Ik kom hier al een paar jaar met mijn dochter, altijd vriendelijk en professioneel geholpen en mooi eindresultaat!
Voor elke grote behandeling zoals plaatje krijgen, foto’s maken voor behandelplan & slotjes eruit halen etc. Werd er goed toegelicht welke stappen er zouden gebeuren. Elke afspraak had kon ik ook gezellig nog een praatje maken. Had geen andere ortho willen hebben.
Het start allemaal met een gastvrij, vriendelijk en warme front-office, werkt absoluut stress verminderend. team van secretaresses, assistenten en orthodontisten maakt dat er vanaf een goede en grondige intake, een realistische plan als verwachting gebracht wordt. Dit alles bleek ook de werkelijkheid te zijn. In mijn situatie, mooier dan verwacht in een veel kortere tijd dan vooraf besproken
Ik ben heel vriendelijk geholpen. Er is echt gekeken naar de mogelijkheden en wat bij mij past
Prima service, conform verwachting
Na jaren onzekerheid over mijn gebit de stap gezet. 2 jaar later mooi rechte tanden. Altijd vriendelijk geholpen. Prettige sfeer
Ik vond het hier heel fijn want heb last van kots reflecties dus en ze hielden er altijd rekening mee
Vanaf het begin van de behandeling bij Kelderman Orthodontie tot het einde ben ik op een prettige en kundige wijze behandeld door de verschillende collega's van deze praktijk. Er was altijd voldoende ruimte voor uitleg en dat heb ik als prettig ervaren. Ook het personeel aan de balie was altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Het werken met de app was in het begin even wennen, maar al gauw merkte ik de grote voordelen van het maken van de scans. Uiteindelijk gaat het om het resultaat en daar ben ik zeer tevreden over!
Prima traject, met een mooi eindresultaat.
Toen hier kwam werd ik goed behandeld alles werd goed uitgelegd hoe het zou gaan verlopen. Bij afspraken nooit pijn gehad. Hele fijne behandelingen gehad
Bij deze ortho ben ik altijd hartelijk ontvangen en goed geholpen keer op keer en zeker een aanrader voor mensen die een beugel willen
Ging super vlot en blij met het resultaat!
Lang proces, was het wel waard. Alles staat recht en op z’n plek en de hulp die je kreeg was erg handig.
Ik heb hier mijn traject met Spark afgerond, en ben hier enorm tevreden over. Dit koninklijke ingepland worden en de begeleiding was zeer vriendelijk en professioneel. Enorm bedankt en zeker aan te bevelen!
Ze geven echt je kind de hoofdrol en behandelen hem of haar ook als volwaardig en zelfstandig
Prima!
Ik wert altijd geholpen en ze waren heel ardeg ik heb geen problemen gehad
Er zaten aan het begin wel vaak dingen los, maar daar heb ik altijd hele snelle hulp gekregen. Verder is de behandeling heel goed verlopen en ben ik tevreden over het resultaat.
Mooi resultaat en fijn contact over afspraken
Het gaat erg soepel en je bent altijd welkom!
Ik vond de eerste paar beugels niet echt fijn want ik kon gewoon niet praten maar de rest was niet heel erg.
Ik had een best wel uitgebreide beugel behandeling maar het is heel mooi geworden en ik ben heel tevrefen
De medewerkers waren altijd heel aardig en zorgen ervoor dat je het niet oncomfortabel vind. Ze doen het netjes en leggen alles goed uit. De afspraken kon je goed vinden en aanmelden voor je afspraak was duidelijk.
Goed, geen problemen gehad met de beugel nooit een slotje los. De mensen die hier werken ook alltijd hartstikke aardig
Altijd een zeer hartelijk ontvangst en altijd zeer professioneel en efficient geholpen. En ik ben zeer blij met het resultaat.
Laan van Beek en Royen 8
3701 AH Zeist