Top garage

Top survers

Zeer servicegericht en kwalitatief top.

Zeer servicegericht en kwalitatief top.

Perfect garagebedrijf

Altijd goede en vriendelijke service

Perfecte service

Als Weerheim stopt stop ik met auto rijden.

Eerlijke garagist met goede service

Ik laat hier altijd (zeker al 12 jaar) het jaarlijkse onderhoud aan mijn auto’s doen. Prima kwaliteits service, fijn familie bedrijf. Betrouwbaar, meedenkend en eerlijk.

Gebeld voor keuring, andere dag gekeurd

Gebeld voor keuring, andere dag gekeurd. Altijd een vriendelijke en persoonlijke benadering.

Uitstekend!

Ik vind het ontzettend prettig dat ik hier altijd terechtkan en dat er actief wordt meegedacht om tot de beste oplossing voor elk probleem te komen. Zelfs wanneer een reparatie wat langer duurt, staat er altijd een leenauto klaar. Inmiddels heb ik ook mijn vriendin en schoonmoeder naar deze garage verwezen, en ook zij zijn telkens weer zeer tevreden.

Super bedrijf

Het is een goed bedrijf dat altijd voor je klaar staat

No nonsens onderhoud

Zie bovenstaande

Altijd eerlijk en goede service

Kom hier al meer dan 20 jr, dat is niet voor niets.

heel goed

Ik zou Weerheim Carsupport aanraden, deze zijn betrouwbaar en goed in hun vak.

Uitstekende service en vakkundig.

Al ruim 20 jaar mijn garagebedrijf waar ik onze auto's laat nakijken of indien nodig repareren. Weerheim is een fijn bedrijf met goede mensen die weten wat een auto is en dus niet zomaar wat aanknoeien. Kortom het is een bedrijf waar ik veel vertrouwen in heb en het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam..

Goede, eerlijke service, hoge kwaliteit & deskundigheid, voor 100% te vertrouwen.

Super service

Auto gekocht prima service niets is teveel

Top bedrijf, betrouwbaar en betaalbaar.

Ik kom hier al meer dan 20 jaar. 100% betrouwbaar bedrijf en veel goedkoper dan de meeste garages. De eigenaar sleutelt hier zelf samen met zijn zoon. Het is gewoon een garage waar je niet ook voor torenhoge overhead kosten betaald, maar gewoon alleen voor het werk dat zij leveren.

Top, net als altijd.

Gewoon weer perfect en snel geregeld.

Weer een fijne service mogen beleven.

Top autogarage!

Top autogarage! Je komt niet vaak iemand tegen met zoveel expertise in zijn vak. Weet alles op te lossen. Bedankt voor de jarenlange goede zorg!

Staat altijd klaar

Of je nu komt voor een lekke band apk of een reparatie. Nee is daar een woord dat niet in het werkplaatshandboek geschreven staat

Gert staat altijd klaar voor je en zorgt ervoor dat je auto goed word ondehouden. Hij heect mij vaak uit de brand geholpen bij problemen met mijn auto die opeens er waren en ik snel gehlopen moest worden.

Correct snelle service!

Betrouwbaar net garage bedrijf!

goede service,voor een goede prijs

snel en vriendelijk geholpen

geweldig

Ik kom al jaren bij deze garage en ben ontzettend tevreden, super netjes en kundig geholpen voor een nette prijs.

Heel fijne ervaring door de jaren heen.

Of het nu om een servicebeurt gaat, een APK, of de bandenwissel 2x per jaar, ik word altijd even klantvriendelijk geholpen, zonder een zweem van stress, al zal daar vast zo nu en dan sprake van zijn.

Altijd goed

Altijd op tijd klaar en de prijs is ook altijd goed.

Bredeweg 144

2761 KC Zevenhuizen