Spreekt begrijpelijke taal
Kan advocatentaal, duidelijk en begrijpelijk uitleggen.
21 August 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 28 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,9
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat cliënten de professionele aanpak, heldere communicatie en positieve resultaten waarderen. De organisatie wordt regelmatig genoemd als betrouwbaar, deskundig en proactief. Klanten waarderen ook de bereikbaarheid en het duidelijke betrokkenheidsgevoel. Over het algemeen beschrijven ze de ervaring als zeer positief en efficiënt.
Kan advocatentaal, duidelijk en begrijpelijk uitleggen.
21 August 2026
M d L
Zoetermeer
Vakkundige advocaat met kennis van zaken. Heeft mij goed geholpen bij een zaak over de aankoop van een nieuwe Toyota Mirai waterstof auto.
18 August 2026
Erik Nijenhuis
HARDENBERG
From the very beginning, he was professional, knowledgeable, and genuinely committed to helping me through every step of my case. He took the time to explain everything clearly, kept me informed throughout the process, and always responded promptly to my questions.His dedication, expertise, and attention to detail gave me confidence during a stressful time. Thanks to his hard work, I felt supported and well represented. If you're looking for a trustworthy, reliable, and highly skilled lawyer, I would not hesitate to recommend him.
Communication
Quality of the advice
Expertise of the lawyers
Involvement
21 July 2026
kareem
limburg
Many thanks for your kind and thoughtful feedback. It is greatly appreciated.
Zonder twijfel de beste advocaat die ik ooit heb gehad. Vanaf het eerste contact was hij volledig transparant over de kosten en gaf hij eerlijk advies dat écht in mijn belang was, zelfs als dat voor hem minder opleverde. Hij reageert snel, is goed bereikbaar via WhatsApp en neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen, waardoor het contact persoonlijk en vertrouwd aanvoelt. Je merkt dat hij oprecht betrokken is en met je meedenkt. Dankzij zijn professionaliteit, eerlijkheid en toewijding voel je je gehoord en gesteund. Een advocaat zoals hij kom je tegenwoordig zelden tegen. Ik kan hem dan ook zonder enige twijfel aan iedereen aanbevelen.
28 June 2026
Nouhaila
Terneuzen
Dank u wel voor uw aanbeveling en de mooie woorden.
Men denkt goed mee, geeft passende adviezen en is ruim bereikbaar, ook per email.
1 June 2026
J
Rotterdam
Dank voor uw mooie beoordeling en de prettige samenwerking!
Ich bin mit der Betreuung durch BlackMount Legal B.V. rundum zufrieden. Die Kommunikation war stets freundlich, professionell und zuverlässig. Fragen wurden schnell und verständlich beantwortet, und ich hatte jederzeit das Gefühl, in guten Händen zu sein. Besonders hervorheben möchte ich die Hilfsbereitschaft, das Engagement und die vertrauensvolle Zusammenarbeit. Dank der kompetenten Unterstützung konnte das gewünschte Ergebnis erreicht werden. Ich kann BlackMount Legal B.V. uneingeschränkt weiterempfehlen und bedanke mich herzlich für die hervorragende Betreuung.
31 May 2026
Ina Winter
Neuenburg Am Rhein
Es freut mich, dass ich Sie in dieser Angelegenheit unterstützen konnte. Vielen Dank für Ihr Vertrauen!
Er is vakbekwame met mijn situatie en hulp die er nodig was gehandeld.
31 May 2026
HENRY SCHLENTER
Vaals
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Ik ben blij dat ik iets voor u heb kunnen betekenen.
Uitstekende advocaat! Ik zat in een lastige situatie en wist niet hoe ik dit moest oplossen, maar dankzij zijn professionele aanpak en duidelijke communicatie is alles goed gekomen. Hij heeft mij stap voor stap begeleid en gaf mij vertrouwen gedurende het hele proces. Zeer betrokken, eerlijk en altijd bereikbaar voor vragen. Dankzij hem is mijn zaak succesvol afgerond. Absoluut een aanrader voor iedereen die een sterke en betrouwbare advocaat zoekt!
