Ben geholpen door Lodewijk Sillevis Smitt, hele fijne orthodontist!
Meedenkend personeel, duidelijke communicatie, goed resultaat na behandeling
Geen op of aanmerkingen
Aardige mensen, professioneel
Ik ben zeer tevreden over de Orthodontistenpraktijk. De meeste dames zijn zeer vaardig en de orthodontist zelf heeft ook altijd alle tijd om de vorderingen te bekijken.
Heb geen slechte ervaring. Personeel is deskundig. Wordt netjes geholpen.
Vriendelijk, goede uitleg.
Elke keer toch weer controle, beugel mag er bijna uit, toch niet. Extra dit, extra dat ..
Zeer deskundig en professioneel. Elke behandeling voel ik me weer serieus genomen!
Vind ik lastig op te schrijven
Nette praktijk, ze hebben me altijd goed geholpen!
Vond niet vervelend /erg om te gaan
Leggen goed uit wat de bedoeling. Ruimte voor vragen. Werken heel hygiënisch. Richten zich goed op de patiënt
Dat ze goede kwaliteit leveren en heel klantvriendelijk
Goed en deskundig geholpen
Fijne en prettige omgeving, begeleiding en kundigheid van orthodontist Lodewijk is enorm fijn.
Wordt netjes geholpen en altijd vriendelijk. Schone praktijk en regelmatige controles. Duidelijke uitleg.
Veel aandacht, snel en goed
Positief over behandelingen, overleg en personeel.
Goed werk is z'n geld waard maar je kan ook overdrijven. Hier worden facturen gestuurd voor de meest bizarre dingen. Heb ik het verkeerde vak gekozen?
Goedemorgen, Vervelend te horen dat u niet goed geïnformeerd bent over de controle kosten. Elke orthodontist werkt met vastgestelde tarieven door de Nza. Wij komen graag met u in contact om dit met u te bespreken. Wij zijn bereikbaar op 0318-523723. Met vriendelijke groet, Annelie Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Xxx
Onze zoon heeft reuma. Er is een aantal keer aangegeven dat hij veel last had van zijn kaak. Met de afspraak eerder stoppen en genoegen nemen met de stand van zijn gebit op dat moment. Er is (omdat ik als moeder niet elke keer mee was) regelmatig toch nog een stiek of ander ijzertje in gezet om het cosmetisch mooier te krijgen. Opvlamming van ontsteking in zijn kaak als resultaat. Zelfs in de laatste week kwamen de stekjes weer op tafel. Gelukkig was ik erbij en heb ik dat kunnen stoppen.
Goedemorgen, Vervelend te horen dat er niet altijd rekening is gehouden met de reuma van uw zoon. Ik kom graag met u in contact om dit te bespreken. Wij zijn bereikbaar op 0318-523723. Met vriendelijke groet Annelie Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Prachtig resultaat! Vriendelijk en deskundig personeel. Dmv scanbox zie je echt elke week een verandering aan je tanden. Je ziet de vooruitgang. Dat is erg leuk om te zien en zeer motiverend.
Industrielaan 24
3903 AD Veenendaal