Zeer prettige en succesvolle samenwerking.

Na een prettige kennismaking hebben wij een duidelijk verhaal gekregen. Jules is een rustig persoon, die stap voor stap alle opties de revue heeft laten passeren. De uitwerking en afhandeling van de genomen beslissingen is tot volle tevredenheid van ons verlopen.

Heel goed geholpen

Hele fijne en gezellige medewerker, hij heeft mij alles heel goed uitgelegd en uitgezocht wat de mogelijkheden zijn en wat voor wensen ik had, zeer snelle service en afhandeling. Ga zo door. Ben zeer tevreden.

Beter kan het niet

Het is niet de eerste keer dat ik zaken doe met Quro Finance. Wat voor mij het verschil maakt, is het wederzijdse vertrouwen dat nodig is om samen verder te komen. De advisering is helder en professioneel, en ik voel me altijd goed begeleid in het financiële traject. Quro Finance neemt echt de tijd om mee te denken en geeft de persoonlijke aandacht die nodig is om mijn doelen te bereiken binnen mijn financiële mogelijkheden.

In een woord GEWELDIG

Zeer correct geholpen door Jules, Hij werkt zeer correct en communiceert goed. En hij weet hoe het moet.

• Betrokkenheid

Alles netjes geregeld volgend afspraak

Amazing experience, Jules you are a star ⭐️ ✨

A full 10 on 10 to this company. Jules since day 1 was very helpful, thinking along with us. Supporting us with tailored solutions meeting our demands. Patient and knowledgeable with what he is doing. Explained every detail very carefully and ensured that we are always on the same level of understanding. The splitting of mortgages is indeed unique distributing risk and at the same time providing the required flexibility towards the end user. As I have told Jules and stating the same here, I like investing in long term relationships and this one for sure is on that list. Looking forward for continued collaboration.

• Betrokkenheid

Vertrouwd, meedenkend en een goed gevoel.

Meteen een goed gevoel. Voor ons is ook de klik met de adviseur belangrijk. Het visitekaartje van een organisatie die je niet kent. En niet alleen de klik, maar ook een adviseur die onze vaste adviseur blijft. De klik hebben we met Jules. Vriendelijk, denkt met je mee en niet te stijf. Professioneel, persoonlijk en geeft je hierdoor een vertrouwd gevoel. Alles is bespreekbaar en dat is erg prettig. Een goed gevoel dus.

Persoonlijk met resultaat

Heel fijne ervaring met Quro! Een persoonlijke touch met een goed resultaat. Mijn casus was een flinke uitdaging maar Jules heeft het voor elkaar gekregen. Super dankbaar voor zijn hulp en begeleiding.

• Betrokkenheid

Betrokken hypotheekadviseur die starters goed begrijpt en duidelijk communiceert.

Ik heb een hele prettige ervaring gehad met mijn hypotheekadviseur. Hij is jong en net gestart in het vak, maar juist dat werkte voor mij erg fijn. Hij is serieus, betrokken en neemt zijn werk zichtbaar zorgvuldig. Waar nodig laat hij ervaren collega’s meekijken, wat veel vertrouwen geeft. Door zijn leeftijd weet en begrijpt hij wat er speelt in het leven van een jonge starter waardoor hij zijn financieel advies daarop kan aanpassen.

• Betrokkenheid

Snelle communicatie en handelen, duidelijke uitleg en hulp

Goede ervaring, altijd correct vriendelijk. Past zich aan naar type persoon wat hij voor zich heeft. Zeer menselijk.

• Betrokkenheid

Heel goed geholpen en een goedde oplossing gebonden

Gijs was heel betrokken, hielp heel goed mee. Het was een lastige constructie maar het is hem toch gelukt om het te laten slagen. Hij legde alles goed uit en het was duidelijk, ik had ook weinig vragen daardoor Super bedankt!!

Zeer tevreden!

Het hele traject is efficiënt en vakkundig uit handen genomen, waardoor de hypotheek zorgeloos kon worden afgesloten. De communicatie was duidelijk en de behandeling zeer correct.

Betrokken en deskundig.

We zijn ontzettend tevreden over de begeleiding die we van Jules hebben gekregen bij de aanvraag van onze hypotheek. Onze situatie was allesbehalve standaard en daardoor een flinke uitdaging. Dankzij zijn deskundigheid, betrokkenheid en vasthoudendheid is het toch gelukt om alles rond te krijgen. Jules nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen, dacht actief met ons mee en gaf ons gedurende het hele traject het gevoel dat we in goede handen waren. We kunnen hem van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en kundige adviseur.

• Betrokkenheid

Financieel advies met aandacht, vertrouwen en betrokkenheid.

