Sportlaan 11-13
3951 CG Maarn
De naam Omorfy is afgeleid van het Griekse woord “Omorfiá” hetgeen schoonheid betekent. Tot eind juni 2025 was Omorfy reeds jaren gevestigd in Bunnik. Dankzij een unieke kans is de kliniek op 1 juli 2025 verhuisd naar Maarn, een prachtige bosrijke omgeving waar rust, gezondheid en kwaliteit samenkomen. In een inspirerende gezondsheidsomgeving waar verschillende disciplines samenkomen zijn we in staat een unieke sfeer te creëren met meer ruimte, betere faciliteiten en waar we onze service naar een nóg hoger niveau tillen. Omorfy is gespecialiseerd in FUE haartransplantaties en werkt met de nieuwste technieken. Je kunt bij ons terecht voor haar-, baard- en wenkbrauwtransplantaties. Hiernaast bieden wij ook succesvolle behandelingen voor haarverbetering aan. Door onze flexibele aanpak hebben wij korte wachttijden. Wij vinden het belangrijk om te blijven ontwikkelen en innoveren. Om dit te kunnen realiseren werken we nauw samen met andere klinieken, artsen en kappers. Wij werken hard aan de toekomst en de verdere professionalisering van het bedrijf. Bij Omorfy staat de cliënt centraal. Wij nemen graag uitgebreid de tijd om te luisteren naar de wensen. Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies over de verwachtingen staan centraal, samen met een hoge kwaliteit en een no-nonsense mentaliteit. Wij willen haartransplantaties voor iedereen toegankelijk maken en hanteren eerlijke tarieven en een duidelijke communicatie. We ontmoeten je graag! Liefs, Team Omorfy