Vriendelijk, sociale verkopers

Professionele advies. Perfecte aflevering

Super fijne garage

Dit is onze 2de auto die we hier kopen. Super geholpen alles netjes volgens afspraak Hele mooie complete auto. Wat mij betreft een aanrander!

Hele positieve ervaring: betrouwbaar en mooi prijsje!

Aardige en betrouwbare garage. Doen wat ze beloven, gaan zorgvuldig om met hun goede naam. Wat mij betreft een aanrader!!!

Was zeer blij met de ervaring heel netjes geholpen.

Ik was opzoek naar een nieuwe auto , mijn oude auto was Total los

Persoonlijke aandacht

Vandaag weer heel goed geholpen. Klantvriendelijk, veel humor, denkt altijd mee. Goede auto’s, snelle afhandeling en een vriendelijk woord. Het is een stuk rijden voor mij maar ik kom hier voor de volgende auto ook zeker weer terug. Een goede autodealer vinden is niet gemakkelijk, ben blij dat ik de mijne nu gevonden heb. Absolute aanrader!

Top zaak!

Was dik te laat voor se proefrit maar ze waren super hartelijk. Goed geregeld, prima service en ook humor. Net de auto opgehaald en dik tevreden over alles. Goede aanrader!

Hoofdweg oostzijde 1976

2158 MC Buitenkaag