Wij zijn aangenaam verrast door Quro en in het bijzonder door onze financieel adviseur Gijs. Vanaf het eerste contactmoment heeft hij goed geluisterd naar onze wensen en verwachtingen. Op basis daarvan heeft hij ons een helder en passend advies gegeven, waarbij hij duidelijk keek naar de verschillende mogelijkheden. Het eerste bezoek voelde meteen prettig en ook het gesprek bij hen op kantoor was duidelijk goed voorbereid. Geen enkele vraag is te veel of te gek; Gijs neemt echt de tijd en denkt mee. Wat wij bijzonder waarderen, is dat hij zelfs tijdens zijn vakantie tijd vrijmaakt om ons te helpen. De eerste stap om samen met Quro onze toekomst in te gaan is gezet. Met veel vertrouwen stappen wij met hen 2026 in.

• Betrokkenheid

Santino is een zeer correcte en deskundige adviseur

Santino nam uitgebreid de tijd voor de persoonlijke financiele situatie en wist de mogelijkheden helder in kaart te brengen. Hij was altijd goed bereikbaar gedurende het gehele traject. De communicatie was uitstekend.

• Betrokkenheid

Voldoet in alle opzichten aan onze verwachtingen

Wat begon als oriënterend gesprek eindigde met het afsluiten van een hypotheek, al met al prima ervaringen

Snel en kundig advies!

Na een informatie aanvraag werd er snel contact opgenomen voor een vrijblijvende afspraak. De adviseur kwam bij ons thuis en luisterde goed naar onze wensen en heeft dit gekoppeld aan wat het best bij ons past. De rest van de aanvraag is ook vlot verlopen doordat het proces duidelijk is geschetst. Al met al een zeer goede ervaring met Quro Finance

Goed en betrouwbaar

Hoewel het een complex en ingewikkeld proces was voor het afsluiten van een nieuwe hypotheek kunnen we niet anders zeggen dat Santino ons er goed doorheen heeft geholpen. De kosten voor het geheel zijn fors te noemen maar achteraf wel de moeite waard. De begeleiding en constant overleg de zorgen die je hebt zijn goed gehoord en serieus opgepakt. Santino is een Topper in zijn vak.

• Betrokkenheid

Wij zijn heel goed geholpen.

Vragen werden altijd goed beantwoord, duidelijke uitleg, ook na opnieuw vragen. Prettig en betrokken contact.

• Betrokkenheid

Zeer goede adviseur, erg kundig

Onze ervaring is dat Dhr. Santino Atanasov goed op de hoogte is van welke hypotheek voor ons het beste is. Hij is verschillende keren bij ons geweest met verschillende offertes. Deze zijn allemaal aan ons voorgelegd en goed onderbouwd. Hij nam rustig de tijd voor ons. We zijn daarom ook zeer tevreden. Zelfs na het afsluiten van de hypotheek heeft hij ons nog geholpen met wat dingen die bij de bank niet goed liepen.

Fantastische Kerel!

Mensen kopen van mensen, Gijs heeft een mooie eigenschap die ik ook in mijzelf zie en hanteert. "Doe wat je zegt en zeg wat je doet"! des nood leggen we het uit in Jip en Janneke taal. Hierdoor voelde het fijn om de stap naar Quro te maken.

Als zeer prettig / goed

• Betrokkenheid

Wij wensen iedereen die een financieel adviseur nodig heeft een 'Gijs'toe..

We hadden Gijs als financieel adviseur en waren meteen blij met hem. Geïnteresseerd in de mens, betrokken, deskundig, meedenkend, oplossingsgericht, vertrouwen wekkend en volhardend. Een toppertje!

• Betrokkenheid

Duidelijke en behulpzame route tot eindresultaat

Top bedrijf

Fantastische organisatie

Ik ben super goed voorgelicht door Jules ter Maaten inzake de mogelijkheden voor een verzilverhypotheek. Hij heeft me veel uit handen genomen en alles perfect voor mij geregeld. Als ik vragen had reageerde hij snel op mijn apps/ mail en legde alles goed uit. Niks was hem teveel. altijd aardig en vriendelijk. Al met al ben ik héél tevreden hoe alles verlopen is. Mijn dank hiervoor!

Loopkantstraat 7

5405 NB Uden

Over Quro Finance

Quro Finance is een fiscaal, juridisch en financieel adviesbureau. Wij maken voor zowel particulieren als ondernemers een financiële planning op maat. Daarbij geven wij desgewenst fiscaal en juridisch advies, begeleiden u naar de notaris en bemiddelen bij complexe financiële situaties. Indien gewenst helpen wij u bij de gesprekken met een bank en eventueel in samenspraak met uw accountant. Ons uitgangspunt is uw persoonlijke situatie, want geen enkel financieel plan of financiële oplossing is hetzelfde. Door al uw financiële zaken op elkaar af te stemmen, streven we naar een evenwichtige financiële balans, waarbij we niet alleen naar het heden kijken, maar het ook erg belangrijk vinden om rekening te houden met mogelijke toekomstige situaties. Wij kiezen nooit voor standaardoplossingen, maar altijd voor zorgvuldig maatwerk dat aansluit op de individuele situatie van u of uw bedrijf.

Over Adviesscore.nl