Tevreden
Onze ervaring is over het algemeen goed, jullie zijn goed bereikbaar en antwoorden snel. Problemen worden snel opgelost, een fijne partner om mee samen te werken.
Anouk
Wormer
Laden reviews...
27 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 42 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de betrouwbare service, snelle bereikbaarheid en heldere communicatie. De leveringen verlopen op tijd en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Vaste aanspreekpunten en korte lijnen zorgen voor snelle afstemming. Over het geheel genomen is de samenwerking prettig en voorspelbaar.
Anouk
Wormer
Eurosped maakt de belofte waar. Korte lijnen, afspraken nakomen en Twentse nuchterheid. We werken al jaren samen en zijn over de service zeer tevreden.
Klaas
Enschede
Prettig bedrijf, Vast aanspreekpunt en korte lijntjes
15 June 2025
Arjan
Keulen
Altijd bereid om ons te helpen met professionaliteit en beleefdheid.
29 April 2025
Nathalie
Eindhoven
Fijne communicatie
22 April 2025
Femke
Oldenzaal
Prima medewerkers die goed mee denken met de cliënt. Breed aanbod van diensten.
Ronni
Enschede
zeer fijn contact, altijd snel antwoord en denken altijd mee bij logistieke uitdagingen en altijd hartelijk en vriendelijk
Allard
hoogeveen
Perfecte organisatie en dienstverlening, kun je trots op zijn
Cornell
Oirschot
Prettige samenwerking
Bert
Gorinchem
Top samenwerking met een fijn bedrijf! Een extra extern handje in ons team!
Bonno
Apeldoorn
Mooie club, leuke mensen, veel ervaring en vakkennis aan boord. Aanrader om mee te werken!
Rik
Schiphol
weergaloze ervaringen met een team van vakbekwame medewerkers.
Bert
Enschede
Altijd vriendelijk aan de telefoon en ze maken de afspraken waar.
Carlo
Borne
Dagelijks goed contact met hele leuke nette medewerkers (Hoi Theo ,Marissa en de rest). Doen altijd hun uiterste best om iets geregeld te krijgen en werken gelijk oplosend indien nodig. Hoop dat we nog vele jaren samenwerken....
Liesbeth
Kampen
Top!
Frank
Rotterdam
Gemakkelijk dat al het transport via 1 bedrijf geregeld kan worden.
31 March 2025
Eelco
Velp
goede service en als je vragen hebt zeer snel een antwoord.
31 March 2025
Lambert