Geweldige lessen, in één keer geslaagd!

Mike is een hele aardige leraar waar je veel grapjes mee kan maken, maar ook serieus van kan leren.

Leukste rijschool van heel Noord-Holland, of nou ja Nederland!

Wil jij heel veel leren in een korte tijd, en dat ook nog eens met een big smile op je gezicht :) Dan is de Mike Drive de perfecte rijschool! Bij Mike heb ik ontzettend veel geleerd in een korte tijd, en dat met een glimlach op mijn gezicht, ik zou het iedereen aanraden :)

Top rijschool gezelligheid leerzaam super tijd gehad

Ik heb de afgelopen maanden super naar me zin gehad Mike is super leuken rij instructeur hij weet gezelligheid en rij advies super te combineren

Helemaal top en in 1x geslaagd!

Met humor en duidelijke aanwijzingen, dankjewel Mike!

Hele goede ervaring!

Het was een goede ervaring, ik kreeg goede uitleg en werd goed voorbereid op het praktijkexamen waardoor ik het in 1x gehaald heb.

Goeie rijleraar en aardig

Rijleraar geeft goeie instructies en neemt alles goed door.

Fijn

Super leerzaam

Goeie leerzame rijles en een leuke instructeur

10/10

Goed en duidelijk

In 1 woord FANTASTISCH!!!

Fantastische ervaring bij De Mike Drive! Ik heb ontzettend goede motorrijlessen gevolgd bij De Mike Drive. Mike is niet alleen een ervaren instructeur, maar ook iemand met veel humor, wat de lessen extra leuk en ontspannen maakt. Wat me vooral opviel, is zijn professionaliteit. Hij weet precies wat je nodig hebt om met vertrouwen en veiligheid de weg op te gaan. Zijn uitleg is duidelijk, hij ziet snel waar je aan moet werken, en weet dat op een motiverende manier over te brengen. Dankzij Mike voelde ik me goed voorbereid op mijn examen én op het echte rijden daarna. Een topinstructeur die echt uitblinkt in zijn vak. Absoluut een aanrader voor iedereen die zijn motorrijbewijs wil halen

Meteen geslaagd, goede uitleg en leerzaam

Ze helpen je goed met alles en nemen alles goed met je door zodat je helemaal klaar bent voor het bromfietspraktijk examen

Een super geslaagde dag!

Alles werd goed uitgelegd en we deden veel routes die de examinator ook wilde dat je deed.

Goede gezellige leerzame uurtjes

Vroeg uit bed en hop scooterlessen maar! Nog nooit gereden op een scooter. Met de juiste leraar, Mike dus, die van een lolletje houd maar ook zeker streng kan zijn was het een hele fijne ochtend. Goede uitleg, geduld, tips en zelfs de leraar de zenuwen kan hebben voor het examen, was De Mike Drive een hele fijne rijschool voor het behalen van je scooterrijbewijs! Heel veel succes Mike met alles en nog veel veilige kilometers voor allemaal!

Snelle en leerzame les

Ik had de les gevolgd van 7:15 tot 11:15. Het was een pittige les maar dat moest wel want anders slaag je niet. De uitleg was duidelijk en na 2 uur lessen ging het en stuk beter! Ik raad deze lessen zeker aan.

Goede begeleiding

Tijdens en na de lessen heb ik onwijs veel tips van Mike gekregen om mezelf klaar te stomen voor het examen. Hij denkt met je mee, geeft goede feedback en is ook nog eens gezellig. De uren vlogen voorbij en voor dat ik het wist had ik mijn rijbewijs op zak.

Top rijschool

Mike is een goede instructeur, de lessen waren top.

Goed alles behandeld voor het rijden nog goeie theorie gehad en ben bijna foutloos geslaagd

Gezellig, persoonlijk en doelgericht!

Mike is een instructeur pur sang. Enorm aardig en altijd in voor een grapje en een praatje. Daarnaast is hij heel doelgericht om jou te helpen je motorrijbewijs binnen te halen. Hij laat heel duidelijk en direct weten als iets niet goed is en geeft je goede tips om snel stappen te maken. Zijn aanpak is veel persoonlijker dan veel van de grotere rijscholen. Ik zou Mike dan ook altijd aanbevelen bij iedereen die opzoek is naar een motorrijschool.

