Ik ben blij met totaal van het resultaat, maar is er nog een gaatje tussen mijn voor linker tanden nog niet goed dicht is en het duurt een beetje lang te afmaken.
Fijne medewerkers en een snelle reactietijd via de app voor bijvoorbeeld een afspraak.
Het verloop is heel snel en omdat ze in een strak tijdschema zitten mag het niet tegenzitten dan worden ze iets hardhandiger. Ze zijn heel vriendelijk en er heerst een openheid op de werkvloer. Wel hoor ik vaak dat er iets ontbreekt in hun werkunit en dan zeggen ze: nou dan los ik het wel zo op. Mijn beugel zit prima dus het eindresultaat zal goed zijn.
Prettig en goed geholpen duidelijke uitleg
Hele vriendelijke mensen zowel aan de balie als in de praktijk. Altijd is er wel een plaatsje als er wat tussen door is met je beugel. Heel kundig allemaal en je krijgt er super mooie tanden.
Mooie praktijk met moderne apparatuur en inrichting. Het persoonlijke contact was minimaal. Communicatie was niet altijd duidelijk. Er waren wel een aantal hele fijne assistentes.
Zeer prettige praktijk
Duidelijk plan en zorgvuldige uitvoering.
Hoge kosten, maar dat zal ergens anders vast ook zo zijn.
Van te voren een behandelplan en kostenberekening gekregen. Gedurende de nu behandeling nu echter weinig uitleg over waar emn mee bezig is.. wordt in vaktaal wel.onderling besproken, maar niet echt gedeeld, waar men nu mee bezig is. Ook niet uitgelegd of de behandeling een ander kostenplaatje krijgt, nu er een beugel die wel in plan stond ,niet meer nodig is.. Dus vooral op t puntje communicatie, zou ik wat aan werken Misschien een tip om te delen waar men aan werkt ... ..
Goedemiddag, Hartelijk dank voor deze review. Wij gaan uw tip over de communicatie tijdens de behandeling meenemen als verbeterpunt binnen ons team. Met vriendelijke groet, Annelie Orthodontistenpraktijk Veenendaal
prima, je moet ook wel want er is in Veenendaal geen andere keus. Ik heb er daarom ook verder nooit verder over nagedacht
Ik heb 50 minuten moeten wachten tot mijn verloren attachment teruggeplaatst werd, ondanks dat ik op tijd was en een afspraak had.
Goedemiddag, Vervelend te horen dat u lang heeft moeten wachten op uw afspraak. Ik ga dit intern met de medewerkers oppakken, zodat dit in het vervolg niet meer zal gebeuren. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Annelie Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Soms als je een afspraak in wil plannen, hebben ze maar heel weinig keuze en pas over een x aantal weken. De ene assistente is aardiger dan de andere, zo ook de telefonistes. Vind het wel jammer dat we al een paar x zelf dingen hebben moeten signaleren en dan steeds daarvoor weer terug hebben moeten komen. Spleetje tussen de tanden, of juist tanden die over elkaar schuiven enz. En je moet dan ook steeds daarvoor betalen, terwijl ik het eigenlijk "jullie fout" vindt. Dat hele zelf thuis scannen vond ik echt een aanfluiting. Kreeg standaard iedere keer eenzelfde soort computer-antwoord: als we iets bijzonders zien hoort u van ons en anders geen bericht goed bericht. Nooit bericht gehad, terwijl we dus zelf wel dingen zagen zoals tanden die over elkaar schoven enz. Ook iedere maand voor dat scannen moeten betalen. Nu dus al ingeleverd en opgezegd. Ik denk dat we als we alles op zouden tellen ook ver boven de vooraf berekende kosten zouden zitten. Als je een probleempje hebt, kan je vaak wel snel dezelfde of volgende dag tussendoor, dat is fijn. En meestal hoef je niet lang te wachten voordat je aan de beurt bent.
Goedemiddag, Vervelend te horen dat de behandeling niet altijd als prettig ervaren is. We komen daarom graag in contact om dit te bespreken. We zijn bereikbaar op 0318-523723. Met vriendelijke groet, Annelie Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Nemen de tijd zijn altijd vriendelijk en leggen alles goed uit
Altijd goed geregeld, fijne bejegening, duidelijke processen en communicatie.
Ik zou graag behandeld willen worden als klant, niet als nummer
Goedemiddag, Vervelend te horen dat u niet tevreden bent over het verloop in onze praktijk. Zojuist heb ik u proberen te bellen hierover. Zou u ons willen terug bellen op 0318-523723? Met vriendelijke groet, Annelie Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Helemaal top
Erg professionele, erg aardig en de behandeling met hell goede resultaten
Fijne en mooie praktijk, de medewerkers zijn heel vriendelijk naar de patiënt en kundig in hun werk. Er heerst daarnaast een ontspannen sfeer.
Super professioneel en aardig personeel!!!
Prima, duidelijke uitleg ik zou een ster extra geven als ik soms niet zo lang hoef te wachten op m’n beurt in de middag
Altijd leuk om weer even langs te gaan. (Blij dat de loshangende airco-unit gerepareerd is)
Personeel altijd lief geduldig eerlijk en gezellig.
Voorspoedige behandeling gehad met een mooi resultaat. Iedereen altijd vriendelijk en behulpzaam
Originele beoordeling
Industrielaan 24