31 March 2026
Mohammed
Eindhoven
Dank u wel voor uw aanbeveling en de mooie woorden.
Ohne die Mitwirkung der Kanzlei hätte ich meinen Anspruch nicht durchsetzen können
26 March 2026
Peter Fickert
Köln
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Ich wünsche Ihnen für die Zukunft alles Gute.
Ik lag in een geschil en zonder verwachtingen mocht ik mijn vragen stellen en eerlijke antwoorden op terug gekregen. Zeker aan te raden!
6 March 2026
Tobias
Hoofddorp
Hartelijk dank voor uw vertrouwen in BlackMount Legal.
Ich wurde fachlich gut und umfassend beraten und meine Interessen in den Niederlanden hervorragend vertreten. Ich kann diese Kanzlei nur jedem empfehlen, der als nicht Niederländer in den Niederlanden rechtlich vertreten werden möchte :-)
2 March 2026
Inez
Mechernich
Herzlichen Dank für Ihre Bewertung und die angenehme Zusammenarbeit!
Maakte kennis met de eigenaar van BlackMount Legal tijdens een telefonisch onderhoud. Was op zoek naar advies nadat ik in gebreke werd gesteld voor een flink bedrag door een annulering na aankoop van een occasion. 15% van de koopsom stond in de annuleringsvoorwaarden die ik helaas niet goed gelezen had. Hij luisterde goed, analyseerde de juridische ins en outs en adviseerde mij een laatste schikkingsvoorstel te doen inplaats van de termijn van de ingebrekestelling te laten verlopen met het risico dat ik in een langdurig proces vol stress zou terechtkomen. En wist me in korte tijd daarvan te overtuigen. Een gewogen advies veel beter dan internet onderzoek op eigen titel!
26 February 2026
Inge
Maastricht
Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in mijn kantoor!
Ich kann BlackMount Legal B.V. uneingeschränkt weiterempfehlen. In einem komplexen grenzüberschreitenden Fall in den Niederlanden war mein deutscher Anwalt letztlich an seine Grenzen gestoßen. Erst durch die Unterstützung von BlackMount Legal B.V. kam wieder Bewegung in die Sache. Aryan hat den Fall strukturiert analysiert, die niederländischen rechtlichen Besonderheiten souverän berücksichtigt und die Kommunikation klar sowie effizient geführt. Besonders beeindruckt hat mich die strategische Vorgehensweise und die konsequente Durchsetzung meiner Ansprüche. Dank der Expertise von BlackMount Legal B.V. konnte ich meinen vollständigen Schaden erstattet bekommen. Professionell, lösungsorientiert und international versiert – eine klare Empfehlung bei grenzüberschreitenden Rechtsfragen.
23 February 2026
Marco Raida
Aachen
Herzlichen Dank für Ihr Vertrauen und Ihre positive Bewertung.
Working with him was truly a blessing—his professionalism, genuine kindness, and passion for the law made a stressful situation feel manageable. He guided me with patience and clarity at every step, listened attentively to my concerns, and achieved results far beyond my expectations. I felt fully supported, understood, and confident throughout the entire process. His great personality and commitment at the highest level make his work truly outstanding.
Communication
Quality of the advice
Expertise of the lawyers
Involvement
17 February 2026
Aleksandra
Venlo
Many thanks for your kind and thoughtful feedback. It is greatly appreciated.
Ik ben zeer tevreden over de advocaat hij was goed bereikbaar en heeft mij goed geholpen.
4 February 2026
Lenny
Horst aan de maas
Fijn dat u mijn dienstverlening als positief heeft ervaren. Dank u wel voor uw review!
De advocaat (mr. Afzali) was deskundig, helder in zijn communicatie en dacht strategisch mee vanaf het begin. Hij legde de juridische mogelijkheden en risico’s duidelijk uit, hield de vaart erin en was goed bereikbaar voor vragen. Geen onnodige omwegen, maar een praktische en doordachte aanpak gericht op een goed resultaat.
