Deskundig wel erg commercieel
Heb tot nu toe goede ervaring met de ortho. Geen lange wachttijden en duidelijke afspraken.
Onze ervaring korte wachttijden Persoonlijke zorg Vriendelijk personeel Kwaliteit
Je word altijd vriendelijk en correct geholpen met duidelijke uitleg en goede service .
Nooit lang wachten
Zelfs na onze verhuizing buiten Veenendaal blijven we deze praktijk voorlopig bezoeken. Dental Monitoring is daar ook een onderdeel van, niet alle praktijken werken hiermee. Je wordt professioneel geholpen en de sfeer is er altijd goed en rustig.
De verbetering bewijst !
Altijd goed geholpen en ben erg tevreden met het resultaat.
Het is tot nu toe een goede ervaring in het gebied van hygiëne, personeel ect..
Het is allemaal super geregeld, jammer dat er geen koffie is als je een uurtje moet wachten :)
Goede ervaring met Ortho Veenendaal. Afspraak = afspraak. Heldere communicatie. Mooi afspraak reminder systeem. Vriendelijke en professionele mensen.
Ze helpen Jacoline heel fijn met de behandelingen van haar beugel
Netjes van tevoren uitgezocht en uitgelegd welke behandeling het meest passend is. En ook keurig behandeld en duidelijk uitgelegd hoe het in Ij verloop zal gaan
Het personeel is vriendelijk en meedenkend en de praktijk is licht en netjes
maken van afspraken is gewoonweg niet mogelijk. Zwart wit reactie van medewerkster.
Goedemorgen, Vervelend te horen dat de afspraken niet naar wens ingepland konden worden. Graag kom ik in contact met u om dit te bespreken. De praktijk is bereikbaar op 0318-523723 Met vriendelijke groet, Annelie Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Het ligt er heel erg aan waar de controle van mijn dochter plaats vind. Sommige nemen de tijd en zijn er vriendelijke. Andere doen alles haastig en doen alles zonder uitleg.
Goedemorgen, Bedankt voor je terugkoppeling, we zullen dit intern oppakken en bespreken met de assistentes. Met vriendelijke groet, Team orthodontistenpraktijk Veenendaal
Ben geholpen door Lodewijk Sillevis Smitt, hele fijne orthodontist!
Meedenkend personeel, duidelijke communicatie, goed resultaat na behandeling
Geen op of aanmerkingen
Aardige mensen, professioneel
Ik ben zeer tevreden over de Orthodontistenpraktijk. De meeste dames zijn zeer vaardig en de orthodontist zelf heeft ook altijd alle tijd om de vorderingen te bekijken.
Heb geen slechte ervaring. Personeel is deskundig. Wordt netjes geholpen.
Vriendelijk, goede uitleg.
Elke keer toch weer controle, beugel mag er bijna uit, toch niet. Extra dit, extra dat ..
Industrielaan 24
3903 AD Veenendaal