Weinig flexibiliteit als je een.afspraak moet verzetten.
De behandeling wordt altijd goed uitgelegd.
Er wordt meegedacht en je wordt vriendelijk behandeld.
Bij Meteren Orthodontie zit je echt op je plek voor kundig advies en ontzettend fijn personeel. Het jammere aan dit succes is dan weer dat er soms ontzettend moeilijk een vervolgafspraak in te plannen is waardoor voor mij soms de duur van een traject onnodig verlengt.
Mijn dochter kreeg de bevestiging dat de beugel eruit mocht, wat goed nieuws was. Een maand later, voor de laatste check echter, bleek dat een aantal tanden alsnog scheef stonden. Dit kwam volgens de orthodontist door haar tong en manier van slikken. Kennelijk lever dit proces genoeg kracht op om een rij tanden die door een staaldraad in positie worden gehouden scheef te laten groeien. Ja hoor... Quick fix was elastieke constructie maar die braken al bij buitenkomst en ze kon er niet mee praten. Niet meer gebruikt dus en wachten op de volgende controle / herstel actie. Voorlopig dus niet van de beugel af. Verder valt op dat er veel wisselende personen zijn, zowel ortho als assitenten. Niet bevordelijk voor het gehele proces zo blijkt en voor de relatie met de "patient".
Dank u wel voor het delen van u ervaring. Het spijt ons dat u niet tevreden bent met de zorg die u dochter heeft ontvangen. We vinden het belangrijk om feedback te ontvangen zodat we onze zorg kunnen verbeteren. Als u verder wilt praten over uw ervaring, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. We staan klaar om naar u te luisteren en samen tot een oplossing te komen."
Opvallend, stel je kind is ziek en je moet de afspraak verzetten dat is er pas na drie/vier weken een plekje voor hem. Personeel is vriendelijk, wel veranderd soms in één het behandelplan. Van te voren is het niet duidelijk wat de totale kosten zijn.
Ben altijd heel tevreden geweest. Tot hij me tweede kind kreeg een totaal kosten plaatje wat het ongeveer zal worden en heb er echt wel rekening meegehouden dat het meer zou worden. Maar daar zitten we nu al dik over heen. Vind eigelijk dat ze daar wel meer rekening mee mogen houden en ze eigelijk dus niet kunnen beslissen hoeveel het gaat kosten want als je er nu al met een jaar 1000 euro over heen bent. Vind ik niet normaal. Maak dan geen kostenplaatje van het hele plan. En we zijn echt nog wel dik een jaar tot anderhalf jaar bezig met de beugel. Als het niet langer is.
Kwaliteit betrouwbare sfeer,
Assistenten zeer vriendelijk. Ortho zelf zeer onduidelijk, in uitleg, in het onthouden van afspraken, moeilijk te verstaan. Mijn dochter gaat liever niet
Gewoon goed, kundig en zeer vriendelijk
Inmiddels onze 4e voor een beugel naar Meteren Orthodontie. Goede behandelingen. fijn personeel, nooit lang wachten! En als er wat mankeert, kan je dezelfde dag nog terecht voor hulp!
Zee zijn eerlijk over de opties, mogelijkheden en kosten. Altijd bereid me te denken als er een probleem is.
Ze kunnen super goed met pubers omgaan dat is echt top en hebben de pubers nodig.
Steeds duurder waardoor binnen één jaar al complete vergoeding van aanvullende verzekering erdoor gejaagd is. Zelfs bij de verzekering zeiden ze dat ze niet eerder meemaakten dat iemand er binnen een jaar doorheen is. Als je een keer moet verzetten is het minimaal een maand verder Geen privacy tijdens behandeling. Iedereen kan je gesprekken horen doordat stoelen gewoon naast elkaar staan.
Plezierige ervaring, geen angst om naar de orthodontist te gaan, had voorheen hier veel angst voor, inmiddels lange tijd onder behandeling, hoop dat het einde nu wel inzicht is , ook gezien mijn leeftijd., wordt altijd netjes en correct behandeld.
fijne ervarng wordt altijd goed geholpen en duidelijk in wat ze gaan doen.
Rijksstraatweg 49 A
4194 SK Meteren
Meteren Orthodontie is ISO 9001 gecertificeerd, streeft naar de beste kwaliteit voor haar patiënten en werkt continue aan verbeteringen van organisatie en de behandelingen.