Helemaal top geregeld

Helemaal geweldig goed bezig

Alles snel en volgens afspraak

Ik zocht een container voor mij. Oude bestrating en kwam bij Rechain terecht. Zij zijn niet alleen de voordeligste, maar de site is heel duidelijk, makkelijk om een bestelling te plaatsten en de klantenservice is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook de chauffeurs zijn vriendelijk en het omwisselen van de volle voor een lege was zo geregeld. Een heel prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Snel en vriendelijk

Vandaag besteld morgen voor de deur. NAM de moeite de container te draaien

Prima bedrijf werkt goed op tijd ook

Werkt zeer snel.

snel

Rechain meermaals gebruikt voor containers, grond, zand. snel, vriendelijk en bekwaam. Daarnaast nog een echte helpdesk die met je meedenkt. Het is geen wonder dat ze altijd 5 sterren krijgen.

Snelle levering en snel weer opgehaald voor een spoedklus

Perfect geregeld

Snel en netjes afgeleverd en ook weer netjes weg gehaald.

De chauffeur moest de container op een hele lastige plek neerzetten maar deed er alles aan om hem op zijn plek te krijgen en is ook fantastisch gelukt

Supper

Altijd optijd en de chauffeur denkt met je mee

Prima oplossing voor een renovatie

De container was snel besteld en is geplaatst op de gewenste locatie, op de gewenste dag. Nadat ik klaar was, gewoon een telefoontje en de volgende dag opgehaald. Geen gedoe, gewoon leveren wat je beloofd.

Komen hun afspraken na

Komen netjes op de vooraf aangegeven/afgesproken tijd.

Snelle service

Komen afspraken na

Altijd goed

Altijd snel en goed. Klantvriendelijk. Aanrader!

I am completely satisfied

Great company. All in time. Friendly people

Goedenprijs goede service.

Niks op aan te merken

Top geregeld

Top bedrijf met super service

Goed snel en makkelijk via de app

Niks op aan te merken. Gewoon goed verlopen.

Zeer fijne ervaring met rechain

Makkelijk contact en fijne mensen om me tewerken Chauffeur denk goed me over het plaatsen van container

Goede ervaring

Goed bereikbaar. Goede service.

Heel tevreden

Klantvriendelijk, super snel met mailtjes beantwoorden. Heel fijn om met ze samen te werken. Top!!

Top geregeld allemaal.

Precies alles volgens afspraak gedaan. Top

Afspraak = afspraak

Wanneer je met dit bedrijf zaken doet word je niet teleurgesteld. Ik heb een paar keer gebeld en dan word je vriendelijk en juist geïnformeerd. Op de dag dat de container werd geplaatst belde de chauffeur keurig netjes op om te vragen waar de container moest worden geplaatst. Chauffeur was wel iets gehaast maar dit doet niet af aan de algehele service.

Zeer snelle en vriendelijke klantenservice

Voorafgaande even gecheckt hoe en wat, uiterst vriendelijke dame en via de site simpel te bestellen

Klantvriendelijke en punctuele afhandeling

Uitstekende ervaringen. Topper Romy op kantoor communiceert duidelijk en klantgericht!

Nieuwe Hoefweg 4

2722 PA Zoetermeer