achteraf nog�

Het siert jullie dit ik achteraf nog een nnieuwe pootdop kon bestellen en jullie hier niks voor hebben geteld gezien dit maar 1 enkele dop betrof

De bezorger was later en had dit vooraf�

De bezorger was later en had dit vooraf gevraagd of dit een probleem zou worden. Fijne ervaring

Via Timmermans vervangende onderdelen�

Via Timmermans vervangende onderdelen kunnen krijgen voor onze parasol, nooit bij Timmermans gekocht. Dat is pas klantvriendelijkheid!! Voor jullie 5 sterren ;)

Bezorger kwam volgens schema

Bezorger kwam volgens schema

Glen in Sittard heeft heel goed zijn�

Glen in Sittard heeft heel goed zijn best gedaan, we willen hem hiermee bedanken voor zijn inzet

Top ligbedden

Top ligbedden

Heel sympatiek bij onze schade

Heel sympatiek bij onze schade, te wijten aan onszelf. Hebben ons lakstiften opgestuurd en een ander onderdeel besteld bij de leverancier. De prijs voor het onderdeel vonden we ook zeer schappelijk. Top service, zodoende terug gekomen en ook nu weer tevreden! Merci.

Doctor Nolenslaan 149

6163GM Sittard

Over Timmermans Tuinmeubelen

Timmermans Tuinmeubelen is al 50 jaar dé tuinmeubelspecialist van het zuiden. Met maar liefst 8 showrooms – waarvan 6 in Limburg – en een uitgebreid assortiment van meer dan 20 topmerken en 3 eigen merken, bieden wij alles voor een stijlvolle en comfortabele tuin. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan service: met een eigen bezorgdienst en zelf ontwikkelde collecties staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijk advies.