Alles werd heel goed uitgelegd.

Er werd me precies verteld waar ik heen moest rijden, en waarom je dan bijvoorbeeld wel of niet een bepaalde straat in moest. We reden in het gebied waar ook je examen werd afgenomen. Hierdoor kon je van tevoren al een beetje bekend worden met de omgeving. Ik beschrijf mijn ervaring met Mike Drive als zeer leerzaam en succesvol.

Tips die niemand anders had kunnen geven!

Ging met veel zenuwen naar de lessen maar werd daar meteen op m’n gemak gesteld. Hele aardige man die alles duidelijk herhaald en opnoemt. Hoe een serieus ritje op een leuke en enthousiaste manier is gedaan vindt ik fantastisch!! Zeker een aanrader

Goede uitleg en hulp ook erg gezellig

Ik heb mijn scooter praktijk in 1x gehaald, dat kwam door Mike. Hij gaf me tips en wees me op dingen, maar als ik iets goeds deed kreeg ik dat ook zeker te horen. Ben er erg blij mee!

Het was heel leuk en leerzaam

Het word goed uitgelegd en een aardige examinator

Mike is super tof en maakt het altijd leuk! Echt een aanrader!

Ik heb een hele leuke dag gehad met Mike en ik heb nu eindelijk mijn praktijk in de pocket!

Een motor rijschool die met passie, geduld en humor elke rijles onvergetelijke maakt

Mijn ervaring met motorrijschool De Mike Drive? In één woord: top! Elke les is niet alleen leerzaam, maar ook gewoon gezellig. Heb je ergens moeite mee? Geen stress Mike legt het geduldig nog eens uit, precies met de punten waar je op moet letten. Samen kom je er altijd uit, en voor je het weet lukt die lastige oefening wél. Mike is een instructeur met humor, geduld én een scherp oog voor wat jij nodig hebt. Er wordt gelachen, maar ook serieus gewerkt als het moet. Daardoor voelt elke les relaxed en motiverend tegelijk. Je wordt echt uitgedaagd om steeds een stukje beter te worden. En de motoren? Die zijn in uitstekende staat. Ze zien er verzorgd uit, worden goed onderhouden en rijden comfortabel, precies wat je nodig hebt om met vertrouwen de weg op te gaan. Kortom: een aanrader voor iedereen die met plezier wil leren motorrijden!

James Wattstraat 12 - Unit 0.71

1704 RR Heerhugowaard

06 2217 2007

Over Motor- Scooter Rijschool De Mike Drive

Bij Motor- Scooter Rijschool De Mike Drive draait alles om jou. Of je nu net 16 bent en niet kunt wachten om op een scooter te rijden, of je droomt van vrijheid op de motor – wij helpen je op weg. Letterlijk en figuurlijk. We geloven dat rijles meer is dan alleen rijden leren. Het gaat om vertrouwen, persoonlijke aandacht en plezier. Daarom krijg je bij ons les van ervaren, enthousiaste instructeurs die geduldig zijn en precies weten wat jij nodig hebt om met een goed gevoel de weg op te gaan. We bieden onder andere: • Eendaagse Scooterrijlessen, inclusief praktijkexamen • Complete pakketten met les en examens • Motorrijlessen op maat, afgestemd op jouw tempo • Gebruik van onze motorkleding en helmen – wel zo makkelijk! Onze rijschool is actief in Heerhugowaard en omgeving, zoals Alkmaar, Broek op Langedijk, Obdam, Dijk en Waard en Bergen. Dankzij onze persoonlijke aanpak en duidelijke communicatie voelen leerlingen zich snel op hun gemak – en dat zie je terug in de hoge slagingspercentages. Bij ons geen onduidelijke beloftes, maar eerlijke begeleiding met een flinke dosis motivatie. Klaar om de weg op te gaan? Wij staan voor je klaar. Laat je ervaring achter – we zijn benieuwd wat jij ervan vond!