27 January 2026
Richard
Eefde
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Ik ben blij dat u tevreden terugkijkt op mijn ondersteuning.
Ich war dringend auf der Suche eines Anwalts in den Niederlanden der auch Deutsch spricht, da ich diesen Anwalt aus Deutschland eingeschaltet habe. Ich habe eine Terasse von einer Firma in den Niederlanden gekauft und auch montieren lassen. Leider war diese nach 3 Wochen undicht. Die Firma war nicht zu erreichen. Aus den Grund habe ich diesen Anwalt eingeschaltet. Dieser Anwalt hat ein sehr gutes Ergebnis erzielt. Ich bin Ihnen sehr dankbar. Sie haben mich in einer schwierigen Situation geholfen! Vielen herzlichen Dank!!!
12 January 2026
Naeem Ahmed Khan
Hamburg
Es freut mich sehr zu hören, dass Sie zufrieden waren. Sehr gerne jederzeit wieder.
Ik heb BlackMount Legal BV een halfjaar gelden benaderd ivm een aanrijding tussen mijn dochter (fiets) en een motorrijder. Ik ben zeer tevreden over BlackMount Legal BV. de advocaat mr. A. Afzali luisterde naar ons verhaal en gaf ons vanaf het beging het gevoel dat wij ons geen zorgen hoefde te maken en dat hij zich maximaal voor ons zou inzetten. En dat heeft hij ook daadwerkelijk gedaan. De communicatie verliep zeer goed tussen ons, hij reageert snel op mail en telefoon, hij was transparant en gaf een duidelijk beeld van de Plan van aanpak. Ik zal BlackMount Legal BV mr. A. Afzali iedereen aanbevelen, als je juridische hulp nodig hebt. In alle opzichten een TOP advocaat!!!
29 December 2025
Gert
Bedum
Dank voor de fijne review. Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn en dat we het geschil met de wederpartij goed hebben kunnen oplossen.
Top ervaring gehad uitstekend uitleg en hulp gekregen ik zou aanraden!
30 October 2025
Hellen
Utrecht
Fijn om te horen! Hartelijk bedankt.
Ich kann nur das Beste sagen, freundlich, höflich, kompetent. Hat sich um Alles gekümmert. Ihm ging es nicht um Geld, sondern was das Beste für mich ist. So einen Menschen findet man heute fast nicht mehr. Vielen lieben Dank.
14 October 2025
Ute Grebe
Niederkrüchten
Vielen Dank!
Goede hulp ontvangen. Snel beschikbaar. Duidelijk en meedenkend. Dankjewel!
7 October 2025
Domenico Amato
Maastricht
Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over mijn ondersteuning. Dank u wel!
Mijn ervaring met het advocatenkantoor Blackmount was nuttig. Hij heeft mijn dossier zorgvuldig bekeken en mij duidelijk en professioneel advies gegeven.
30 September 2025
Farzaneh
Utrecht
Hartelijk dank voor uw vertrouwen en uw positieve feedback.
Ben heel tevreden over de prettige gesprekken en adviezen van mr Afzali. Gaf mij onafhankelijk advies voor mijn specifieke casus.
13 July 2025
Dré
Kessel
Dank u wel voor deze positieve beoordeling. Fijn dat ik u goed heb kunnen helpen.
im Vorgespräch wurde mir schon sehr viel geholfen was mein Anliegen betrifft. Ich habe eine sehr freundliche, authentische und kompetente Beratung erhalten.
7 July 2025
Johanna
Nettetal
Vielen lieben Dank für die tolle Bewertung!
Ein sehr freundlicher und hilfsbereiter und verständnisvoller Anwalt und immer motiviert zu helfen und zu unterstützen. Der schnelle und persönliche Kontakt ist einfach super und man kann alle Fragen zum Anliegen loswerden.Ich bedanke mich herzlichst für Ihre Mühen und Arbeit. MFG M.Gerick
30 June 2025
Michaela
Willich
Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung und das Vertrauen in meine Kanzlei!
Avenue Ceramique 221
6221 KX Maastricht